Antonija i Tena pa sretna vam 3mj 💕🎈😘 uf meni su ta tri mjeseca takva želja jer se nadam prolasku grčeva tada a pitanje je da li bude 😁
Eto mi obavili pedijatra, znaci kako sam i mislila nista pametno sto se tiče bolova i ne spavanja, to je tak i nema pomoći dok ne prođe, ova naša pak kaze da nikakve kapi ne kupujem tipa sab simplex ili espumisan jer ne pomažu i nema dokaza da su dobre 🤔 Ja ne znam onda sta čovjek treba poluditi ili kaj? Pa ja trebam snage Ko Herkules da izdržim jos mjesec i pol minimalno ovakvo stanje, ne znam Morat ćemo mm i ja napraviti plan kada koji spava jer ja ne mogu ovako jos dugo.
E da i malac ima 5050g 😱😂😜 od izlazne težine to je skoro 2kg a ima 6 tjedana danas, a ja se čudim vašim bebama kak su velike a pred mojim ocima isto raste jedna, kaze mm da je to ziher kakica kod njega u pitanju 😂😂😂 no nije jer je jutros kakao 👍🏻
Ja sam s kilažom i izgledom super zadovoljna. Na +1 sam i ostalo je viska koze oko trbuha no to je to! Kozi ionako treba nesto vremena da se stisne natrag pa me to ne brine previše
Zato me jako brine ta svadba gdje sam kuma 01.10. Malog donjim na zahtjev i nekad je to sva tri sata a nekad bi za pol sata opet jeo. Ako se i izdojim i zamrznete mlijeko za taj dan, kako će mu ga moja mama pripremiti jer ćemo stalno biti u điru. U Plane je da je stalno negdje u blizini da ga mogu svako malo podojiti a kad ne mogu da uskoci s mojim izdvojenim mlijekom.. Uf, vec me sad panika lovi za taj dan
Abies,mi isli s tri na cijepljenje jer nije dobila s dva,bili godisnji, zamjene,sad dosla nova pedijatrica pa zato..
Bellaru,mi se zabrinuli za tebe hehe..
Vjecerice,ja mislim da mlijeko moze bit u frizideru 24 sata,ne zamrznuto ,al nemoj me uzet za rijec..
Marigmar,tak i ja nisam bas pretjeranu razliku primjecivala s kapima ili bez..al ipak sam davala nekoliko puta dnevno..mozda bi joj bilo gore da nisam..
Ko je kaj jos reko nemam pojma..
evo i mene.. Rucak/ ranu veceru napravila (puretina+ sampinjoni + palenta)
Haahah uzor. lol. ma ja idem na kave i setnje stalno jer sam dva 2 mj bila zatvorena u Petrovoj pa nadoknadujem. A Ena zna koliko sam bila u bolnici pa je zato tako dobra. LOL
Illani bas mi je drago da sam pomogla. Ni ja nisam to znala, znala sam samo za produzeni porodiljni. MM je sve papire rijesavao oko bebe osim Hzzo i onda sam ih pitala sto s tim produzeinim porodiljnim i onda mi je rekla da dodjem kad navrsi 4 mj.. Sve moras sam znati i pitat
Ja idem danas na prvi sat joge (drzite fige), ako mm uspije doci s puta. Inace ce i Ena jogirat. Kaze instruktorica da je razmisljala o nekom satu mama i bebe samo ne zna na sto bi to licilo , znam da vani to postoji...
Vjeverica a da se izdojis i da tvoja mama i beba neidu bas svugdje s vama? Ja sam s Enom bila na svadbi kad je bila 2 mj stara i sve je super bilo osim to hodanje amo tamo, s auta u auto.. u crkvi joj zagusljivo bilo... Bilo bi bolje da je bila sa mnom samo kod mlade pa na veceri. Doduse kod nas je malo drugacije jer je na bocici al opet.. znam da nije lako,iskombinirat ces nekako.
Jel i vase bebe gledaju tv? Ona se stalno okrece tv-u i zabulji se bas pa ga stalno gasim. Zanimljive joj valjda boje sto ja znam al bebo rano je
Sortiraj odgovore
Najstariji