Joj zene,sad kad vas citam, jos vise sam sretnija sto sam isla na carski. Vidim da imate velikih problema s tim savovima i zarastanjem. Nisam mislila da je to tako grozno. Jednom sam cula jednu babicu da je preporucila bivacin sprej, e sad ne znam da li bi vam pomoglo ili ne. Neke zene je navodno spasio.
Nije mi jasno kako onda neke zene vec nakon 2-3 tj od poroda misle o sexu. Citam svadta po fejsu i koje kakve upite, kao kad smijem ovo ono.... I onda citam vas tu... Daj zeno odmaraj i cekaj da sve zaraste, jer ocito ni nakon 3 mj neke nisu ko prije.
Drzim fige da se sve cim prije oporavite.
Bellaru, spava 15-20min u kreveticu i sljedi vriska. Probali s dudom kad lezi, ispljune je slucajno i opet vriska. Jedino na meni zeli spavati. I kuhala sam s njim u rukama 😣 Probala ga ostaviti u kreveticu da se igra kad sam pocela pripremati rucak ali je vec nakon nekih 10min poceo plakati i bio toliko nervozan da je rukicama lamato oko sebe i nokticem si ozljedio usnu tako da je krvarila. Na to je sljedila naravno jos veca vriska 😢😢
Mislim da nam danas sljedi jos jedna noc kao prosla ili cak jos i gora. Primjetila da su ga sad tokom dana opet i grcevi poceli muciti sto nocu nije bilo. Bit ce veselooo 😢😢😭😭😭
Ugolina, znam da tebi u onom trenu kad je sve kapalo po podu nije bilo do smjeha, ali mene je sad ta tvoja prica bas nasmijala 😁😈
Nece se bebe sjecati tih vriski ali zato cemo ih se mi ocito dozivotno sjecati 😦
Vinniepooh, 😵😵😵 kiretraza zbog ognojenog sava, nisam ni znala da zbog toga rade kiretrazu 😨😨 Neka samo sve dobro prode pa ce i bolovi uskoro nestati 😘
Mare, super sto se konacno mozes kotrljati po podu s svojim velikim klincima a i za spavanje na trbuhu 😉
Ja sam nekolikoputa probala spavati na trbuhu, sto se rane tice nije nikakav problem ali me strah tako spavati zbog cica da se ne upali opet sta kad je cijela tezina na njima 😊
Karlafi sex? Jel to nesto za jest? 😂😂😂 pa da mi netko da 10.000 eura nebi se sad sexala😁 al eto neke zene nemaju problem sa tim. A u bolnici kazu nikakvi sprejevi i kreme samo voda.
Al kako je meni sav puko reko mi ginic perubalzam. Pa sa tim mazem i rana se smanjuje al kad vidim sta pisu vinnie i babycoming nista mi to ne znaci sta rana zarasta😨😨😨😨😨 i sad cu bit u panici dok me ne pregleda. Ja osjetim da mogu sve lakse cak sam jucer i danas auto vozila na koso nekako. Ono jos to smeta al mi sve bolje.
Stvarno ispada carski laksi koliko god znam da je puno opasniji.
Ejic joj uzas😩😩😩😩 bolje da se ja onda ne zalim na svog malog kmecavca. Valjda mu pase kad se stisne uz tebe pa se umiri jadan. Nije lako ni tebi ni marigmar. Umjesto da se uziva sa bebacima dan prodje tako😩😩😩
Drzim ti fige da ti noc bude mirna.
Ja si mislim ako cendra po danu po noci ce bolje spavati al ocito to nije istina😩
Ma joj u bolnici nikad nece rec sve sto se moze. Ne razumijem zasto. Kao da bas za sve moras imat vezu. A sto se tice cendranja...ah to je ocito kao i kod nas odraslih. Svi imamo i dobrih i losih dana. Cinjenica je da ima mirnijih i onih manje mirnih beba nazovimo ih tako. Evo i ja sam danas nervozna, a sita sam i suha hahah, bit ce da je do toga jer muz ide van vcrs🔫. Srecom pa malena ne osjeti moju nervozu
Bellaru, hvala na figama! 😘 I ja se nadam da ce nam noc biti bar do nekle pa da bar malo odspavam 😕
Obicno i jest tako kod nas, kad tokom dana manje spava onda ljepse spava nocu jedino ga je tesko uspavati ako je premoren. Ali jucer i danas cijeli dan nista ne pomaze 😕 Jedino sto je danas pomoglo je setnja iz koje smo upravo stigli. Cijelih sat vremena je taaako lijepo spavo. Stigli doma, kolica bila mirna i evo, on budan. Sad opet papamo i spavamo na mami 😍😍
Ejic želim vam dobru noć 😥
Sunshine može nama muška duda ako je cura ne zavoli 😂 mi koristimo nuk
Karlafi da moj ide van večeras je nebi oka sklopila tako da suosjećam
Šta se tiče seksa ja sam jedna od onih koja je prakticirala već nakon 4tj unatoč hrpi šavova. Kad su me 7. dan po porodu zaprimili u bolnicu i napravili brutalni vaginalni uzv umrla sam poslije toga mi je sve bio mačji kašalj 😂
Bellaru nam bila partijanerica 😎
Vinnie pokušaj s dudom nakon prvog buđenja neće upaliti ako je gladan bar ne dugoročno. Moj neku večer kroz sam zacvilio u 2h ja dala dudu i on produžio do 5h
i sretno s kiretazom nadam se da neće bolit 😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja odvela malu na gimnastiku pa je čekam.
Mm i Petric soliraju 😉
Danas dan pun nervoze. Ne znam jel pokupio neku virozu ili šta ali izbaca mliko nemilice.
Još mi se nekako fontanela učinila udubljenom? Prepade me....
Ah jadne mi majke i naše brige
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo mamice i mene kratko, oprostite sto vas nisam sve pohvatala danas je moja imala neki nemiran dan, grcici, pocela sam davat kapi pa cemo vidit
Ejic moja je takva isto evo vec dva dana, spava na meni, i sad tipkam spava na meni, jedva dam nesto pojela danas 😕 Nije spavala dva sata ukupno. Htjela sam je svezat u maramu al vruce nam.
Sta se rane tice ja sam pukla i prestalo je sve da boli za dva tjedna, al bas mi ne izgleda to ko prije hahah. Narucila sam se gin, pa cemo vidit. Cure bas mi je zao da imate s tim tsko problema bas strasno, al ja jos krvarim malo al ipak , a vi?
Tpol ja jos krvarim, tako da tvojih 3 tjedna je skroz normalno, meni je vec dva puta stalo pa opet krenulo. Super mi je to 9 mj sam sretna bez menge i smijem se uloscima kad ih vidim u ladici, i onda nakon poroda krvarim vec mjesec i pol i kada sve zbrojiš i oduzmeš to je upravo to sto nisam mengu imala 😁 I sada se ti isti ulošci smiju meni jer sam vec love i love potrošila na njih 😜
Sex, hm ne znam jOŠ mi nije do toga da mi uđe bilo sta dolje, ali zato postoje alternativna rijesenja 😜
Malac spava u boravku kod mm tako da idem ja sada ubit koji sat ako se ne probudi u međuvremenu. Laku noć cure
Sanjarka ma kakva partijanerica. Nikad nisam bas izlazila osim tih pol godine. Izasla bi svake prijestupne. Al kad izadjem onda je to kako se spada😁 30 rockas prosle godine kao srijeda idemo samo na veceru u maderu i na kraju otisle u maredo i rezultat ja u 1 ujutro rigam na sred savske🙈🙈🙈
Prije tog izlazak godina prije od muza sestre i njihovi muzevi. Na kraju sogor i ja ostali zadnji u birtiji ja samram njega a on baca case sa stola. Muz nas stero van iz birtije😁 od tad je reko da ne idem sa njim van nigdje😁 a meni je bas lijepo bilo😁al eto, to bude jednom u godinu dana.
Kako udubljeno? To si ti zabrijala sigurno. Ma i moj je nervozan neki cijeli dan cendra i sad spava od pol 7. Ko zna kad ce se probudit i kad opet spavat😱
Tpol koliko sam skuzila ti inace slabo jedes a sad tek sigurno jos manje. Nemoj se zezat😨
Cure bebe koje spavaju na vama. Vi isto zaspite il?
Sortiraj odgovore
Najstariji