Babycoming a daj ne zezaj da te to jos zajebava nakon 2 mj! Pa kako????😨😨😨😨 i sta ti je rekla??
Meni super zarasta i vidim jutros da malo kao krvari pa mi nije jasno kako😵
A uzasavam se prvog pregleda kod ginica. Kad se mora ici? 6 tj nakon poroda? Ja bi to odgodila.na jedno 8 do 10 tj😁
Ejic a joooj🙁🙁🙁🙁 jel bar sad preko dana spava?
Sandric,ah,najljepse godine..malo sam ljubomorna..a nisam predaleko sa svojih 27..
Kad pricate o kakanju,moja jucer lezala muzu na trbuhu i pocela kakat i cinilo mi se da je vec dosta napunila pelenu a ona jos kaka i stisce i stisce i velim muzu (sva sreca) da ju idem otfurat na prematalicu i skinut joj pelenu da ima kud to govno vise ic..e, nisam niti stigla do tam kak spada,ona se napela,kad je onaj proljev izletio joj mimo pelene niz noge po prematalici,podu,svugdje..hb pa nisam ostala s njom u boravku,pa zasrala bi mi kauc i sve,haha.. Ajme bila je pol kg laksa sirota..i odma sve vesela
E mare mare,svaka cast,cuj po podu se valja..ma carica..
Bas mi zao vas koji nocu imate show program.. Moja se pocela isto buditi svaka dva sata i obicno bi ju dojila,al sam skuzila da osim onog prvog budenja ona uopce nije gladna jer povuce dvaput i zaspe i od prekjucer ju vise nis ne dojim osim tog prvog budenja nego dam dudu i medu i ona samo nastavi ko top spavat..tak da nasa nocna budenja jako kratko traju..i opet sam ujutro strgana sva dok ne nalijem u sebe dva deci turske..a kak je onda vama koje po cijele noci,ajme meni,i jos slusate tu deracinu..a jadna ta djecica mala.. Sva sreca pa se tog perioda ne sjecaju u buducnosti
Ciao ekipica!
Puno ste lijepoga pisale, nisam stigla vam pisati al sam vas procitala no nisam sve zapamtila
Grlo jos uvijek ko da igle gutam, noci su najgore! Al eto da vas se pozalim, idem na kiretazu unutarnje rane u srijedu, nakon 3 mj i muke jezeve od bolova! Sve se duz sava upalilo i smeta! Fuj!
Vidim baby isti problem, pa kvragu ne kuzim sta nam to rade!!
Meni je papu radila odmah na prvom pregledu, hm mozda prerano🤔
I mi puno kakamo, onako uprljani od glave do pete i sve po prematalici i robici tako da te skroz razumijem Ugolina😂
Bellaru Ja sam bila sa 6 tjedana, a preporucam da ides cisto da vide dal je sve ok
Vinnipooh jaiks 😲
Vježbice radim, ne škode. A sad da mi je klinjo sjeo hodao ranije - nije.
Bellaru prvi porod vinogradska me naručila za 8tj. Sad su me otkantali zbog godišnjih pa sam u nekom 12tj to skinula s repertuara.
Mare i ja sam jedva dočekala to spavanje na trbuhu, doduše tek od nedavno mogu radi carskog i osjetljivih cica od natezanja
Sandrich nam je djevojce
Vinniepooh bas gadno...nadam se dace proc ok i napokon da se rijesis muke!!!
Sanjarka mi se mazimo kojih 10 min prvo dok se razbudi...pa skinem pelenu i ostavim je da se prozraci i poprica sama sasobom,ja na wc,zubi i presvucem se. Zatim cica pa viper dok ja jedem i pijem kavu,setnja pa spavanac nekih pola sata,oko 12 malo duzi spavanac i oko 3,4 jos jedan od sat vrrmena. Kupanje u 7 i ispocetka. A cini mi se da i vas dvoje imate dobar raspored i da ti lijepo spava.
Mare svaka cast za valjanje...prava si mama
Ugolina smijeh koji si show imala,da se bar moja tako pokenja. Ona svakih 2,3 dana i znam da je to ok,al meni bi bilo lakse da to obavi svaki dan. Bila bi mirnija.
url=https://lilypie.com]
vinnie meni nije jos prognoza tako strasna,ali gin kaze da joj se ne svida niti malo s obzirom koliko je proslo..jel osjecas tezinu dole?peckanja i zatezanje?nekad kad sjednem zaboli kao da se raspuklo nesto..nadam se da ce ti to proc nakon zahvata a za sebe molim Boga da do kiretaze ne dode..pun mi je k cackanja dole vise
bellaru ja sam isla nakon 8tj jer mi je gin bila na godisnjem tako da mozes malo to prolongirat..al bolje otic i skinit to s dnevnog reda
meni je papu radilo jer imam kontrolnu svako 4mj s obzirom da sam par mj prije trudnoce imala zahvat na cerviksu
Sanjarka super da si sve rijesila..sad Petra na promatranje da dode sebi do nedjelje 😉😀
Sortiraj odgovore
Najstariji