Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Rujan 2016. 16:28

Mare nam je prava zmajica tjedan nakon poroda se valja po podu, spava na trbuhu....! 😎
    Btw nama je pupak ispao nakon 6 dana 😉

Ugolina moj junior svako 3h jede a Josipa? Bio je jedan period na svako 4h međutim nikako da pređe 120ml po obroku a raste želudac pa sad traži češće opet. Hranjenje nam je ukalupljeno  i izgleda ovako: cca 8, 11,14,17,20.  + jedan noćni obrok.
    Ostali kako kod vas? 
    Mislim čak da mi nije ni cilj da jede rijede pa izbaci jedan dnevni obrok nego nek i jede kao sad preko dana no cilj je izbaciti noćni. 

Svima preporučam  ( malo većim bebama) buđenje noću riješit prvo dudom ili nekako drugačije.  Najčešće i nije svaki put glad u pitanju. Bebe od 3mj bi trebale izgurati dobar dio noći bez hranjenja.

Ala šta se cura iskakala 😂😂
    Moj kaka jednom dnevno. 

Vinnie a daaaaj 😲 pa kako izgleda ta kiretaza? Anestezija? Ajme uzas!

Sunshine prva liga raspored. Koliko traje taj duži spavanac u 12? Znači tako funkcionirate bez iznimke? Kako se sad uspavljuje te? 
    Meni on noć super spava 20-4,5 (kako koju noc) pa do cca 8. Dakle cca 12h s jednim buđenjem. 
    Al dan ni glave ni repa morat ću nešto poduzeti.  

Bellaru ja bila nakon 8tj 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    09. Rujan 2016. 16:30

Mare svaka cast, supermama 💪😘
    Ugolina imali ste kakica show 😂😂😂 dogodilo se i nama al u rafalu bez pelene na guzi..naravno da je sve na mami zavrsilo 😂😂

Ellie00
    09. Rujan 2016. 16:57

Evo nas konacno spakirane..idemo na par dana I to u moju kucu a kao da idemo na par tjedana. 
    Danas imamo pizza party, prvi put od kad tate nema cemo probat ispeci nesto kod mene u krusnoj peci. 
    Sutra ujna slavi 50ti pa festa popodne. Uglavnom vec vidim naporan vikend. 
    Samo da jos mm s posla dodje.. 

Lijep vikend svima

Sunshine1
    09. Rujan 2016. 17:04

Otkad inzistiram na rasporedu uglavnom je ovako. Spavanje oko 12 je sat i pol nekad dva....malo nam se sve posemerilo lad amo stigle na obalu al evo nas opet na pravom putu. Neke dane ju popodne ne mogu slomit za spavanje pa spava ili pola sata ili 2 puta po 10,15 min i onda imamo deracinu predvecer. I ja mislim da svako budenje nije glad,ali mi nemamo dudu i nikako i nikako. Ne zeli niti ove iz mullera koje sam neki dan kupila. Ona ne zna sta s time zvace ih ( koji smijeh) pa sa jezikom lijevo desno o van. Drzim ja sa prstom non stop ali uspije ju pljunut van,i naravno dize joj se zeludac i na ovu. Bit se veselo kad krenu kasice 

Uglavnom dobili smo dvije nukove 6mj + pa ako ne prihvati do tada saljem postom tko hoce. Jedna lineoa roza,i jedna ja mislim zelena 'muska'. Pretpostavljam da ne trwba onome kome je namijenjena jer smo dobili od bake tog deckica koji je sada 4 mj.

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    09. Rujan 2016. 17:09

Hranjenje stvarno nebi znala....dojim na zahtjev pa kad vidim da je gladna. Ako je jako vruce ponudim joj cesce da ne bude zedna ali trazi ona. Kad smo stigle tek dok se nismo prilagodile temp povukla bi dva tri puta svakih pola sata/45 min. Ali tako nekako otprilike i ona jede,prije spavanja ili nakon,kako kad.

url=https://lilypie.com]

bellaru
    09. Rujan 2016. 17:36

Ugolina tak sam i ja vesela kad se pokakam😁😁

Vinnie wtf??? Zasto kiretaza? Sta nebi vec to sve trebalo zarast od tad??? O boze😵😵😵 sve me strah sta ce meni biti onda na pregledu. Vinnie a sta je bilo?  Sva 3 mj boli? 

Sandrich ajmeee predivne godineee😍 da mi je jedno 2 mj se vratit u te godine😁 al ti sad imas lijepu slatku brigu...
    Ja mislim da sam bas sa 21 preginula sa bivsim i onda ko da me netko sa lanca pustio. Petak , subota, nedjelja izlasci konstantno jedno pol godine😁

Babycoming kako mislis tezinu dole?? I gdje te pece i zateze? 😩😩😩😩😩 

Cini se da cu ipak sa 6 tj ic da me pregleda😩😩😩
    Ugolina to sta si rekla. Mene ubije samo dizanje svaka 2-3 sata da ga nahranim i tu i tamo koji dan cendranja . Ne mogu ni zamislit da mi bude ko marigmar😩😩😩 
    Al evo moj danas cijeli dan cendra. Spavanje nula bodova, i jos se sav osuo, sve crvene pikice po licu i vratu🙁

Vinniepooh
    09. Rujan 2016. 17:40

Meni vidjela na 1. pregledu poslje poroda i dolazila sam 2 tj na premazivanja i kaze ima jos malo al to ce proc i ja laganini mislila da je proslo kad ono opet bol, rezanje, peckanje i kad stojim i kad lezim i sjedim, baby onako neka tezina zatezanje unutra osjetim, neznam bas dobro opisat
    Zvala ju opet da me pregleda i rekla da je jos upaljeno i da treba to skinut, nadam se da nije bolno i da ce mi pomoc jer sam luda vise😩 Dosta mi vaginaleta i cackanja dole
    Kaze gin lokalna anestezija i mislim da samo sa skalpelom/kiretom skinu ta upaljena mjesta
    Javim kako je proslo 😜

Nama su noci grozne, on se nes stalno vrpolji po krevetu, budan a spava, pa mislim da je gladan i guram mu cicu, mislite da probam ga dudom malo smirit pa produzit? Kad ja imam stalno fobiju da je gladan🙈

Vinniepooh
    09. Rujan 2016. 17:43

Bellaru da sva 3 mj evo stalno nesto osjetim, dodje mi da glavom lupam u zid

bellaru
    09. Rujan 2016. 17:44

Ja isto nemam raspored kad jede. Kad se probudi i pocne kljucat po jastuku ko kokos znam da hoce jest😁 nekad bude odma nakon 2 sata al ugl 2 i po i 3 sata. Radim nekih 100 ml i nekad pojede sve nekad malo ostane.

bellaru
    09. Rujan 2016. 17:47

Vinnie na kakvo premazivanje si isla?
    Joj ja se nadam da ces nakon srijede biti ko nova. 
    A to sta osjetis sva tri mj jel boli il samo onako smeta? 😩😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.