Jesam jesam ja sam e to za udaljenost mene zanima, a zanima me i zašto se vole prilipetat uz tv, pa bolje im je gledat iz daleka
Bellaru pa sretna vam godišnjica, vidiš ja sam se zažalila mc drekeca, nisam nesto često bas jela tamo možda par puta godišnje ali sad me nekak oprala želja a ne smijem, možda zato 😜
Bellaru a mali ti je pravi šećer kad me takva depra ulovi najviše volim biti sama sa sobom
Sandrichx takva je i naša, ne smrdi a čuje se na kilometre i predivna zlatna
Ugolina mislim da si u pravu za mlijeko, iako sumnjam da ću se dan prije uspjeti toliko izdojiti pa sam mislila sad pomalo, svakih par dana da si ne navučem previše mlijeka.. Tvoja mala je bome vec velika cura!!
Ellie jos ću vidjeti kuda će moja mama i muž s njim biti.. Hoće li nas pratiti ili biti negdje smješteni (kod sale imamo apartman a tamo će se i mlada pripremati), vjerojatno ovisi i o vremenu i tako.. Ena je orava dobrica koliko čitam! Je li tm stigao da odeš na yogu?
Vjeverice bas nam falis kao sto kaze bellar ovde smo i da se pozalimo hihi
Bellar sretna godisnjica! Ja sam se danas najela mekija nadoknadujem sve sto nisam u trudnici jela 😱 I slike su predivne 👍🏻👍🏻👍🏻
Sto se tice mlijeka pise na rodinoj stranici da moze but 8dana u frizideru!
A kolica su mi vintage s velikim, kotacima lijepa al teska uzas haha al ne morala sam ja njih kupit pa ih sad nosi na 1kat 😂😂 bit cu misicava
Evo link za pohranu mlijeka jer ja sam pocela s izdajanjem neda mi se cice stalno vadit van hihi http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
I napokon sam se narucila kod ginekologa za prvi pregled nakon poroda skoro sam planirala to preskocit al reko aj necu 😬😬
Sanjarka ne idem na svadbu jer mi ih je pun k!! moje cure se sada krenule udavat prije 30te a njegovi konji su isto u tim svadbenim godinama 30-35! Zna mi se zaredat po 4,5,6 svadbi u godini dana. Ici cemo svi na jednu u 10tom.
Marigmar mi bas rijesili turu vristanja. Nisu prosli sa slavnim 3 mjesecom,smanjuju se lagano doduse. Kapi jos uvijek dajem,potrosit cu ovo kaj imam...a i ja si racunsm barem jos 2,3 tjedna kako smo isle ranije na carski...tak mi i dr rekla da racunam. Bas mi ga zao,jadnicak a bome i tebi svaka cast...treba to izdrzat...
Ko je pisao za kakicu? Vjeverica? Tak i mi kakamo,iako sada svaki drugi treci dan. Isto nema mirisa,al mislim da ce miris doc sa dohranom...
url=https://lilypie.com]
Sandrich izgledas mi jako mlado😁 curetak.
Pise te za kapi dal pomazu il ne pomazu. Ja sam kao jedan dan posto rekla med sestra od pedijatrice kao ne sab simplex i ja to kao idem smanjit i dva dana po 10 kapi stavljala i onda je mali cijelu noc plakao i grcio se i onda sam vratila na 15 kapi i jos 5 kapi biogaiie. Dal je slucajnost da je tu noc tako bilo ne znam nit ne zelim opet probavat. I ovak zna bit malo po noci se grcit i cendrat i plakat. Al ne svaku noc.
A sta se tice tv-a moj necak ima god dana i bleji u tv i crtice i tablet jako puno kroz dan. Ne sigurno 5 il 10 min😱
Tpol a tipicno zensko. Kupimo sta je lijepo a ne prakticno😁😁😁 da sam ja rodila prije sestre svoje ko zna koja bi ja kolica kupila ovako je moja sestra kupila peg perego i skuzila kako su fakat odlicna.
Vjeverice ma i ja kad sam u depri se obicno povlacim u sebi al bolje ti podjelit to sa nekim tko te razumije kao recimo mi tu jer nam se vise manje sve isto desava😔 nego da drzis u sebi. Puknes kad tad😕
Hvala na cestitkama i komplimentima za sliku . Kad nes novo stavi posaljem vam opet. Ne mogu docekat druge slike.
Cure dal koja stavlja preko noci bebu na trbuh da spava?
Vecer cure. Ja svoje odjogirala. Sad sam zen.
Bilo super i zasad me (jos) nista ne boli. Doduse ova grupa je bar za 3 levela laksa nego ona prije trudnoce al pasalo je...
Kad sam dosla doma bebo je bila u pidjami nahranjena i pavala.
Idem u krevet. Namaste
Sortiraj odgovore
Najstariji