Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    08. Rujan 2016. 21:48

Haha namaste ellie..
    Sandric,slazem se s bellaru,ko curetak..a kolko uopce imas godina? Ak velis da si prek 30 bacam se kroz prozor  
    Bellaru,ja ne,moja spava na boku,jednom i drugom,mijenjam..i jos spava na povisenom..okrene se na leda,ne voli bas trbuh..al na boku bas voli..valjda je sirota tak navikla od rodilista jos..

Moja kenja svakih dva,tri dana sad,al to se bome i cuje i osjeti,hihi

deeka
    08. Rujan 2016. 21:49

Ova moja je prozdrljivica. Iscicala mi je obe cice i trazi jos!! :/

bellaru
    08. Rujan 2016. 22:03

Da  i mene zanimaju godine od sandric...
    Ma i moj je prvo na boku al onda kako ja nisam mogla bas ustajat i to mi patronazna tekla da ga na trbuh stavim kad treba podrignut i od tad najbolje na trbuhu i zaspi i umiri se. 😩

Deeka daj trecu cicu😛 da fakat sta kad obje cice isprazni i hoce jos? Das ad?

Ugolina
    08. Rujan 2016. 22:07

Ja sam davala malo ad,al malo, 30ml i to joj je bilo bas onak taman da utvrdi

TPol
    08. Rujan 2016. 22:31

Moja osto iscicava , isto moram nekad dat ad i pojede si 10,20ml i onda mir inace place ja mislim da ju cijela zgrada cuje kako se dere 😀

Abies
    08. Rujan 2016. 22:42

Večer!
    Bellaru sretna godišnjica!

Jbt i moja uskoro. Ak niš ne kupim budem si mašnicu stavila 😜

Kg godine puuuno. Kad zivčanim pred frižiderom

I ti Bellaru peg perego! Ja zadovoljna. Naravno imam prigovore. Možda su noviji modeli bolji. Prije imala piere cardin, veselo ih vratila

Kenjanje, fino zlatno... Svaki dan puno puta. Uz bljuvanje, pitam se jesam li nosila u sebi manekenku s bulimijom 

Spavanje dan trbuh, noć bok leđa.

Dalje ne pamtim
    Laku noć

deeka
    08. Rujan 2016. 23:24

A nisam joj ad davala nikako do sada. Zaspala je na uru ipo  i sad opet nateze :)

CrazyPuppet
    08. Rujan 2016. 23:44

Vecer mame!
    Ja evo cekam da se malac probudi za papat, bili na fešti pa malo kasnije zaspao, a ja sam vec isto mortus.
    Sandrich ti si djevojcica :-)
    Bellaru sretna godisnjica!
    Princezama sretan 3.mj.
    Ja danas odradila shoping, jos sam na +4kg, al kaj je tu je... uzela sam i bebolinu odjelca, jer sam imala samo bodiće 62.
    Ugolina mi imamo ooogroman tv, kaj da ga onda posaljem van ako je x7 hehe. Moj se isto zaljepi za tv, ne kuzim. Ima dana kad ne gleda uopce, al potrefi se i koji da gleda preeedugo. 
    TPol, bitno ti je piti puno tekucine, i mlijeko ti se stvori u roku 15min. Dakle kad je skok, dok dojis popij vode, i ako nakon obje cice trazi jos, stvorit ce se mlijeka u onoj prvoj... kod nas je prvi skok bio cjelodnevno izmjenjivanje cica bez prestanka...
    Moj sad vec 6 dana za redom nije kakao, da kupim biogaiu?
    Kod nas spavanje iskljucivo na leđima. Vec sam okrece glavicu kako.mu pase. Na trbuhu ce spavat kad se sam bude mogao tako slozit.
    I da, vec nekoliko dana mu cujem šlajm u ždrijelu, kako da mu to izvucem? :-/ da samo spricam fiziolosku u nosić ili? A aspirarorom nece to van jer nije u nosu... strah.me da mu se ne upali grlo od toga...

ejic
    09. Rujan 2016. 00:15

Ja svojeg stavljam zadnjih nekoliko dana na trbuh spavati i vidim da mu tako bolje pase jer duze spava. Danas imamo isti problem s nosicem kao Crazyin Josip (oprosti ako sam krivo ima napisala 😘) pa sam ga posljepodne stavljala na bok i malo poviseno spavati, spavao je od pola sata do max sat vremena. Pretpostavljam djelomicno zbog nosica a djelomicno zbog polozaja kako spava jer na trbuhu je prijepodne spavo po 3h u komadu.

Kod nas kakica zlatne boje. Nekad se osjeti miris, nekad ne. Pelena puna nekoliko puta dnevno (skoro pa svaka 😆)

Sandrich, krasni ste mi! 😍

Idem se pridruzim mojim deckima u lezeci polozaj.
    Laku noc! 😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.