Baby,šavove je dobro ispirati sa čajem od kadulje ujutro i navečer i dobro posušiti, prvo sa papirom a onda jos malo baš onako ostaviti na zraku bar pet minuta. Ovaj put nisam sivama, prohodni kanali su mi skroz postali, hehe a i bebi bila sicusna, ali prije svaki put me kadulja spasila
Baby uzas za šavove 😱 To se ja bojim jer ih imam puno i jos me kao zateže jedan osjetim ga, uf ja tek 30.09 na pregled
Sandrich u ljekarni su mi rekli da svi ovi ostali D3 koji ne idu na recept imaju puno manju koncentraciju i da rade tražim oleovit doktoricu, jer pitala sam za taj koji ti uzimaš posto ga frendica ima, a frendici je pedica rekla na zimu da mora uzimati ovaj na recept jer je jači od ovog kojeg sada trosi
Dobar dan curke
Ja nikako doci do kompa a i ispisale hrpu toga 😁
Bellaru sretna godisnjica
Bebice koje su slavile sretna 3mj😍
Nama danas 7dana😍
Sad je bila patronazna,baby je dobila 165gr od kad smo izasle iz bolnice u ponedeljak😊 Pupak nam je jucer otpao,nekako mi to izgleda prebrzo,krvarenje mi jucer i danas nista nema i to mi cudno,a pattonazna kaze sve super. Mljekara dobro radi,mlijeka ima taman za svaki obrok. Ja sam sama doma s djecom jer mm mora raditi,dok baby spava ja se zabavljam s ovih dvoje,nedostajalo mi je iggrati se s njima a da ne moram paziti na bebu u trbuhu. Sad mama se moze valjati kao prasica po podu s njima
Mare pa ti si zakon ako 7 dana nakon poroda se možeš valjati po podu, žena zmaj 💪🏼 a i super za prirast za malu lijepo papa srećica
Evo ja da se pohvalim malac je opet kakao, i jucer i danas 👍🏻 istina u takvim mukama je kakao da je to strašno, nakon kakanja je počeo doslovce vrištati od bolova pa sam ga onakvog pokakanog i zapisanog stisnula uz sebe da se smiri, pa place mi se koliko mi ga je zao stvarno jadne te bebice male, sad je tražio ciku za utjehu ljepota moja, jedva čekam da to prođe sve, on se toliko napreže stalno da se bojim da ga glavica ne buba ili nesto drugo koliko stišće Non stop, no eto našim doktorima je to sve normalno
Hello Girls!
Riješili u cc1 sve što sam trebala juhu! Bravo ja 😛
Nebi lako da nije moje mudrice male pomagacice 😍
Sad se možemo krstit hehe
Moj sin porambabio zadnja dva dana. Nervoza na najjače i bljuckanje/povraćanje na najjače 😑 skok? 🤔
Neznan stvarno....pratim ga.
Nadam se do nedjelje da je onaj stari jer će krštenje proc u *veselom* tonu
Ilani kakvi je to kolut za zubice? Nisam u toku
Babycoming super da je malac ok danas 😘
Ajme muke po šavovima 😣
Sandrich ima da do prvog pravog rođendana u ljetnicama dođemo do 2000 str. može cure? 😂
Ellie koja abc kolica imate, koji model?
Abies dobre vibre za mamu 😘
Misliš da je potrebno vježbati sa klincima bez obzira dali je sve ok?
Ejic ajme koja noć!!! 😥😥😥 ne ponovila se!
Sunshine uspila raspored preko dana, kako izgleda?
Vjeverice do cca mjesec i pol. On bi kakio a mi bi ga držali za rukice da se ne samoozljedi koliko je to bilo bolno. 😣
Mare uživaj u svoje tri sreće 😍 Super prirast!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar stvarno mi je zao sto se tvoj bebac tako pati,jadnicak mali. Nadam se da ce to sto prije proci.
ja sam jedva cekala da rodim da mogu leci na trbuh,bas je lijepo spavat na trbuhu,jedino cice malo smetaju ali nema veze.
Marigmar stvarno mi je zao sto se tvoj bebac tako pati,jadnicak mali. Nadam se da ce to sto prije proci.
ja sam jedva cekala da rodim da mogu leci na trbuh,bas je lijepo spavat na trbuhu,jedino cice malo smetaju ali nema veze.
Sortiraj odgovore
Najstariji