Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 15:28

Tpol nemam iskustva no mislim da ti količina izdojenog nije neki pokazatelj koliko mlika imaš

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Vinniepooh
    07. Rujan 2016. 15:50

Ugolina ti si pricala da gusti sokovi poticu mliko, koje si ti pila? Nije maloj nista smetalo? Mislila sam proc po neki
    Ja za sad samo na vodi, caju od komoraca i kompotu

CrazyPuppet
    07. Rujan 2016. 15:53

hellou...
    ellie bravo za yogu! Ja bome nisam za vjezbat unutra, patike na noge i trč trč :-)
    Nama isto malo tjemenice na obrvama, dakle bolje odmah namazat da se ne širi. 
    Josipi i Petri sretna 3mj ♡☆
    brzo se rasteee
    mi se nekako ushemili, ali ne moze izdrzat budan dulje od sat i po po ovoj buri.

Ugolina
    07. Rujan 2016. 16:09

Vinjie,Juicy od marelice samo, eventualno od breskve,nisam htjela piti nista kiselo da joj nebi smetalo..i nis joj niti nije smetalo nikada..a mlijeka ko u prici.. Naravno da su zdraviji prirodni sokovi,al kad nisam imala..
    Zato sad nadoknadujem sa zdravijim,mama radila domaci od aronije..bas je fini joj ispao.. Joj,a tek liker kak je fini,al kad toga zasad ne smijem puno..Inace moji imaju 400 grmova aronije..prosle godine smo sadili tako da su jos mali i nema toliko uroda,al bit ce.. Hihi,prodavat cu vam za koju godinu  klokanice imaju pravo na poseban popust.. Buraz se zajebava da ne smijemo konzumirat toliko aronije,da cemo bit prezdravi

Ugolina
    07. Rujan 2016. 16:12

A di su nam bellaru i marigmar danas? Jeste zive,zene?

ejic
    07. Rujan 2016. 16:20

Sanjarka, nije nista bolje oko moje prehlade. Jucer prije spavanja imala trmp 39 a danas ujutro 39,3. Da nisam uzela tabletu tko zna do kud bi se temp penjala 😕

Ellie, sva sam se najezila kad sam citala o sprovodu 😢 Mogu zamislit kako je njegovoj djeci, moj tata bio jos 2 god mladi kad nam je otiso 😢😢
    Super za jogu!
    Ja svojeg sad u zadnje vrijeme sve cesce stavljam spavati na trbuh. Moze vec sam okrenuti glavicu tako da tu nemamo problem a cini mi se i da mu tako vise pase, posebno kod grceva.

Abies, nadam se dobrim vjestima za mamu. Saljem hug! 😘

Sretna 3 mj Josipi i Petri! 😘

Ugolina, ti stvarno imas vec komad od bebe! 😊 Moj Marcel je po kilazi sad negdje upola od tvoje 😉

Za tjemenice su nama na trudnickom tecaju isto rekli s uljem i onda izcesljati. Cak su nam savjetovali ako bi ih imali bas puno ispod kosice onda im navecer neko ulje umasirati ispod kosice (zena rekla da se moze i obicno bijelo ulje iz kuhinje) i staviti im neku kapicu koju kasnije vise necemo koristiti i tako ostaviti preko noci. Do jutra bi se moralo vec sve opustiti i onda s cesljicem skinuti. Marcel ih je sad dobio malo na obrvama i iznad cela gdje pocinje kosica ali ja ja nakon svakog kupanja dobro nauljim s bademovim uljem i pokusat cu to tako skinuti.

Kilogrami, ja sam isla roditi sa +13, iz bolnice se vratila sa +7 a sad sam na +3. Ne drzim nikakvu djetu cak stovise, nekad se ubijem u slatkom 😈 ali trbuh isto mlohavi 😕
    U bolnici sam dobila savjet masirati trbuh sa nekom malo grubljom rukavicom za tusiranjem kako bi se potaknula cirkulacija jer se onda koza ljepse skuplja. Sad to radim svaki dan bar jednom.
    A da, nisam se pohvalila, dobila sam 1 striju duzine oko 2cm tocno iznad pupka. Bas mi je slatka uspomena na trudnocu 😀

Nasa danasnja noc bila jedna od boljih do sad. Marcel zaspao oko 23h uz vrisku jer je opet bio premoren (uvijek imamo problema s uspavljivanjem navecer i nikad ne zaspi prije 22h 😕). Prvo hranjenje i prematanje oko pol 3, drugo hranjenje oko 6 i onda jo potegli do 8 😍😍 Dal je on sad osjetio da sam ja bolesna pa mi treba malo sna ili ce se i kod nas ta budenja malo unormaliti, vidjet cemo. Ali nebi se bunila na ovakav ritam, bas sam se lijepo naspavala (jos bi ljepse da se pred jutro nisam pocela tresti koliko mi je bilo zima zbog temp 😕).

Ugolina
    07. Rujan 2016. 16:26

Ejic a covjece kak te ulovilo..
    Btw,ljubomorna sam na tu tvoju striju..moj trbuh je katastrofa kak sam puna strija..a u trudnoci nista, niti jedne strije niti linea negra nista,trbuh ko iz casopisa..a drugi dan od poroda sve nabrojano po mlohavom trbuhu oko pupka,preko pola trbuha,haha,uzas

Ugolina
    07. Rujan 2016. 16:39

Vinie,slatko gorkog je okusa,jako trpka..nije mi fina ovako za jesti,ali vele da je jako zdrava i uzasno je skupa kao i proizvodi od nje.. Inace smo imali vinograd i kada je stari htio pocupat ga i posadit nove trsove,buraz ga nagovorio da radije aroniju.. Godinu dana kasnije muz i ja kupimo vinograd u blizini,tak da bu stari ipak imao i vina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.