abies drzim fige da mama bude dobro.
curke super za vase malce, bas brzo napreduju, moj je isto vec dosta ocvrsnuo, isto dize glavicu kad je na trbuhu...
TPol prvi put cujem za taj low down ili let down... jel to ono kad je mlaz prejak? ak je to to probaj samo malo promijeniti polozaj
moj isto voli na ruke, a vec ima sigurno 6kila... ja ga ponekad stavim u maramu, ali kako jos ne drzi glavicu moram ga okrenut prema sebi, a to nije zanimljivo pa se opire. trebaju se i oni naviknut na to
mi smo zahvaljujuci ovom vremenu cijeli raspored zbrljavili jer frajer cijelo prijepodne spava :-/ sad sve nanovo namjestat
imam pitanjce oko one ranice od cijepljenja u bolnici... mojem se to onako fino zagnojilo i sad se pri kupanju to sve ofnalo, gnoj istekao van, i ostale dvi duboke rupice promjera oko 1,5mm i isto toliko duboke... naspricala sam to sad s octeniseptom, valjda se nece zakomplicirat :-/
kako vi s tim?
Dekka crazy , krivo sam napisala to se zove let down , i to ti je ka mlijeko curi na sve strane i bebi nekad moze smetat taj prejak mlaz
http://www.roda.hr/portal/dojenje/problemi-i-poteskoce-u-dojenju/prejaki-refleks-otpustanja-mlijeka.html
Mojoj nekad smeta nekad ne 😕
Crazy, ja sam čula da je normalno da se to desi s ranicom i da ne treba ništa radit, ali mislim da octenisept ili tyrosur neće škodit!
mi smo noćas imali prvu "burnu noć"...od tri do 5 je samo kenjkala i nikako zaspat i onda je u 5 odnesem mm, jer je na go i njemu zaspe odmahdo 8...ali muči je nosić užasno i danas sam morala s usisavačem počistit...šta vi prakticirate?
i moja curka stalno bljucka, od presvlačenja sebe sam već odustala, samo pobrišem vlažnim maramicama do navečer, a njoj se smilujem da nije mokra
i mi još na broju 56, počeli oblačit 62, ali pliva u tome još
Sanjarka i ostale cure s juga trebam savjet...idemo preksutra na more pa što da ponesem i bebačici i veći curkama za obući? najviše me brine kako je navečer, jer ćemo ići van svaku večer pa što im obući tada?
Vinnie,skuzila sam da si meni odgovorila!!
Mojoj to cjepivo samo crveni krug,al nije upaljeno..octenisept je super za sve..
Mi sutra idemo na cijepljenje..mogu ocekivat nervozu poslije,jelda!?
thanx cure :-) vec sam zaboravila što je bilo s tim kod starijeg :-)
nama 62 taman, pogotovo s platnenim pelenama.
curica, usisavač je top :-) ja ne znam što i kako kad se u zdrijelu skupi onaj šlajm :-/
imam jos jedno pitanje, cure koje izdajate... mlijeko spremate u frizider pa onda zagrijete na 37 u vodenoj kupelji ili kako? mislim se konacno skockat pa od sutra pocet s tim izdajanjem, jer u sljedecih 10 dana ocekujemo skok...
tko je pisao za oko? mozda pomogne malo fozioloske kapat?
ja ne znam kako mi ovaj stariji jos nije nos slomio, tolko puta me opalio i to ful jako
Sortiraj odgovore
Najstariji