Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    07. Rujan 2016. 12:10

Sanjarka,prvo hvala na cestitki za tri mjeseca.. 
    Abies,ljubi petru!!

Pitala si za tjemenicu,ja sam skinula s baby uljem,ajme kad sam ju vidla da se pojavila,velicine kovanice bila,posizila sam,haha.. Natuftala s baby uljem,drzala joj kojih pola sata tako i izcesljala,i onda normalno okupala samponom..isto imam od mustele,al ne pise da je za tjemenicu,obican sampon..ugl,skinulo se sve..

Danas smo bili kod pedijatra na pregledu i na pikici..dobro je podnijela,nije dugo vristala,sada paja i stavljamo hladne obloge i ok..prijavljujem kapitalku , 62 cm, 7700 g

Ellie00
    07. Rujan 2016. 12:21

Ugolina wow. Prava cura 😊. 

Mi tek u pon pedijatrici. 
    Sunceko se pojavilo odosmo mi u setnju

Abies
    07. Rujan 2016. 12:23

Ugolina da nisi napisala ne bih se ni sjetila. 3mj Josipi i Petri!

Abies
    07. Rujan 2016. 12:29

Ilani kg. Muka moja. Ima višak podosta kao i iza prve trudnoće. Tješim se dugo skidala pa palo da će i sada 

Josipa 7700/62 papalica. 

Hvala cure za dobre vibre za mamu. Ne nadam se ničemu. Ne izgleda dobro sutra su je tek naručili pa ćemo znat kako je. Naravno da je sva pala u depresiju 😢
    😘😘😘😘 Vas sve

Vinniepooh
    07. Rujan 2016. 12:41

Jutro mame!

Sretna 3 mj Josipi i Petri!😃
    Ugolina woow super cura!😃

Mi imali tesku noc pa smo produzili. Malo je hladnjikavo vani ali nema kise pa cemo malo u setnjicu

Miska onda sljedeci put idem rodit u Ljubljanu!!😁

Sanjarka nama Mustela nije pomogla nego samo baby ulje, isto namazala cekala pol sata i iscesljala, dva puta smo trebali i nema vise

Baby i moj je sav nervozan i trpa ruke u usta, grize palcem grebene. Bojim se da ce to potrajat koji mjesec dok ne izbiju 😕 Bas moram ic kupit te grickalice da mu stavim u friz da mu malo bude lakse

Vinniepooh
    07. Rujan 2016. 12:43

Abies bas mi zao za mamu, saljem virtualni hug!! 😔

Ugolina
    07. Rujan 2016. 12:46

Baby,i moja isto tak s tim buducim zubima fantazira..al ko da ju pusta nervoza oko toga sad nakon par dana,il se sirota navikla da ju to muci,al slini,stalno nes u zube gura i uziva kad joj masiram,pogotovo necim grubim,recimo gaza preko prsta i tak..ove grickalice ne kuzi kak drzat i stavit u usta a ak joj ja drzim onda 
    Pljuje

Ellie00
    07. Rujan 2016. 13:20

Mi se setale I dosetale do mog yoga studia. Popricala s instruktoricom I nazvala ginica (dobila ok) I krecem s yogom. Doduse ona pocetnicka grupa (za kraljeznicu) s tim da ce instruktorica malo jos proucit sto se preporuca za mene. Mm obecao da cemo se uskladit da mogu otici. 
    Ugl veselim se jako, treba mi jer sam si sva mlohava I ne osjecam se ok..

Ugolina
    07. Rujan 2016. 14:47

Ellie,bas super za jogu

Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 15:23

O mame što se radi? 

Junior spava a ja ležim s njim i umjesto da se uhvatim posla tipkam na mobitelu eto.... 
    Vani kiša. Mislila jutros do cc1 uzet njemu svijeću za krštenje, maloj neku svečaniju majicu/košulju, napunit frižider... i opet se kilometarska kolona nasrala i nisam išla nigdi 😠

Ellie bravo za jogu uživaaaaj 😎. Bebo bebo baš lijepo napreduje 😉 ako se sama namjestila tako za spavanje nek spava sigurno joj paše 

Ugolina ti stvarno imaš komad cure 😍😍
    Ti si vrela žena 😂😂

Babycoming baš ono što ne želiš čuti može potrajati mjesecima 😐
    A mm se očito trebao malo opustiti a malac malo narasti sad sve štima 😉

Abies ljubim! Drži se 😘

Znači baby ulje pomaže e onda ću prvo s tim pokušati jer se tjemenjaca otela kontroli počeli s obrvama a sad već dosta ima ispod kosice

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.