Ako dobro pamtim danas nam Tena i Antonija od Bebačice slave 3. minic 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tako jeeee! Nama danas 3 mj!! Tnx Sanjarki,tako pazis na detalje. Sretan i Antoniji. Tenka cini se danas po starome,prosla bura. Ali nedam joj,mantram da nastavljamo dobre dane!!
Tpol jucer sam citala ali mi se nije dalo pisat,bila premorena vjerojatno cice. Jaaaako dobro pazi mogu se upalit kroz sat,dva. Sve prepipaj i razmasiraj svaku kvrzicu i ako se izdajas prestani jer se stvara previse mlijeka a beben ne moze popit...i tako u krug. Inace dobro radis,topli oblog,masaza,sisanje bebe. Ja sam tako par puta na dan i proslo.
Nama danas tata ide doma jer sutra ima svadbu pa te u subotu dolazi,a ako bude berba grozdja iduci vikend opet ce nas ostavit
Tko je sta jos pisao.....ne znam.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Nadam se da su bile dobre noci!
Bas mi je zao sta imate grcice, svaka vam cast kako sve to izdrzite po noci i danu. Mi opet lose spavali, stalno se nesto vrpoljio kroz san, nemiran je jako, mozda ga ti zubici muce
Sad sunce spava a ja ne mogu nikako, trebala bi nes po kuci napravit a ni to mi se neda jer me muci grlo i glava i nos 😞
Zelim vam svima lijepi dan! 😃
Jutro mamite..kako smo?
o izdajanju neznam nista jer ne prakticiram, ovaj moj mali termit iscrpi sve iz mene 😂
Sretan 3.mj Teni i Antoniji 😍😍
Sanjarka bas pazis na detalje 😘
Petric imao dobru noc..i smije se naveliko,mislim da se rastopis svaki put..
Vinnie i u tebe neka prehlada na vidiku? Odmori i napuni baterije da nebi bilo jos gore
Malac mi je malo vrucnjikav ali nista jos alarmantno..nogice i rukice su mu led ledeni od jucer a obucen u duge rukave i to u kuci..sinoc duga pidama i jos sam ga pokrila dekom jer mi se cinilo da mu je hladno..kise stalno i kao nesto kasljuca..nezz sto bi rekla jel mu nesto il nije..na promatranju je danas 🤔🙁
Ajme baby da mi je samo malo sna, to je sve od iscrpljenosti i slabog imuniteta.
I moj je jedno vrijeme bio takav, svaki dan kihanje, kasalj duboki iz pluca onako, na mahove vruc, pratila sam samo dal se smije i igra po starom i pitala na pregledu pedicu koja kaze da je sve ok, da im se zna zaletit slina pa iskasljavaju van i da je ostalo sve ok
Prati danas malo, nadam se da nije neka prehlada i temp
Sretan 3 mj curama Teni i Antoniji! 😄
Jutro cure, ja se evo vec uru spremam do grada, al ova moja mala nece zaspe da je ostavim sa sveki.
Ja nezz jel to od grcica ali ona odspava samo od 23,24 do 3,4 u komadu a ovo ostalo nista. Ja sam premorena! A da joj je na coci bit 24 sata bila bi najsritnija. Vise nezznam kad su joj obroci.
Dobar dan,cure!
Sretan 3mj Teni i Antoniji!
Moja je od jutros nesto cendra i nista joj ne pase,a meni se upalio zivac pa ne mogu na desnu nogu.Vec vidim biti ce veselo danas.
Ellie,zvala sam HZZO i istina je,treba doci kad beba navrsi 4mj i donjeti otpusno pismo bebe,svoju otpusnicu iz bolnice i potvrdu od gin o terminu rodenja bebe.Sreca,pitala si me to,ja to nisam znala,muz je obavljao svu papirologiju pa je ovo zaboravio mi valjda reci. Hvala ti! Veceras onda moram gin po potvrdu,a sutra na HZZO.
Ugolina i meni proradili crvi pa nas evo u šetnji. Popodne smo kod svekica u Solinu mala Gospa je....
Sunshine zašto ti nećeš na svadbu? I mi imamo jednu 24.9 još se mislim
Ilani i moj danas malo nervozniji pa sam pobigla u šetnju.
Baby vjerojatno nije ništa no promatraj ga. Jesi mu mjerila temperaturu?
Deeka gadne noći uh! Jel baš place i grči se?
Vinnie i tebe dobro uhvatila prehlada. Odmaraj neće kućanski poslovi nestat 😘
Što se tiče mene i detalja što ću kad sam frik 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Teni i Antoniji 😘😘😘
Sanjarka ti si zmajčica!
Bellaru ni a??
Ja imala burnu noć 😀 mala u pola 1, zaspe. Mali iza 2 kaka mu se. Pa oko 3 mala, onda malac gladan, pa mala urliče (mm hrče ili glumi). I tako u pola 5 su me pustili na miru
Ellie baš si mi uzor, šetnje joga kave
Baš gledam, ja klince vodim pedijatru 1/2/4/6/9/12mj , a neke od vas i s 3mj. Upitnik iznad glave
A bilo bi mi milije znat kolika je i što kaskamo
Pozdrav cure! Evo, temperature vise nema 😊😊 i ja opet ko nova i puna energije 😊
Sunshine, mislim da si malo zamjenila mene i TPol 😉
Ja kad se izdajam to obicno radim sa izdajalicom i dam malome kasnije da popije tako da mi se ne nakuplja mlijeka. Sa lijevom cicom imamo od pocetka problema. Prvo je on nije htio prihvatiti, dok konacno je onda mu je krivo sjedala u usta pa me bradavica boljela prvih nekoliko tjedana, sad mi se obicno bas ta lijeva vise puni mlijekom i boli... Desna cista dobrica, nikakvi problemi sa njom 😀😀
Brzo ce proci svi ti dogadaju pa ce onda tata opet biti s vama 😉
Nas u pon ide opet na posao nakon mjesec dana dopusta. Bas smo se sad lijepo navikli da smo svi kod kuce a sad ga opet po cijele dane nece biti 😔
Deeka, isto je i kod nas bilo do prije nekoliko dana. Nocu bi se budio svakih pola sata do sat vremena, uvijek htio biti na cici... Mislim da smo mi imali kombinaciju grceva i skoka.
Jel se tvoja bas grci i place ili bi samo bila na cici cijelo vrijeme? Ima li kod vas razlike izmedu dana i noci, spava li po danu nesto vise nego po noci?
Ilani, nadam se da ce przo proci upala zivca! 😘
Baby, nadam se da ti bebo nije bolestan vec samo neki lazni alarm 😘
Vinniepooh, i tiebe ulovila prehlada 😯 Zelim brzo ozdravljenje! 😘
Antoniji i Teni sretan 3.mj 🎉🎊🎁
Kod nas i ova noc prosla ok. Nadam se da ce mu sad dobre noci proci u naviku jer je onda odmah i mama bolje volje 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji