Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    07. Rujan 2016. 18:26

Našla ja opet malo vremena. Ništa nisam pročitala, stala sam na 201. stranici i dalje ništa. Na fejsu redovito pratim kad Hana spava. 
    Trebali bi dani biti dulji :)
    Kako ste vi?

ejic, vidla sam da imaš temp.. sve je ok ako nije viša od 38. Onda ne smiješ dojiti. Tako je meni rekla patronažna kad sam ju zvala. Imala sam 38,8 i dojila sam jer nisam znala ali HB nije na Hanu prošlo. 

Koje pelene koristite? Ja Pampers Premium care 1. Planiram tu dvojku također koristiti pa me zanima jesu li dobre, ne propuštaju?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 18:34

Ugolina to se zove trening 😂

Žabice 😘
    Ja ti ne znam za pampers. Mi koristimo pufies i ja zadovoljna.

Ja taman ručala, soliram. Junior spava, mm radi mala još u školi. Posli opet na gimnastiku i tako

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    07. Rujan 2016. 18:51

Žabica i mi koristimo trenutno te paampersice i ja jako zadovoljna, nista ne promoci a ovaj moj piški stvarno jako puno, prilikom presvlačenja bar me dva puta zapisa onda možete misliti kolika je pelena ujutro nakon cijele noci, ja mislim da ima dvije kile. Sto se tiče kakanja to ima jednom tjedno pa nisam mjerodavna da li promoci 😁
    Ugolina fala na brizi, živa sam, nemam stvarno vremena za nista danas cijeli dan pokušavam ga svako malo uspavati da mi ne bude premoren navečer jer onda je lud i živčan od svega.
    I onda mi je najbolji mm dođe s posla pa pita jesi riješila ovo, jesi vidjela ono, samo si zamislim ono iz crtica kak mu klavir ili nekaj padne na glavu 😂😂😂
    Sva sreća pa mi mama dođe par dana u tjednu skuhati uopce ne kuham niti jedan dan, malo mama, pa odemo do tate, pa do svekrve uglavnom sva sreća na njima i svaka čast vama svima, makar vaše bebe su ipak mirnije i spavaju 😂 Ja doslovce ne stignem si čaj skuhati on se probudi, doslovce 😥😥😥 inače jako volim kuhati i fali mi to, nećete mi vjerovati ali fale mi i kućanski poslovi, nekak je ovo ipak najteži posao 😂 Ali i najljepši 😍

ejic
    07. Rujan 2016. 19:16

Sanjarka, i meni cudno da je samo temp, ali nema nikakvih drugih simptoma za recimo gripu, cak ni nos vise ne curi. Evo, sad mjerila, 38 a ja se osjecam ko da nemam temp.

Zabice, sad si me prepala 😮😮 Nocas sam imala 39 i vise i normalno dalje dojila jer mi ni jucer dr nisu nista rekli da nebi smjela iznad odredene temp dojiti. Bila sam u bolnici na kontroli tlaka i tamo mi izmjerila temp 37,6 ali nije nista spomenula vec samo rekla da je on zasticeni zbog tih antitjela...
    Jel zna netko nesto vise o tome? Problem je sto danas vise nemam ni gdje ad mlijeko kupiti jer je vec sve zatvoreno 😕

miska
    07. Rujan 2016. 19:25

Ejic ako ti je tako visoka temp izdoji se pa prokuhaj mlijeko!

Zabice ja sam vec probala par vrsta pelena ( dobila jos u bolnici ful puno uzoraka) pampers premium su dobre, ali nista bolje od mullerovih, klasicne zelene pampers katastrofa! 
    Super su mi bile i tosamine!
    Doma jos imam malo vece puffies, lidlove i babylove pa ih moram istestirat!

Aurelija
    07. Rujan 2016. 19:32

Ja uspavljujem duda+ muzika, leži u kreveticu,ja pokraj, držim ruku. Inace smo do nedavno imali maratonska uspavljivanja, nošenje itd, otkad sam ovo uvela, preporodila se! Evo sad bas to radim!  a prvih mjesec dana je zaspala na cici, sama prestala

ejic
    07. Rujan 2016. 19:58

Evo, sad sam procackala malo net i iako su razlicita misljenja oko dojenja pod visokom temperaturom, 80% pise da nije problem dojiti sa bilo kakvom temperaturom, stovise cak je i bolje zbog tih antitjela koje beba dobiva preko mlijeka i tako bolje zasticena od virusa kojem je izlozena jos prije nego majka osjeti simptome.
    Tako da cu i dalje normalno dojiti jos nocas a sutra cu ipak nazvati dr i pitati za savjet. Iako mislim da je pocelo malo popustati, od jutros nije narasla iznad 38,3 😉

Pelene i mi koristimo pampers premium. Jos nam ni jednom nisu premocile a kakica bi kod nogice izasla na bodi samo kad se bas jako pokako, bio okrenut na bok i pelena nije bila knap kod nogice. Mi prezadovoljni s njima i imamo ih u planu i dalje koristiti. 😉

CrazyPuppet
    07. Rujan 2016. 20:23

sanjarka kad će bit krštenje? mi se moramo pozurit s tim da ne preraste odjelce :-D
    ja ne uspavljujem uopce. kad vidim da je umoran, eventualno ga jos malo nahranim i stavim budnog u krevetić. i zaspe. 
    nije mi kakao vec 5dana i cini mi se da ga to sad vec malo muci. bas se unervozi na cici, pogotovo sad navecer.  morat cu sutra nesto poduzet :-/
    Pelene su manje vise sve ok, al ovisi o guzi kako na koju pašu :-) razocarana sam jedino violetom jer im čičak otpada. Stariji mi preko noci imao violetu i otpao cicak a ovaj se taman pokakao... prala sam i njega i bodi i pidzamu... bas cesto otpadne, pogotoco preko noci. 
    Bebo sad ima tetre, i s tim sam prezadovoljna

07. Rujan 2016. 20:29

Ejic, ja sam jednom kurila 40, imala gripu i meni onda patronazna rekla da izdajam i prokuhavam mlijeko, tako sam i radila. Držim fige da brzo ozdravis i da sve bude ok. 
    Ellie, meni je ovo prvi glas za produljenje porodiljnog sa 4 mjeseca, sad si mi dala misliti, sutra ih zovem odmah ujutro. 
    Bravo za Enu, sigurno ti srce poskocilo kad se sama prevrnula prvi put! 

Sanjarka, moje su curke 146 i 158, tvoja je sigurno izmedu negdje ili je sitnicka na mamu? 
    Ugolina, svaka čast papalici, curka i pol! Drugo ljeto će i ona piti sokic od aronije:)

07. Rujan 2016. 20:34

E da pelene! Vec je netko pohvalio one lidlove. Meni su odlične! A cijena je isto super paket od 56 kom po redovnoj cijeni je 59.99 mislim, ali često budu na akciji po 49.99

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.