Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    06. Rujan 2016. 20:50

Vecer cure. Procitala vas sve al toliko sam strgana da sam sve zaboravila. Ena bila 3 h na cuvanju I prespavala je svo to vrijeme 😊.
    Sprovod bio.. ne znam sto da kazem.. masa ljudi.. bio je dobar, pozitiva covjek.. kcer mu ove god upisala faks, procitala mu dirljjv govor.. prerano je otisao... 

Bili smo poslije malo na karminama I evo nas otusirani napola spavamo... (I mama I tata I Ena)

mare1989
    06. Rujan 2016. 21:16

Abies brz oporavak tvojoj mami

Ja imam malu smrdljivicu koja ceka da joj mama stavi cistu pelenu da bi se ona pokakala 😁 tako danas cijeli dan.Ali nema veze,bitno da lijepo cica i da ja imam mlijeka. Samo da se tako nastavi.

Jedino danas je sin prosto nemoguc,veceras sam od muke plakala,znam da inace nije takav ali danas nista nece da poslusa,mozda i ovo vrijeme utjece na njega.

TPol
    06. Rujan 2016. 21:56

Crazy ugolina i jos neko se izdaja, ne bojite se da cete povecat previse mlijeka? Ja sve hocu pocet jer kad vidim da je gladna onda mogu dat moje mlijeko, ili kad idemo negdje al bojim se da ne povecam previse mlijeka pa da se sve ne upali ?

CrazyPuppet
    06. Rujan 2016. 22:09

Tpol meni je to i plan, kad dođe skok, vec imam dovoljno mlijeka i ne mijenjam rutinu. 
    Mishka moj vec 6 kila ima, i nekih 57-58cm, kad se na to skopca platnena pelena, nema šanse 56 preko toga. Super je ljubljansko rodiliste ☆

Marigmar
    07. Rujan 2016. 00:19

Crazy taj podatak sam negdje fulala, vec je na 6kg? Pa svaka čast stvarno ide to vama. Ja ne znam za svog malog, prošli tjedan je bio oko 4500 vidjet ćemo u četvrtak ali ne očekujem vise ok 5kg. 
    Ja jedva čekam broj 62 najviše stvari imamo u tom broju nadam se da ce ih sve iznositi.

07. Rujan 2016. 08:49

Jutro,mamee!
    Mi smo vec papale,vjezbale,igrale se malo,seke otpratile u skolu i sada beba spava (nece dugo sigurno) a mama konacno da popije prvu kavu jutros.
    Netko je rekao za oko,ne pamtim,tko...kakvo je stanje ?i mene neki dan Nikolina ogrebala ,a bas i noktice imala,mislila sam da cu morati doktoru,ali cijeli dan me peklo i boljelo ali sutradan je bilo ok.
    Kosica nama isto pocela full opadati.Imala je dosta,a sad ostala samo irokeza,ali vec raste i nova,vidim...
    Sanjarka,seke oblacimo gdje stignemo,c&a,hm,takko,kik,dosta nadem i na mangu lijepih ali ne i skupih stvarcica.Starija(11,5) pocela se zagledavati  i na odjele za odrasle,a bome brzo cemo tamo preci,jer raste i razvija se jako brzo.Nekako mi to kod cura brze ide,nego kod decki

eto,nisam ni post napisala,a bejbi se vec naspavao...

07. Rujan 2016. 09:02

Abies,super,imas dosta iskustva sa slingom.Ja bas i ne,tek sam ga sad za ovu bebicu kupila.I voli se ona nositi,ma da se jos nisam usudila ici negdje dalje s njom samo u slingu bez kolica.Furamo se tu,po kvartu.

Pisale ste o kilama.Ajooj...Dok sam bila mlada,nije bio problem,samo su se istopile nakon poroda.Poslije cetvrte curice,tada sam imala 32,islo je teze,a sad nemam pojma koliko ce trebati da se vratim u neku svoju formu.Imam sada 41 godinu i bar 10 kila viska,a najgore sto sam dobila nazad sve sto sam izgubila pri porodu,sad sam na kilazi ko da nisam ni rodila.Ali se necu s time zamarati sve dok dojim.Skuzila sam da ako manje jedem imam i manje mlijeka,ma da kazu da to nema veze,bitno je unositi tekucinu...ne znam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.