Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 09:43

Jutro mamice 😘

Vrijeme koma, ja se noćas smrzla vrijeme je za dugu pidžamu ☈
    Junior odvalio od 20.30 do 5.30h. Malo je bio nemiran u tom periodu koliko se sjećam kroz san no duda u usta pa spavanac dalje 👍
    i sve bi bilo super da mene opet glava ne rastura 😣

Ja sinoć vodila malu na gimnastiku a tata nahranio i uspavao malca 😎

Sunshine nek ti Tena i danas bude tako dobra 😍

Abies pusa mami i neka je nastupe sve tegobe 😘 slincek - babarin kod nas 😂

Karlafi hej 😘
    Ja sam s kg u minusu od početne no tijelo tj trbuh bezvezan noge su mi isto nekako meke... bolje sam izgledala nekad s 53 nego sad s 50 😣 treba vremena valjda a i vježbe....
    Mm na dane nekad sve s malim a nekad bi ga kroz prozor hitila. 

Vinnie moj ima dosta kosice i nije ništa ispala. Malo se je stanjila na zadnjem dijelu od ležanja ali kako je ima dosta baš se i ne primijeti. 

Deeka nadam se da nisu grčevi iako tako izgledaju po opisu 😓
    To susjeda! 😂

Crazy ja ti stvarno ne znam kod njega stoji crveni krugic i ništa više. Spricaj s octeniseptom neće odmoći 

Miska vi će te kao i mi još cca 2mj nosit 56 😆
    Ideš ti sutra kući 😘

Ilani da da brzo ćeš ti s curama na veći odijel 😉 koji broj ti sad one nose? Kg ćeš već istopiti nekako sad nije vrijeme za dijete...
    Irokezica hehe to mora da je slatko 😍

Mare sin malo reagirao na promjene ništa strašno samo puno strpljenja 😘
    I baš me zanima koliko si ti išla u minus s kg 😆

Ellie tužnoooo 😢😢
    Drago mi je da je bebo bebo bila dobra na čuvanju.

Petri i Josipi sretan 3. minic ❤❤❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 09:47

Jel tko skidao tjemenjacu s baby uljem?

Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 09:51

Curica noći su ovdje oko 20 uz jak vjetar. 
    Bebi i jaketu ponit a curama će ti bit dovoljno samo dugu robu pa recimo trenerku preko kratke majice ne znam do kad stojite na moru no vratit će se lijepo i toplo vrijeme. 
    Duge pidžame isto ponesi 😉

Pusa tvojoj bljuckalici 😘 nadam se da vam je ova noć bila mirna.

mare1989
    07. Rujan 2016. 09:54

Jutro cure

Ja sam imala super noc,nek tako i dalje ostane,moja bebac se budi svaka 3-4h,nahranim je i opet spavanac.Sad u miru pijem kavu dok ona spava,braco i seka sredivaju sobu.Mm je otisao raditi ima posla jako puno,a kako je cura odgadala da se rodi,tako je on poslove odgadao.

sanjarka jucer krenula stat na vagu i ona pokvarena a bas me zanimala kilaza

Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 10:03

Mare super za dobru noć 😊 nek se tako i nastaviti.  Kako tvoja oporavak ide?

mare1989
    07. Rujan 2016. 10:08

sanjarka dobro je,krvarenje onako kao treci dan menge,skroz malo.Pokusavam odmarat,ali nemoguce da ja lezim,a rekli su da se cuvam jer treci porod i maternici treba duze da se vrati. Sreca imam samo 3sava pa me dole ne boli nista

Littleladybug
    07. Rujan 2016. 10:29

Jutro zeneee..kako smo?
    mi prijavljivamo sluzbene probleme s desnima..ima dva dana je uzasno razdrazljiv, nemiran, jako lose spava,slini, trpa sve sto moze u usta, place, cendra..trazi jest iako ne jede nego dudla bradavicu..ajmeee 
    dosla mi mama sinoc i kaze to su ti zubici..probala mu ona masirat desni pa se umirio malo..skuzila sam ja vec par dana da mi slini i to pa sam mu kupila onu grickalicu za desni al ga jadnoga to ocito puno muci..koliko to moze trajat do prvog zubica? nemojte mi reci jos par mjeseci pliiiiz 😥😥😥
    dala sam mu sinoc malo sirupa prije spavanja cisto da mu ublazi bolove pa je noc bila malo bolja od prosle..evo sad spava misko mamin 😍
    Sanjarka bome se ja sinoc pokrivala lancunom, nije sala..al i vrijeme je da malo zahladi, dosadile vise one vrucine..junior ti super spava i bravo za tm, sve je aktivniji oko malca..mozda mu je trebalo malo da se opusti 😁 ti isto imas problema s glavoboljom?
    Crazy normalno je da cjepivo zagnjoji i kad mjehuric pukne vlazit ce jos par dana, ne trebas tretirat s nicim posebnim..samo pazi ako ti se zalijepi ranica za bodic da ne pocupas jako..sasusit ce se i nastat krastica
    Abies mami brzo ozdravljenje zelim
    Karlafi welcome back
    s kilama sam na zadnjem vaganju bila -3od pocetne, al sam sva nekako mlohava..osjecam se ko zelatina..udres s jedne strane ono se trese pola sata s druge 😂😂
    Mare ma ti ces se oporavit u tren, vec si aktivna vidim..al isto miruj sto mozes vise da se sve vrati na mjesto kako bi i trebalo..

TPol
    07. Rujan 2016. 11:12

Jutro cure! 
    Opet ja s izdajanjem, jutros sam probala nakon sto je popila izdojit i iz obe mi je izislo jedva 5ml!!! Kolko vi izdojite? Uglv i ja mislim da ima veze s jelom pa cu jest malo vise al nemam bas teka! 
    Znaci nemam bas viska mlijeka 😬
    Ovde je isto bome zahladilo 
    Mare da bolje miruj
    Sanjarka imas migrene ?

Ellie00
    07. Rujan 2016. 11:25

Jutro. 
    Mi fino odspavale od 21 do 7. Ispratile tatu na posao pa bila nesto jako raspolozena pa smo vjezbale I pricale si. Inace cini mi se da je jako napreodvala u par dana. S rukama hvata sve oko sebe. Drzi I onu igracku za zubice I ponekad pogodi usta. Okrece se s ledja na trbuh al joj ruka smeta, jos nije skuzila ju maknut. I jako ju zanima sve, jucer mm ju drzi I gleda nesto na mobu (I onda kazu da muskarci ne mogu vise stvari u isto vrijme) I skuzim ja ona gleda video s njim. Bebo moja prerano ti za mobitele 😊 

Dobili novi termin za Goljak- tek 26.9. Daleko mi se to cini...

Sanjarka nisam probala s uljem, samo mustela. S tim da ja I dalje to koristim jer pise da je i sampon,.kosa joj super mirise poslije a I imam jos punu bociicu.

Ilani pitanj za tebe-jesi bila na Hzzo za produljenje porodiljnog. Meni rekli da nek dodjem u toku 9 mj kad ce imat Ena 4 mj a ne 5 kao inace zbog onog mj vise koji cu imat jer je rodjena prije 36.tjedna. ili je kod tebe to drugacije jer imas pravo bilti duze doma zbog vise djecice?

Sad zaspala opet pa se okrenula na trbuh s tim da joj je jedna ruka jos ispod. Jel to tako ok? Vidim da joj pase. Prvi put tako spava. Nisam ju okretala na trbuh do sad za spavanje jer lijepo spavala na boku/ ledjima, a I stalno dize glavu kad je na trbuhu. Sad se sama tako namjestila

Ugolina
    07. Rujan 2016. 12:03

T pol ako si se izdajala nakon kaj je ona sisala onda je ok da nisi puno,mala popapala..treba jest i puno piti, najbolji su za mlijeko gusti sokovi,od njih sam ko mljekara.. A i povecavat ce ti se kolicina s vremenom,jos ti je curica mala,a ona za sebe navuce valjda dovoljno ili joj fali tih kaj kazes 15-20ml da utvrdi gradivo,doc ce i to..bude ona sebi navukla.. Ja nakon dojenja iz obje mogu izdojit kojih 40-50ml a kad idem must pune onda dodem i do 130ml,vjerojatno ima i vise ali bole me ruke i sise pa odustanem..

Ovdje kao zahladilo,a ja gorim..al nisam mjerilo jer kada normalni ljudi nose majicu dugih rukava i tanku jaknicu,ja sam u potkosulji i kratkim rukavima i znojim se ko svinja..provjerila zbog toga i stitnjacu,sve ok.. Ja najvise volim kada je vani izmedu 0 i -5 recimo,ali da je suho i da ne puse..to mi najomiljenije vrijeme.. Zadnju zimu smo muz i ja grijanje imali upaljeno mozda sveukupno dva,tri tjedna ili bi upalili malo navecer na sat vremena i opet gasili grijanje..i spavala sam u gacama i potkosulji.. Pokrijemo se dekicom i dosta nam je..svi nas gledaju ko da nismo normalni.. Umrijet cu sve iduce nadolazece zime jer cemo morat ipsk grijat zbog beboline

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.