Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • karlafi
    07. Rujan 2016. 22:01

ejic a da ti nije ta temp od cica? Ako su tvrde , fino se otusirat i izdajat se dok ne omekane. Ne moraju ni bolit a zna se zbog njih javit temp... Mislim s obzirom da nemas drugih simptoma prehlade, gripe i sl.

Ellie00
    07. Rujan 2016. 22:08

Ilani zato te I isla pitat jer ja ovim na Hzzo ne vjerujem bas, svaki put drugacije pricaju I svaka ima svoju pricu. Meni je tako rekla kad sam joj rekla da je nedonosce.. ici cemo jedan dan, ovisi o mm. Danas je dobio novi ured s pogledom 😊, slj mj I promaknuce.ponosna na njega. 

Ena spava ko beba 😊. Mi se ne uspavljujemo. Kad vidim da joj se spava stavim ju u kinderbet, pustik eventualnu neku uspavanku I brzo zaspimo. 

Pelene koristimo trenutno pampers bijeli (poklon), prije njih super bio babylove I lidlove. Violeta razovcaranje Crazy I nama se cicak otpao I poslala im prituzbu I navodno cu dobit poklon paket. 

Ejic ozdravi brzo

Noc mame, zelim vam prospanu noc

Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 22:12

Ejic da kakve su ti cice? Jesi bila na prvom pregledu u ginica? 
    Ako ti ne popusti temperatura nemoj se igrat nego na pregled 100 stvari nakon poroda mogu izazvati temperaturu a opasne su. 

Ilani moja je na 140 😂😂 materino dite 😆

Aurelija vidiš kako si našla foru za uspavljivanje dobra 😉

Crazy ovu nedjelju je krštenje 😇
    Uplaši me s tom Violetom imamo cili paket za potrošiti šta smo dobili na poklon. Kad bolje razmislim evo 3mj malac a ja još nisam morala kupit pelene 👌
    Dobili na poklon nedavno pufies trusted&trends liniju još je i bolja od art&dry ali su i skuplje 10kn.

Marigmar zamisljas klavir na njegovoj glavi haha dobra 😂😂😂
    Nemoj da ti fale kućanski poslovi imati ćeš kad bavit se s njima i radit i bavit se jednogodisnjakom 😅

A gdje nam je Bellaru danas? Hm

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 22:16

Ellie bravo za tm 😎

Petric zaspao oko 21h. Imamo novu igru dok leži na meni ja ga lagano potapšam po guzi i kažem zloće moj a on se smije i tako bez prekida kad god kažem zloćo on pukne od smija oooo kako je divan 😍😍😍

TPol
    07. Rujan 2016. 22:29

Sanjarka bas je divan tvoj Petric ❤️
    Elle tvoja beba je za pozeljet stvarno. 
    Mislim da moja ima na vece grcice jer pocne bas plakat trbuh tvrd i pomaze joj nosenje da je skroz stisnem , i onda polse zaspe
    Danas sam se bavila izdajanjem 50ml sam uspjela , ugolina hvala za savjete 👍🏻 
    Idem sad spavanac

CrazyPuppet
    07. Rujan 2016. 22:38

Ellie sjecam se da si pisala da si slala prituzbu, i ja bih ali necu da mi posalju jos tih pelena  nama se desilo bar 15x, s tim da je ovo kad se ukakio bilo bas *ebeno ahahaha
    Al on je vec velik pa se svakako vrti po noci, mislim da kod bebe nebi trebalo bit takvih problema. 
    Meni su nekako najbolje iz muellera i konzuma one lumpi.
    Sanjarka Petric ti je ♡♡♡
    Moj je danas nesto poceo gugutat ♡ 
    Elle, super za tm, ali i za malu Enu sto tako fino zaspe ;-)
    Sad sam naletila na podatak da ako nema nocnih podoja da se uglavnom vraca menzes, dakle ako mi s tipa 3mj prospava noc, eto menge... nemoš proć lišo, ma kakvi grrrr

Sanjarka88
    07. Rujan 2016. 22:55

Tpol dohvatili vas grcici? Jel dugo traju? 😢
    Ajme kad se sjetim tog početka i probavnih tegoba...moj nije imao klasične grčeve no uvijek ga je oko toga nešto zezalo. Najgore je bilo kad bi vrištao nakon hranjenja uh kad se sjetim...
    Brzo će cure sve ti proc, držite se! 

Crazy ❤ za gugutanje 😍
    Nisam znala za to noćno dojenje i mengu bezveze... nadam se da će vas sve zaobic što duže! No ako možete birati ipak izaberite da vam klinci spavaju 😂😂

ejic
    07. Rujan 2016. 23:06

I meni se sve cini da su cice razlog moje temperature. Lijeva mi je vec nekolikoputa bila bolna, uvijek na nekom drugom mjestu ali nikad do sad nisam imala temp. Rijesavala sam to kako je karlafi opisala, izdajala, pod toplom vodom izmasirala i istisnula jos ostatak ako bi ostalo sto. Jucer i danas me cijelo vrijeme boljela na istom mjestu i bas bilo tvrdo. Upravo sam je sasvim ispraznila ali jos malo boli. Temp sada pada sama od sebe bez da sam uzimala tabletu. Nadam se da je ono najgore proslo 😉

Sanjarka, jos nisam bila kod gin, tek za 2 tj imam termin ali ako opet dobijem temp onda cu ga zvati ako mogu prije doci 😉
    Bas je sladak tvoj Petric 😍

TPol, bas mi je zao sto su i kod vas nastupili grcevi 😔 Probaj joj grijati trbuscic, kod nas je to znalo pomoci. Nadam se da cete ih se brzo rijesiti 😘

Ellie, i ja bi da moj Marcel tako sam zaspi. 😔 Da ja njega tako stavim prvo bi bila vriska i tek onda bi od iznemoglosti sam zaspo, a ja nemam srca ostavit ga toliko plakati pa onda ipak on pobjedi i krece uspavljivanje na rukama. Jedino ne zelim s njim setati kod uspavljivanja da mu to ne prode u naviku pa cu ga morati nosati i kad bude imao 10kg 😕

Evo, Marcel konacno spava. Danas ga tata uspavo dok sam se ja tusirala 😍 Nadam se da ce nam i ova noc biti dobra kao prosla 😉

Hvala vam svima na zeljama ozdravljenja! 😘

Zelim vam svima laku i prospavanu noc! 😘

Sanjarka88
    08. Rujan 2016. 09:29

Jutro mamice spavate još? 😉

Mi se probudili malo prije 8h. Junior dobio bočicu. Sad legla malo s njim u krevet jer bi on još malo odspavao 😍
    Vani ☉ dan za šetnju. 

Ejic  moguće da su onda cice u pitanju. Iskusnije mame će ti reći kako to riješiti 😉

Ugolina
    08. Rujan 2016. 09:31

Jutro..mi vec danima doma i mama ima crve u guzici, spremila malu i krecemo do mojih..ne mogu vise doma bit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.