Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    06. Rujan 2016. 15:29

Bellaru mm cilijarnog tijela. Sad je zdravo oko crveno, liči mi na pterigij. I od prije ima težak prijelom noge, od nedavno ju prepona boli da jedva ode na wc. 
    Jbg loša sudbina. Nek mi poživi još i da se ne pati.
    Ugolina i moja bejbi samo želi sjediti...rano je počela. Zabrana još 2mj 😀
    Nosim ju i sina sam (i sad ga volim podići i maziti). I valjm se po podu. I sama je. Sve pomalo. Naravno naj joj je nosit se.
    E sad zaboravljam I??? Ilina? beba Nikolina, imam i ja sling al nekako me do sad bilo strah stavit ju. Il sam zaboravila kako to ide 😊 Nosila sina 3-30mj. 
    Robica joj još nekako odoljevam... već me svi zezaju opet petra u plavom. Sad je koka u bijelo rozom! I da ima od danas podbradak (slinček, partihl... Ajmo još naziva!) I još je suha a bljuckala x puta. Oni jednokratni su mi skupi al bolji bi bili jer se lijepe. Sanjarka umjesto kabanice 😝
    Bellaru bravo za sliku

miska
    06. Rujan 2016. 15:37

Ispala sam iz tracnica koliko ste se raspisale.

Nove mamice dobro dosle, pogotovo mi drago da je netko konacno iz Ri 😂😂😂 

Mi i dalje u gorskim krajevima kod svekica, zahladilo posteno! 
    Koliko sam cekala doc malo u hr vec mi sad dopiii...definitivo je dobro da si s malom bebom doma di mozes i posran i polugol prosetat kucom. Tu svaki dan dok sebe upristojim da mogu medu njih,pa nju dovedem u red jedem dorucak u 12!! A i vec me sve pocelo zivcirat, bas ono svakog gosta tri dana dosta meni vrijedi i kad sam sama "gost"!🙈🙈🙈Al u cetvrtak idem kuci svojoj! 

Vidim pisale ste o cokoladi, ja nenormalno puno jedem slatkog, valjda me toliko iscrpi s tim cicanjem svaka tri sata da mi sline cure kad se sjetim cokolade! Sogiji bili u svicarskoj donesli hrpu cokolada i ne znam dal su dva dana potrajale! 

Upravo dosla mm-ova rodbina iz sad-a da vide malu prije povratka natrag, ja pozdravila i brzo na kat nahranit malu 😂😂😂 ne izlazim dok ne cujem da se spremaju doma!

• karlafi
    06. Rujan 2016. 16:54

Pozdrav mamice. 
    Tipkala sam jedno kratko vrijeme s vama na bebama. Ne mogu bas toliko biti aktivna kao vi ali svako malo procitam sta ste lijepoga napisale. Trazila sam malo, ali nisam pronasla odgovore. Kako vi stojite s kilazom nakon poroda? Ja sam u trudnoci dobila 12kg i iz bolnice izasla sa 6 manje. tri su otisle dosta brzo , ne znam jel to zbog dojenja ili cega ali brzo sam ih se rijesila a tri jos cekaju.  Ali ja se svejedno jos ne osjecam kao prije. Treba vremena tijelu ocito da se vrati i nikada vise nece biti kao prije, no kad vidim te male andele tako mi je svejedno. Mm valjda vise ne gleda fizicki izgled🙈. 
    Vidim da se bas ne slazete sa svekrvama. Srecom pa moja nije blizu . Smatram da treba imati postovanja ali i treba znati granice. 
    Kakvi su vam muzevi sada kad je proslo neko vrijeme? Meni je evo skoro 2 mj od poroda. Ne mogu se bas zaliti, brine i za starijeg i za curku ali neki put imam osjecaj kao da mi mame moramo sve, kao da je to nasa duznost a oni samo pripomognu na pocetku i onda kad dodes k sebi oni dalje po svom 😡

Ugolina
    06. Rujan 2016. 17:16

Eej,sjecam te se  ma ja se vratila na isto prije trudnoce i onda dobila kilu  to bi bilo super da nemam 96 katastrofa
    Al na meni se ne vidi da imam bas toliko iako me ima..
    Muz..ah snalazi se. Hihi,iako bi rado u miru gledao tv i tako,al zna da se mora ukljucivat jer je u protivnom gotov

Vinniepooh
    06. Rujan 2016. 17:56

Miska ti si isto iz Ri? Si rodila u rijeckom? 

Moj mm je bio super tih mjesec dana nakon poroda prije neg je isao, sve je radio i uzivao u tome a ja nisam ni bila bas pokretna od poroda, ni sjest ni  hodat nisam mogla samo sam cmizdrila jer nisam mogla oko maloga, zato sam sad sama i sve je na meni😂

I ja ga nosam posvuda, i njemu se vise neda lezat i imam ergobaby adapt za po vani jer u kosaru vise nece. Mom bas ne raste kosica na nekim djelovima kako lezi i uvijek je naslonjen je tako i vasima? 
    U njihalici mu je najlijepse 😃 To me spasi da obavim wc haha

Za kile bojim se stat na vagu, u trudnoci dobila 18, 10 izgubila u bolnici a sad uopce neznam koliko imam al ne osjecam se ko ja, ko da nije moje tijelo a ne zelim nikakve dijete sad, treba jest za mlijeko 😋

miska
    06. Rujan 2016. 18:10

Vinnie rjecanka sam, ali evo vec trecu god zivim u ljubljani, tamo sam i rodila. Svejedno mi drago procitat da je netko iz Ri, valjda nostalgija iako sam cesto kod svojih 😂😂😂
    Ti si rodila u rjeckom? Kazu da je u redu rodiliste, nadam se da i ti imas dobra iskustva 😜

miska
    06. Rujan 2016. 18:20

Karlafi ja imam manje kila nego prije trudnoce a svejedno se osjecam sva napuhana i mlohava, valjda tako mora biti!
    Sto se tice muzeva, moj je super, nema ga dosta jer putuje pa kad je tu stvarno se trudi! Dize se po noci i mjenja pelene i probudi ranije ujutro  pa me pusti da spavam a on nju zabavlja, pere bocice i hrani ju i tako!

deeka
    06. Rujan 2016. 19:00

Pokusavam cili dan sist za laptop da odg.svims pojedinacno al nikako pa ni sad. Mala place skoro cili dan, zgrci noge i prdne i pocne plakat, samo cica moze smirit. Jesu to grcevi???

Sta znaci kad sise iz jedne, a iz druge tece?.:)

P.S. susjeda se dosla ispricat msloprije za svoje gledanje sisa :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.