Marigmar sretno na uzv 😘 imaš sreće sa svojim mužem baš ti pomaže
Ugolina jaaako malo se nosimo jer moj klinjo ne place osim kad je gladan i za spavanje. Prošetam ga malo čisto jer voli sve promatrati pa da mu malo zadovoljim znatiželju a vi?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja imam problem s dojenjem bas me zivcira evo pisala sam na face pa cu tu kopirat mozda koja od vas zna sta .....
; znaci moja mala pocne vristat i pljuvat ciku van to sam pitala na rodinoj grupi i rekli su da je vjerojatno low down, sto bi moglo bit jer dok dojim iz druge dojke isto curi i bude mi cijela pidama mokra . Po noci beba pije bez problema, tako da me cudi zasto po danu ima problem? Eto jutros od 9 je prakticki svako malo hranim ali ona i dalje okrece glavu u stranu trazi ciku a kad je dobije par gutljaja i opet vriska , sad sam joj dala Ad i smirila se :( . Planirala sam se izdajat al navodno nebi trebala zbog tog "low down" inace ce bit jos vise mlijeka . Imate kakve savjete ?
Mare super bas mi je drago da vam dobro ide , a za bradavice mazi ih svaki put posle podoja
Sanjarka tboj malac je bas dobrica 👍🏻
Marigmar svaka cast
Bellar hihi uhodis kolindu Lol
Ove zahladilo bome ima 10c
Hello,mame!
Mi smo prijepodne sopingirale po Areni,ali za starije curke.Bome,opeljesile su me,hehe.Nevjerojatno,ali danas nisam nista kupila Nikolini.Inace soping mi je tlaka,vise volim kupovati online,definitivno olaksava zivot.Vidim da mnoge od vas sopingiraju online,gdje sve kupujete?Ja na Mangu,HM,ponekad samo na Nextu,malo su mi preskupi.Malo sam samo bacila oko na toplije jaknice za bebace,cini mi se da jos i nema nekog velikog izbora.Sto im planirate uzeti za zimu? Skafander,jaknu ili oboje?
Ugolina,ja sam svu svoju djecu puno nosila,ruke su mo otpadale ali mi nije zao,jer tako brzo narastu!Za Nikolinu sam nabavila i sling,ali nismo ga bas puno koristile,jer je bilo vruce,ima vremena,mislim i nju jako dugo nositi
A ovo o zabadanju nosa gdje mu nije mjesto...uhhh,neki ljudi stvarno nisu normalni...mene sad cesto pitaju,opa jos jedno dijete,desilo vam se?Tako me zivcira! ponekad kad nisam bas dobre volje odgovorim samo: -desavaju se nesrece!
Marigmar, držim fige da se što prije smire grčevi. Bas se mučiš!
Sanjarka, ne plače?? ja sam sretna ak moja izdrži u viperu dok pojedem! A hoće se nosit il na ramenu il ležat na koljenima! I tako uglavnom cijeli dan, osim kad spava il jede! A cendra cim ju pustis i kad je umorna! Ti imas neku nezahtjevnu bebu izgleda! Bas me zanima kak su druge po tom pitanju?
Moja malecka pred neki dan počela dizat glavu leži na leđima, u viperu il na koljenima!! Jel to puno prerano, kad su vaše počele? Na trbuhu isto podiže glavu, na kratko čak i prsa. A na ramenu dok je nosim, gleda ko svizac
Malca danas ošamutilo ovo vrime pa spava cijeli dan a ja guštam sad će se probudit gladan ka pas pa će me natezat
i stigla sve zaostatke pročitat, trebalo mi dosta vremena...
Ugolina na onaj opis odnosa sa tm, tako nešto smo i mi. Imao je žgaravicu prvi put u životu kad sam je i ja dobila u trudnoći. Debljao se samnom. Show
Sve nove žene majke dobrodošle!
Tpol misliš "let-down"? Možda već bude pregladna pa je odbija, moj se tako počne grcat u početku pa se iznervira ili kako je baš pregladnio, treba mu vremena da se umiri. Ili je možda neki skok u razvoju? Neznam, probaj strpljivo, trebalo bi proći...
Bok cure!
Vidim ova promjena vremena svakako utjece, ima i nervoze, ima i olaksanja...
Sanjarka, Karlo i Petar bas ko klonovi... Jedino sto Karlo skoro pa je preskocio 62.. Cak smo u HM bodijima broj 74 😯
Ja sam danas u komi, jutros me bebolinac tako ogrebao po oku da izgleda da cu morati lijecniku. Lamatao rukama jutros u krevetu i direktno po oku, tj roznici...
Boli me, suzi, kao da me nesto grebe po zjenici :(
Joj te bebe.... :)
Tpol nemam pojma o dojenju nadam se da ćeš uspješno riješiti problem 😓
Ilani weeee za shoping ja ne smim više ništa kupiti obukla sam ih oboje za jesen/zimu i pretjerala vjerojatno. 😆 online stalno gledam no ne naručujem ništa . Mango, Mango outlet, Zara, h&m.... Next i meni skup 😑 ima super robice na allexpress (ili kako se već zove).
Nama u Dalmaciji skafander ne treba. Pa će bit jakna. Trebalo bi uzet i deblju i tanju
Gdje se velike seke oblače?
Aurelija i nama je bilo drugačije do cca mjesec i pol. Nakon drugog stvarno sve postalo lakše sad je pjesma. Baš je dobar ima svojih dana Al je stvarno ne zahtjevna beba.
Diže glavicu kao da će u sjedeći ??
Sandrich uživaj dok malac spava očito koji svaki pravi dalmatinac voli buru 😆
Tynchy uuuh! Pa kako te baš uspio pogodit 😓 da odeš do ljekarne po neke kapi?
Do kad ste na moru?
74 h&m? Wow oni inače imaju veće modele
Šaljem ti poruku 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bas volim buru od danas :) ova spava li ga spava,a dobraaa za poludit. Barem cu si danas sve stic napravit,tki zna sta me sutra ceka
Ja sam Tenu nosila ja mislim prvih mjesec dana,ispadali je da nije lezala sat vremena na dan,i ako sam sjedila ona u rukama. I svi vikali razmazena. Jedno jutro se probudila i gotovo sa time sad ispada da je na dan nosim sat vrrmena isto ko sanjarka,zao mi je da odlezi cijeli dan pa da vidi oko sebe. Naravno tu su i dani kad je cendrava pa je nosim. Tako male bebe do neka 3,4 mj se ne mogu razmazit jer im se zelje poklapaju sa potrebama. S vremenom ako de ne smanjuje nosenje to im prede u naviku....
Za dojenje stvarno ne znam...nisam ni ja bas savrseno usvojila ali ide. Ona napreduje i to jr najbitnije. Mislis da imas previse mlijeka u toj jednoj odnosno da previse i prebrzo ide pa se ljuti? Probaj izdojit rucno. Strcni jedno 4,5 puta pa ce lakse jest i primit. Kod mene upalilo.
Mi se isto nekako izduzili. Bas jucer komentiram sa mm kako kao da se u tjedan dana izduzila. 56 nam je naknap,strcom ponijela i 62 za svaki slucaj.
url=https://lilypie.com]
pozdrav mame!
mare super da si kući, samo odmaraj ♡
ja prematam po noci, jer mi treba da ga razbudim i da mi dobro pojede da se ne budi svako malo i brljavi. a i s tetra pelenom ne moze cijelu noc bit. kasnije cu to ukinut i uvest jp preko noci. bez problema zaspe nazad, samo ga stavim u krevetic.
Sortiraj odgovore
Najstariji