Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    06. Rujan 2016. 04:51

Evo nas Ko urica 😂😂😂 i o onda neka netko kaže da moj mali nema raspored pa on svako jutro od pola 5 budan i place, ok nije po knjizi ali je točan 😂 Nakon cijelog dana ne spavanja uspjela sam ga uspavati oko 10 s time da sam krenula intenzivno nakon kupanja od pola 8 😂 I odspavao je prvu turu do pola 2 iz kratko buđenje oko 12, i sad se probudio u pola 5, stavila na cicu malo cica i pljune, a davala mu onu od zadnjeg podoja, ova druga tvrda Ko kamen, vec pripremila izdajalicu kad ovaj neće i reko idem probati dati mu tu i kad eto malo se pristekao i navalio kao da cicu vidio nije sto dana. Valjda mu pase ovo laganije početno mlijeko, Ko bi njih shvatio 😂 Grči se cijelo vrijeme i u snu i sada pa ćemo vidjeti da li spavamo dalje ili ne

Sunshine1
    06. Rujan 2016. 08:22

Marigmar i jeste spavali dalje?
    Mi opet malo plakali oko pola 3...muci ju buskica al nekako se to preko dana prebacilo na noc. I ima neku novu foru da se usere do grla oko 12,1 u noci,i to vec par dana. Sinoc cujem i mislim si neee neeeee!!!! 

Abies saljemo burovite puse. Mm bi ti rekao svoju mantru sa tecaja mucanja 'Osjecaj se opusteno i mirno disi'.

Aurelija i kakve su ti bradavice?  sta kaze kuma,jel zadovoljavaju kriterije?

Moja debelica se od ovog zahladenja preporodila evo je spava bila samo sat vremena budna i 10 min u dvoristu na zraku. Btw mm se digao u 3 ujutro sam!! Uzeo mi je iz ruke i uspavao, i nesto kaj sam ga naucila...odmah ju je okrenuo na podlakticu,ona podrignula 2 puta i zaspala. I sad naravno njih dvoje spavaju,ja uzivam u miru i zvuku vesmasine 
    Nama jucer dosli zadnji gosti u apartman,frrndovi od svekrica i dosli k nama na terasu u babinje...pelene (jjjeeeeiii),kozmetika i koverta. A jos ocekujem neke frendove iz Zadra. Pa niti na GO ne mozes pobjec od toga. 

Dojenje...ta zena jucer u babinjama primila Tenu i nosi ju pi terasi,ja kuham kavu i cujem ju...ti imas svoje mlijeko,blago tebi, a moj Leic (unuk) nema jadnicak....Jadna snaha osudena na smrt jer je prestala dojit i prrsla na ad.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    06. Rujan 2016. 08:53

Jutro ljetnice 😘
    Bura, buraaaa lajkam. Junior spavao dobro. Zaspao u 19.30h dobio mlijeko kroz san u 22.30h i ujutro oko 5h tražio.  
    Jedino ga je mm razbudio kad je išao radit u 6h stvarno je kod dijete nekad. Sreća zaspali smo opet do skoro 8h.

Sunshine dobro si muza naučila 😉
    To što si ljuta noću je normalan osjećaj. Spava ti se. 
    I nemoj biti tužna zbog napretka. Ona se razvija svojim tempom a jedan dan će to kaskanje od 3tj nestati 🤗

Babycoming prošla glava? 🤗

Ellie kako prošao servis? Nadam se da su bili nježni 😉
    Eni sretan 4. minic jooj! 😍

Ilani i tvoja cura prelazi na 62? Ja sam napokon to dočekala.  Puna 3mj je nosio 56 😃 a sad je odjednom ful narastao doslovno preko noći ( prije 10 dana je plivao u c&a bodicu 62 a sinoć mu opet provala i taman  oooo. Samo da ne preskoči 62 pa da mama bude u problemu 😃

Deeka dizs pacijentice 🤔 nek si je sprasila! 

Bellaru odgovori im da Dojis pa će te pustit na miru 😆

Abies 🙁🙁 hug! Hug! Hug! 🤗🤗🤗

Ejic si bolje danas? 

Crazy totalno si opasna 😉😉😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    06. Rujan 2016. 09:14

Jutro mame..
    mi danas ko zombiji, cilu noc vriska i plac..neznam sto mu bi, ne bih rekla da ga nesto boli..taman smo se navikli na jedno budenje u noci kad sinoc show program..nadat cemo se da je takav dan..mozda mi je dijete metereopat pa mu smetaju promjene vremena😥😥
    bit ce valjda danas bolje
    Marigmar jeste vi to uspili nesto i odspavat? to laganije pocetno mlijeko je puno secera i moze uzrokovat jace grceve, a njima je draze jer se nemoraju mucit da sisu kad i tako skoro pa izlazi samo
    i ja isto imam zvono na vratima i spijunku,pa mogu procijenit ocu otvorit il ne haha 😂😂 mrzim te nenajavljene goste, ja sam kuci opustena i cesto ili bez grudnjaka ili rascupana,u flekavoj majici punoj bljuvotine od malog i ostataka mlijeka oko bradavica.. ..moja kucica moja slobodica..i onda mi neko tako bane na vrata a a ja dobijem zivcani slom..tako mi je svekrva jedan dan dosla nenajavljena..taman sam bila dosla kuci iza poroda..a ja na kaucu ko krava rasirenih nogu jer me savovi ubijaju, ulozak viri, majica puna mlijeka..samo sam je blido pogledala i dala joj do znanja da ce iduci put ostat s druge strane vrata..ne narusavam ja nikom privatnost pa nece niko ni meni

Littleladybug
    06. Rujan 2016. 09:24

dok ja napisen jedan post vi objavite 3..
    Sanjarka prosla glava zasad, nadam se da ce tako i ostat..mozda san se navikla na previse spavanja pa mi je sin evo pomogao da glavobolje nestanu 😂😂
    Sunshine tako je i moj nekiflh dva tjedna imao foru da se usere do grla u 3 ujutro..i onda dok ga promijenis razbudi se..tad sam i naucila ignorirat smjeskanje i razigranost jer u protivnom nebi vise zaspali..

Vinniepooh
    06. Rujan 2016. 10:03

Jutroo! 
    Mi navecer imali sou program, plac, vristanje, nece cicu, nece bocu, jedva zaspao  brizan al super je spavao, budio se samo dva puta, jeiii
    Ja koma, grlo ubija, ne mogu gutat, ah kako to mrzim.

Bellaru Reci im da dojis i gotovo, uostalom sta ima tko pitat kako hranis dijete, ima toga i kod mene, pa kud cu sad svima objasnjavat da papa ciku i ad i ovako i onako

Mi smo vec na 68 😱 Neznam kud prije, zao mi je te robe sta nije iznosio

Ja isto rascupana, u majici od bljuvotine, cice svugdje, sva nikakva i hvala bogu u svojon smo kuci! Kao sto kazes baby nikome ja ne narusavam privatnost pa neka ni oni meni

mare1989
    06. Rujan 2016. 10:17

Jutro cure

mi smo jucer dosli doma 😊 braco i seka se ne odvajaju od bebice😍 pomazu jako puno,pelene donose odnose prljave pravi mali pomagaci.

E sad curke pitanje 😁 dojim je svaka 3-4h kad se ona probudi i zatrazi. Je li ok da doji jrdnu 20min tj dok sve ne isisa i onda kad se ponovo probudi da joj dadnem drugu cicu? Znaci svaka 3h druga cica.

Sanjarka88
    06. Rujan 2016. 10:36

Babycoming fige da je ta noć bila iznimka 😘 tko će znati šta njih tako dohvati s vremena na vrijeme... super da je bar glava prošla 😉

Vinnie uh grlobolja! Nadam se da će brzo proći.  Super za dobru noć 😎

Mare baš mi je drago da ste doma ❤ ide dojenje bez problema?

Ja mislila u šetnju ali neda mi se hladno mi je 😂
    Junioru obukla kratki bodic, duge hlačice i majicu. Kako su vaši obučeni? Nisu mu hladne rukice valjda je ok.

Baš je napredovao zadnjih dana. Okreće se intenzivno na bok pa pokušava na trbuh ali mu ne ide pa se ljuti, u narucju stalno pokusava u sjedeći, ručice sve bolje kontrolira, odjednom glavu na trbuhu drži stalno, priča stalno nešto....😍

Vinniepooh
    06. Rujan 2016. 11:11

Mare Super da ste doma! I super su mali pomagaci! 😁 Ja nemam puno iskustva o dojenju kako mi je prvo dijete i sve smo nesto krivo radili pa neznam sta bih rekla😕

Sanjarka Mi smo isto hlacice, kratki bodic, carapice, sad cu u setnju pa cu mu majicicu preko obuc al isto je nes hladnjikavo vani i oblacno
    Super za juniora! Moj se danas sam okrenuo na trbuh i izvukao rucicu! Sreca najveca haha😍

Sanjarka88
    06. Rujan 2016. 11:29

Oooooooo bravo 😁 mome je ta ruka kamen spoticanja nikako da je uspije izvući pa ga samo vraća natrag 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.