TPol, kod nas su grcevi poceli prije neka 2 tjedna. Prvo nismo ni skuzili da su to grcevi jer ocito nisu bili jaki ali sad se bas sav grci kad dode jedan jaci 😢
Jel zna netko da li smijem dojiti ako imam osjecaj da bi mogla biti bolesna? Danas mi cijeli dan vrc hladno a temperatura prostora ista kao i ostalih dana. Malo mi i nos zacepljeni a nekidan sam nocu imala osjecaj ko da cu imat upalu grla. Ne uzimam nista od ljekova ali nebi htjela da se i Marcel zarazi preko mlijeka ako je to uopce moguce.
Ejic,smijes dojiti sve dok imas temperaturu ispod 38.5 ,iznad toga mlijeko bi se trebalo prokuhavati
Ellie Ena je prava ljepotica, preslatka je!
deeka, ako te hvata prehlada, tvoje tijelo proizvodi antitijela koje preko mlijeka dobiva i beba. Marcel je zasticen, i nemas straha. Ja dojila i s temperaturom i tolko šmrkava da nisam vidila ispred sebe, malome nikad nista. Pripazi jedino na pranje ruku ;-) al to i inace treba pazit, tak da nis novo... i ne ljubit bebu.
stariji mi je bio prehlađen i kasljao direkt na bebu, malome nis...
Ilani, Crazy, hvala vam na odgovorima!
Zabrana ljubljenja mi bas tesko pada - necu smjeti poljubiti te male sladke obrascice kad spavaju ili mi se smiju ❤😔 Ali bolje i to nego da mi se on zarazi.
Ipak se nadam da je to samo neka lazna uzbuna 😉
Ajme moram vam se pozalit. Ja pod slomom zivaca.
Uglavnom, u kuci nasuprot nas zivi rodica od mm starija 20godina od njega (ima kceri njegovo i moje godiste). Frustrirana je sta joj sr kcerke ne udaju i radaju dica i svaki dan dode u nad povirut jer je uzivljena u Auroru.
I sad maloprije dolazi i ja taman malu dojim i ona mene s vrata sobe pita jel joj dajes jest, ja kazem da, a ona da kako uvik potrefi dok ova jede, ja na to mozda i ne bi kad bi se najavila.
I kraljica ude u sobu i ja je lipo zamolim da izade jer ja zelim privatnost, a ne da mi ona gleda cice. A ona da sta mi to smeta i da nije ona meni dosla gledat cixe nego vidit jel ide mliko maloj, da stisnem cicu. Wtf??
Popizdila sam je i potirala iz kuce!
TPol ja se izdajam isto kao ugolina, poslje svakog podoja jer mi ne pocica sve do kraja ili kad odbija cicu pa taj obrok se izdojim. Jedno vrijeme sam si tako povecavala kolicinu mlijeka
Ejic ja sam bila prije par dana prehlađena, nos, grlo, slabina, glava rastura a uredno sam dojila, popila sam 2 lekadola u velikom strahu al nebi izdrzala da nisam, mislim da bi mi bilo sve gore
Deeka dobro si napravila! Ja isto to nikako ne volim, meni isto tako dosle susjede a taman morala hranit malog jer je vristao i bulje mi u cice i komentiraju kako lijepo papa! O đizss! a ja zelim samo malo privatnosti
Baby svaka cast! Divim ti se! Jos malo izdrzite a onda sreca najveca!!
Ellie Ena je preslatkaaa!!😍
Vinnie uzas!! Ja nemogu sebi doc.
Tragicno da moram trazit privatnost u svojoj kuci!
Deeka dobro si napravila🖒
Mene je jucer od sogorice muz pitao jel dojim ja sam ga pitala jel drka i on meni kao drkam a jel ti dojis. Doslo mi da ga nabijem. Nisu mi ti muski jasni majkemi. Sta njega boli k jel ja dojim😱
Bellaru stvarno zena nije normalna!! I ona ce gledat ima li mlika, ma ko je ona!!! Ufff
Koliko mi tlak digla, sad sam i na malu prinila nervozu.
Kaze mm da cemo zakljucavat kucu pa niko nece moc doc bez najave. Ja kazem da necu ja bit rob kuce i stat pod kljucem nego ce se ovi psihopati naucit kulturi i redu!
A i ta glupa pitanja jel dojis, ja kazem da, a onda oni i bolje da dokis. Moja svekrva prva tako komentira, a ona nije dojila! Ma...
Deeka istina neces ti sebe pod kljuc radi nekulturnih idiota. Nemoj se nervirat. A zamisli ja ne dojim pa kad me pitaju jel dojim a ja kazem ne😱 a zasto? Pa bradavice zarastu mogla si istrpit jos malo . Tako su i meni. Moja je mala pila moju krv sa bradavica. To je najbolje za dijete. Itd itd. Jednostavno moram smislit takav odgovor tako da me se ne usude vise nista pitat i nista mi rec. Jer su ljudi glupi.
Sortiraj odgovore
Najstariji