Ja zakljucavam kucu. Plus nam zvono ne radi . Moze uci samo tko se najavi. I to mi super pase. Kaze svekrva pa sto ako nam netko dodje a mi ne cujemo zvono. Svi nasi gosti imaju mobitele i nazvat ce... Mislim planiramo mi popravit to zvono, al tko ce se sjetit...
I mene nerviraju ta dojenje pitanja... Ja stavrno nikada ni jednu mamu nisam pitala jel doji- i ne pada mi napamet.Otkud ljudima takva pitanja nije mi jasno... Neki dan bila u Kauflandu s Enom (kad je mm bio na putu) i pitala me prodavacica (stajala je iza mene u redu, isla na pauzu) jel dojim. Samo sam ju pogledala. Mislim wtf???
Mm me danas iznenadio i donio mi macaroone. Finoo
ups ja zamijenila ejić i deeku, sorry cure ;-)
ovo za dojenje i.privatnost ahahahha a stvarno svakakvih stvorova ima na ovom svijetu... deeka dobro da si je potirala.
mm kaze da su to baboidi :-D
mi bili kod šogi i ja lijepo usput uspavam bebacha, dođemo kući i Jakov krene urlat da hoće keksa, a mm ga uzeo da ga ide okupat. ovaj se dere ko da ga idu klat, mm nije ništa tiši, i naravno probude mi malenog. naderala sam i jednog i drugog, Jakov je bez pogovora pojeo cokolino i otiso u krevet... opasna sam... :-P
Deeka,ajme koja je to glupaca,i super da si ju otjerala!!! Ajme kaj si dopustaju ljudi sve, zamisli, ona ce gledat i stiskat ti mlijeko!! Daj molim te napisi kako si ju potjerala i kako je reagirala,haha
Viniepooh, meni za sad samo nos malo curi i prije sam mjerila temp, 37,8 sto jos nije tako strasno. Nadam se da se nece pogorsavati jer niti ja nebi ljekove htjela uzimati ako nije bas neizbjezno.
Crazy, nema problema, desi se 😘
A dobro je to kad muskarci imaju respekta pred jedinom zenom u kucanstvu 😉
Ja uvijek imam zakljucana vrata. Svatko tko dode vidi zvono pa moze pozvoniti. Ne trebaju i ne zelim nikakva iznenadenja. Iako, mi smo sretni sto nemamo toliko obitelji u blizini ali ima danas vec svacega tko bi se mogo postaviti predamnom u kuci (bas susjed prico da su se njima nasred kuhinje postavila 2 muskarca izbjeglice nakon sto im njegova zena nije htjela otvoriti a oni nasli drugi otvoreni ulaz u kucu i od jednom se pred njom u kuhinji postavili 😰😰).
Oko dojenja mene ovdje vise pilaju zasto dojim. Ovdje to ocito normalno jer se vecini zena neda zezati s bolovima na pocetku dojenja (imala prilike to vec parput cuti da je pocelo boljeti pa su rade odustale). Ja kazem, svaka mama zna sta je najbolje za njezinu bebu i sta je sama spremna za svoju bebu uciniti i ne trebaju tu onda savjeti poput daj caja, doji/nemoj dojiti, pusti bebu da place...
Evo cure ja trudnica nova, trudna 13. tjedana..
Znam da mi nije mjesto ovdje nego na ,,Proljetnim bebama 2017" gdje već jesam jer ste vi već sve rodile ili ste pred porod..
Uglavnom nisam došla zbog sebe nego zbog moje prijateljice, 35.tt i već se počela otvarati oko 3 cm, nosi dečka ( druga trudnoća)..
Pa ako netko ima iskustva može mi dati savjet neki?
Na fejsu je jedna naša mama napisala jel dojiš? Ofc pitanje jesno jedino. A nitko se ne sjeti pitat jel dijete zdravo! Bravo mama
Meni idu muški na živce kad pita jel na prsima. Ajd još žensko.
Meni neki čudan dan. Ok nervozna sam jer mama mi nije naj i sutra opet ide doktorima 😔 a od straha mi nema koristi, a ne mogu pobjeći iz kože. E onda to moje nikakvo raspoloženje pokupila malena i danas cijeli dan uz mene. Ne na cici nego urla čim se odmaknem. Spavala ukupno možda 1h. Umorne obje
Bellaru jesi pozdravila kolindu?
Kak si ti? Jel sve bolje sjediš?
Pa zasto se nebi,tina,informirala unaprijed..na ovoj temi su svi dobrodosli..prvo ti cestitam na trudnoci!! a frendica neka miruje da barem dogura do 37. tjedna kad ulazi u termin... Iako otvorenost ti nis ne znaci.. Neke zene su otvorene mjesecima pa prenesu,a neke se otvore na dan poroda.. Ja bila dva prsta otvorena skoro mjesec dana pa nisam mogla rodit vaginalno al kod mene beba bila velika i krivo se namjestila i nije se mogla spustiti u porodajni kanal..i prenijela sam..pocela radat na 41+1,tocnije inducirali me,a rodila na 41+2 carskim rezom
Abies,zao mi je,saljem ti virtualni hug!!! I slazem se s tim,nitko ne pita kak ti je beba
Evo i mene, upadam ko padobranac! čitam ja vas
Čokolada- ne previse jer može i beba dobit zatvor. Može 1 red!
Baby akne, ne znam tko je pitao- ja mazala sa svojim mlijekom, proslo je
Gledanje u sise - dobro si je sprasila deeka haha! Meni nije bed, vidi siseee aaa svjetsko čudo! Bila neki dan kod svoje krizmane kume, a ona meni- da vidim dal imas velike bradavice hahaha!
Sortiraj odgovore
Najstariji