Lucy Vidila recept na viberu!Ful jednostavan!Budem ga napravila prvom prilikom!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina, jaffa kocke i neki cokoladni. Nista posebno. Prije sam puno vise i cesce pekla, sada skroz slabo.
Kod mene jutros bila mecava. Sada ne pada ali bura puse kao luda i hladno je.
Kad se M probudi idemo na rodendan.
Prefini izbor kolaca 😄😄😄 lajkam...
Tako i ja,prije obavezno kolac barem jednom tjedno...sad samo kad sa starom na velko nes pecemo,tipa prije blagdana i tak...
Ja sam ljuta na snijeg. 😤😤😤 Cijeli dan je mecava. pada suh, lagan i vjetar ga nosi svuda. Imam ulaz u kucu od 10 stepenica natkriven i zatvoren s obje strane ali snijeg je pred vratima. Opet je napadao 10 cm. Sad opet lopataj da mozes autom van. Ralica cijeli dan nije prosla. Moram biti sretna sto ne moram na posao ili nekuda ali vec mi ga je preko glave.
Jucer bili kod necaka na rodendanu. M je cupao i grebao curicu sto je bila tamo. Ona ga se poslije bojala. Stalno mu ponavljamo da to ne smije raditi ali ne vrijedi. Sve je zivo dirao. 5 ljudi ga je valjda pazilo da ne razbije case. Na kraju smo sve maknuli sa stolica u boravku i sve do cega je mogao da nista ne razbije. Kad cu moci u miru biti gost negdje??? 🤔🤔🤔🤔
Helou,people!Ja doma cijeli dan,pustam korjenje!Malog je susjed poveo iz skole!Buhtlica mi nesto prehladjena!Dijete doma po cijele dane i onda bolesno!Nos ju zajebava,jutros usisavali i tu i tamo zakaslje!Nema temp!Ima proljev,neku rijetku stolicu!To povezujem sa zubom koji bas probija!Za rucak imam pilence i mlince!Razmisljam o palacinkama!Mozda!A da,danas sam bas lijena!Nista mi se ne da!Bas nista!Dala sam buhtlici kvacice za ves da se igra!Voli kad je nesto u kutiji!Igrala se nekih dobrih 20-tak min s njima!Za njenu dob po meni je to super!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam ljuta na snijeg. 😤😤😤 Cijeli dan je mecava. pada suh, lagan i vjetar ga nosi svuda. Imam ulaz u kucu od 10 stepenica natkriven i zatvoren s obje strane ali snijeg je pred vratima. Opet je napadao 10 cm. Sad opet lopataj da mozes autom van. Ralica cijeli dan nije prosla. Moram biti sretna sto ne moram na posao ili nekuda ali vec mi ga je preko glave.
Jucer bili kod necaka na rodendanu. M je cupao i grebao curicu sto je bila tamo. Ona ga se poslije bojala. Stalno mu ponavljamo da to ne smije raditi ali ne vrijedi. Sve je zivo dirao. 5 ljudi ga je valjda pazilo da ne razbije case. Na kraju smo sve maknuli sa stolica u boravku i sve do cega je mogao da nista ne razbije. Kad cu moci u miru biti gost negdje??? 🤔🤔🤔🤔
Ivana😢😢😢Mogu mislit kak ti je bilo u gostima!Znas sta,ovak kad pises djelujes mi smireno!Ja bi popizdila!Na silu bi ga ,svoju odnosno,maknula od tog stolica!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ups,sorry,Lucy zabunom sam te nazvala Ivanom!😥
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A jadna..jos se zajebavas s tim lopatanjem 😂 a ogromno dvoriste... Sizifov posao... Ovih dana je snijeg padao i nije se bas nes posebno primao,ali danas se turbo prima a isti pada taj lagani i sitni... A vjetar, ko da je -20... Da ne puse bilo bi bas po mom ukusu,ali vjetar ne podnosim
Helou,people!Ja doma cijeli dan,pustam korjenje!Malog je susjed poveo iz skole!Buhtlica mi nesto prehladjena!Dijete doma po cijele dane i onda bolesno!Nos ju zajebava,jutros usisavali i tu i tamo zakaslje!Nema temp!Ima proljev,neku rijetku stolicu!To povezujem sa zubom koji bas probija!Za rucak imam pilence i mlince!Razmisljam o palacinkama!Mozda!A da,danas sam bas lijena!Nista mi se ne da!Bas nista!Dala sam buhtlici kvacice za ves da se igra!Voli kad je nesto u kutiji!Igrala se nekih dobrih 20-tak min s njima!Za njenu dob po meni je to super!
A kaj je cudno za njenu prehladu s obzirom na vrijeme? Plus starija djeca donesu... Bas mi zao kad se tak mali tak muce s tim smrkljima i zastopanim nosom 😥 zavidim na finom rucku 😂
Bravo za koncentraciju u igri 💪💪💪🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji