I mi kod svekrica danas,mamika...
Gladna sam vec sad,a idemo kad se jopi zbudi...ocekujem oko pol tri budenje
Ugolina Napokon mogu rec da i ja parazitiram!😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja beba zaspala!Dosli kod svekrve,svo joj novo!Nove igracke...Hahah....Veliki se igraju!Budna je bila od 11!Ne da mi se ici u boravak,spava na krevetu pa ak se zbudi i krene nekam zveknut ce s kreveta!Ionak mi je kasno za kavu!Mm me zivcira!Znaci,ne sudjeluje u nicem!Apsolutno nicem!I onda sere kak u sobi iza kreveta ima prasine!Isao je usisat cak pa je valjda bio ljut sta se mora s kauca maknut!A malu ne bi primio da nesto posteno napravim!Sve moram samo na brzaka!Pa se cudi kad ga ne dozivljavam s tim prigovorima!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina Napokon mogu rec da i ja parazitiram!😂😂😂
E najbolje na svijetu je parazitirat ahhaahhaahhahahahahaha
Moja beba zaspala!Dosli kod svekrve,svo joj novo!Nove igracke…Hahah….Veliki se igraju!Budna je bila od 11!Ne da mi se ici u boravak,spava na krevetu pa ak se zbudi i krene nekam zveknut ce s kreveta!Ionak mi je kasno za kavu!Mm me zivcira!Znaci,ne sudjeluje u nicem!Apsolutno nicem!I onda sere kak u sobi iza kreveta ima prasine!Isao je usisat cak pa je valjda bio ljut sta se mora s kauca maknut!A malu ne bi primio da nesto posteno napravim!Sve moram samo na brzaka!Pa se cudi kad ga ne dozivljavam s tim prigovorima!
Fascinira me sta on primjecuje...moj muz prasinu i ta sranja uopce ne primjecuje
Moja beba zaspala!Dosli kod svekrve,svo joj novo!Nove igracke…Hahah….Veliki se igraju!Budna je bila od 11!Ne da mi se ici u boravak,spava na krevetu pa ak se zbudi i krene nekam zveknut ce s kreveta!Ionak mi je kasno za kavu!Mm me zivcira!Znaci,ne sudjeluje u nicem!Apsolutno nicem!I onda sere kak u sobi iza kreveta ima prasine!Isao je usisat cak pa je valjda bio ljut sta se mora s kauca maknut!A malu ne bi primio da nesto posteno napravim!Sve moram samo na brzaka!Pa se cudi kad ga ne dozivljavam s tim prigovorima!
Fascinira me sta on primjecuje…moj muz prasinu i ta sranja uopce ne primjecuje
O daaaaa,,,Primjeti,ali mene jebe pod obavezno da kak to cistim!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja pekla kolace sutra necaku za rodendan pa na sanjkanje. Izubijala se malo al dobro.
M stalno nesto nervozan i ima ispade. Drugo nista novo.
Fascinira me sta on primjecuje…moj muz prasinu i ta sranja uopce ne primjecuje
O daaaaa,,,Primjeti,ali mene jebe pod obavezno da kak to cistim!
Ak mu smeta,usisavac u ruke i krpu i nek izvoli
Ja pekla kolace sutra necaku za rodendan pa na sanjkanje. Izubijala se malo al dobro.
M stalno nesto nervozan i ima ispade. Drugo nista novo.
Mmmmm...koje kolace???
Ugolina, jaffa kocke i neki cokoladni. Nista posebno. Prije sam puno vise i cesce pekla, sada skroz slabo.
Kod mene jutros bila mecava. Sada ne pada ali bura puse kao luda i hladno je.
Kad se M probudi idemo na rodendan.
Sortiraj odgovore
Najstariji