Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    11. Veljača 2018. 13:38

ilani

Lucy da i meni je bas zao sto je forum sasvim zamro. Bilo nam je bas lijepo ovdje se druziti. Steta…

A nakon ove  poruke 7 stranica!!!! Bravo curke!!!! Fkt sam zakazala!!! Ali evo me nazad pa makar jedan post dnevno natipkala?!!!!! A sad citam dalje prvo

Ugolina
    11. Veljača 2018. 13:46

Ilani,nikolina sve ponavlja ko mala papigica  pisaaam hahasaha 😂😍
    Brojcana, piš (mis) 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Mamika,buhtlica visr nije mala beba 😍

Ugolina
    11. Veljača 2018. 13:52

BrojcaNa,tako i meni govorili da sta ju nosam i nije mi takoder niti sekunde zao... Od kad je prohodala,pici okolo i to nosanje pada u zaborav... A kaj sam ju trebala pustiti da vristi prije! Ne mogu ju niti sad slusati kako.place a kamoli onda bebu...
    Nikolina se veseli tateku 😍  i zlici je tata 🔝🔝🔝 odkad ju cuva cesto hhhahahahaha
    Lucy, nedaj mateu da te stipa cupa i udara, sad je vrijeme da takvo ponasanje rijesis odmah u korijenu...nemoj cekat da ubije boga u tebi kad bu tinejder

Ugolina
    11. Veljača 2018. 13:59

Pisaaam kako neli probudi sergeja,dere mu se u glavu pavaaa 😂😂😂😂😂
    Kupus=majoneza ili kecap 😂😂😂😂😂😂😂😂💕😂 aaaaahahhha

Ugolina
    11. Veljača 2018. 14:04

Papoje 😂😂😂😂 abies,kak muzeva bulja?
    Lucy,jel tvoj muz ozdravio? Kaj mu je uopce bilo?

Ugolina
    11. Veljača 2018. 14:07

Brojcana,to kad serdo zaspe pa ti van s neli? Kaj furas babyFon ili nes?

Ugolina
    11. Veljača 2018. 14:10

mamika3

Helloween,everybody!Kod nas negdje radovi u zgradi pa se culo stemanje!Ali to takoooo odzvanja da smo navili muziku !Pa kad smo malo ugasili culi smo iz nekog stana isto taktove glazbe!Valjda jos nekom bilo preglasno!😂Moja beba je zaspala prvi spavanac!Evo sad u miru tipkam i pijem kavu!Mali gleda neki film,a mala pizdi!Ne znam zasto,narav valjda!Samo vristi ne,kaj god joj kazes!I ljuta je na sve!Moram se pohvalit da je jucer buhtlica cak i prihvatila povrce!Nije bas da se najela,ali pojela je vise nego inace!Nije pljuvala ni mrstila se!💪💪Grasak,mrkva,krumpir+piletina!Jedan dio smiksam,a drugi zdrobim!Tak da se uci na to!Probala sam i mogu rec da je cak bilo nekog okusa!Nije bilo bljutavo!Valjda je zato htjela!Danas cu joj to opet pa cu vidjet kak ce bit!

Bravo za buhtlicu da je htjela jesti!!!
    A ovo za muziku-mozda su navili svoju jer im se nije svidala vasa muzika 😂😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    11. Veljača 2018. 14:14

mare1989

Jutro ekipo
    Ja sam jucer prala zavjese,peglala nove,i naradila se kao luda. Rucak napravila pa je dosao i mm brat.
    Uspjela se u miru okupati i doci sebi bez da mi je neko dijete lupalo na vrata.

Aahhabhahahaha kaj,muski ih zabavljali?

Ugolina
    11. Veljača 2018. 14:30

I konacno sve procitala!!! 😄😄😄😄 super!!!! 
    Covjece,nisam stigla na forum,a bome me ni na viberu nije bilo bas, bas mi nekako naporan tjedan iza mene...na poslu, cijelu smjenu samo provodim neku pravdu i preodgajam i iskorijenjujem nepozeljna ponasanja tuda djece.. Obicno je malo mir dok sam popodnevna,pa oni spavaju,ali ovaj tjedan sam si bas dala posla vezano uz uredenje i njihove radove da sam jedva stizala sve sto sam planirala.. Imam osjecaj da sam tamo po cijeli dan kad i jopi ide jer jutarnju zavrsim u pol jedan,a nju moram do pol tri cekat da se zbudi,a ako sam druga smjena,pokupi ju mama moja i onda opet moram kod njih po nju ic... Onda u cet je morala ostati do kraja zadnja jer ju mama nije mogla pokupit jer je necak zakurio i morala je njega hendlat jer buraz i sogi rade..onda sam ja picila odnijet joj neke kutije,a u meduvrememu je buraz odnio bubanog necaka u njihov stan..u sri smo pak pekle kolace za strinino umirovljenje...ono,doma te nema skoro niti jedan dan prije sest,pol sedam... U cet navecer isla u crkvu u siget gledat jedan crnacki zbor iz amerike... Osjecala sam se ko u filmu redovnice nastupaju 😂 
    Petak radila jutarnju i onda dva sata se vozikala po gradu,garden mall u dubravi nes kupit, u remetinec po papire od hzzo za placanje vrtica pa u postu po vrlo vazan zivotinjsko  carstvo  kalendar i onda u ducan po neke stvari jer mi je u pol pet dosla donijet pozivnicu za svadbu ona kaj bum joj kuma...dosla doma u pol tri i do cetri skuhala varivo kelj za malu/nas, slozila nareske,spekla strudlu od visanja... 🔫 i ode dan... Sad saljem pa nastavljam sagu

Abies
    11. Veljača 2018. 15:15

Tko sakuplja žc??? Ja opet startam 🎉
    Ugolina baš ludi tjedan. 
    Ma mm super. U utorak vadi konce. A jbg ružno izgleda :(
    Mamika jesam pm. Al bolje je. Malo prodisala kuća. 
    Nošenje ma neka selo priča. Kad ćemo ako nećemo sad???? Postanu teški pa čekaš more da ih nosiš u vodi. Sa 15god će bit face i neće poljubit starce (roditelje). Ma uživam u svakom danu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.