Dan!!!! Kuham grah i zelje pa mi cijela kuca smrdi.
Mateu rezali nokte, derao se kao da ga koljemo. Susjedi ce misliti da ga tucemo.
Ilani, ja M u 12 stavila k nama i ostao cijelu noc i uopce se nije budio. Tako da sam i ja skoro spavala cijelu noc ali malo mi bilo jer sam kasno legla.
Sinoc bila prepirka s mm. Skroz se ulijenio kako je bio bolestan. Nista vise ne bi pomogao. Meni kao nista nije problem, ja sam ionako stalno doma!!! 🙄🙄🙄
Stigla vjestica i koma sam. Najradije bi cijeli dan u krevetu bila.
Mamika i susjedi slušaju silom prilika glazbu 😂😂😂😂
Mm bio kod tvora, uzeo klince. Ja krpe i peri.
Znači sve bezveze, hb
Gdje je sandra2?? Kako cure?
Mame sta se radi?
Ja sad gledala malo olimpijske igre. Trebali bi izaci van ,ali mi se taako neda. Gdje je ono proljece nestalo?
Mamika,jel moze buhtljica spavati od buke u zgradi? Meni su klinci fascinantni sto se toga tice,znaju spavati uz najgoru buku bolje nego u potpunoj tisini.
Lucy, dobro je da je muz ozdravio. Aktivirat ce se on vec ako inace nije lijena osoba. Sad ti malo vise lezi,imas i razlog,reci da te boli trbuh.
Abies,jel zarasla muzu rana?
E htjela sam jos nesto,ali nema sanse pisati uz Nikolinu,hoce i ona tipkati pa se dere pa se penje...ajoj...
Ilani Dok su trajali radovi bila je budna!Ne znam bas dal bi mi mogla uz to zaspat!Sad kad je starij buka joj vise smeta!Trzne se u snu!Nije bas da ima cvrst san!
Brojcana Rucak pojela par zlica!I prvi i drugi put😢A ja se bas bila poveselila!Sutra ce dobit batat s necim!
Abies Pospremala si u miru!Zavidim!
Lucy Jel mogu ja kod tebe na rucak?😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi doma,klinci gledaju Zlatokosu!Necakinja je kod nas dosla na igru!Muz mi izivciro!Posto se igraju mala stalno nesto dohvati pa u usta!A on s kauca pazi ima ovo,pazi ima ono....A jebo te,digni guzicu i uzmi joj!Takav mu je i stari pa sam ga nazvala njegovim imenom!Nije mu bilo po volji!Meni drago naravno!😎Mala bi danas oko 22 trebala zaspat!Cijeli dan idem za njom!Vec mi je dost!Oko 21 cu ju u kadu!Voli se kupat pa pustim mozak na pasu malo!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mogle ste danas na rucak bez problema, tko je htio. Ostalo nam jos za sutra.
Ja nisam ljubitelj pa sam malo probala samo.
Dan proletio. Nista nisam radila osim standarda, rucak, pospremanje igracaka, kupanje M,.... kazes nisam nista, a kad pocnes nabrajati....
Mamika, nadam se da ce se mm malo trznuti.
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🥛🍼🍫
Jutro!
Mamika ma nazvala po ćaći aaaa predobro 😂
Ilani muž u utorak vadi šavove. Još je bila mrvica krvi jučer na gazi,al gaza je od srijede
Jutro ekipo
Ja sam jucer prala zavjese,peglala nove,i naradila se kao luda. Rucak napravila pa je dosao i mm brat.
Uspjela se u miru okupati i doci sebi bez da mi je neko dijete lupalo na vrata.
Mamika napravila lijepi meni a buhtlica nece da jede😑 a nazvala muza po caci 😂😂😂😂😂😂 predobro
Abies jesi li uspjela srediti stan si planirala?
Lucy ja zelje ne volim,kako je prosla noc? Jesi li ti spavala?
Ilani kako je Nikolina? Slatkica je velika 😍
Jutro!!! ☕☕☕☕☕🍵🍵🍶🍯🍼🍯☕☕☕🍮🍩🍘🍪🍮
Mare, ti bila vrijedna kao i uvijek. Super za kupanje u miru!!! Ja se sad nekad i zakljucam u wc jer M stalno ulazi. Naucit ce se to pa ce i drugima ulaziti u wc. A kupam se kad spava ili kad je mm doma.
Budio se nocas 4 puta. U 6 sam ga stavila k nama. Jos spava.
Moram mu sakrit dudu bar po danu jer sad ju non stop ima i ne da ju. Bas previse.
Silvana nadam se da tm nece imati veliki oziljak.
Mamika, muz ko caca?? 😂😂😂 A s buhtlicinim jelom se ne oprerecuj. Daj pomalo normalne hrane sto smije i dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji