Dobro jutro mame i bebe!Za dorucak imam kavu i napolitanke!Bas po mom ukusu😂Kasnije idem po sina,a jos kasnije sa malom moram obavit nesto!To s njom je u isto vrijeme kad i mali treba na judo,a muz zavrsava s poslom!Tako da ne znam ko ce di zavrdit!Ali najgore mi kaj su rekli snijeg…😭😭😭A valjda nece!Nek padne kad se doma vratimo!Moja beba se jadna probudila u 23 i vrtila u krevetu do pol 1!Mucila se zaspat!Onda se budila jos par puta u placu..Mislim da tek od 6 lijepo spava sirota!Inace se budi u ovo vrijeme ali je umorna!Joooj,moram se pokrenut,a ne da mi se..To mi najgore!
Sta je mucilo bebu? Zubici? Jesi stigla sve obaviti prije snijega? Kod nas evo pocelo padati ko ludo!
Moguce da su zubici!Zvace prstic sve u sesnaest!Donje jedinice su probile!Mozda gornje izlaze!Al kaj bi to tak brzo islo?A nosic ju muci sigurno!Jucer smo joj usisavali prije spavanja!To ju bas muci!Inace kad ju pokusam uvalit tatici,a onda odmah pocne cendrat i ne zeli bit kod njega znam da je nesto!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame i bebe!Za dorucak imam kavu i napolitanke!Bas po mom ukusu😂Kasnije idem po sina,a jos kasnije sa malom moram obavit nesto!To s njom je u isto vrijeme kad i mali treba na judo,a muz zavrsava s poslom!Tako da ne znam ko ce di zavrdit!Ali najgore mi kaj su rekli snijeg…😭😭😭A valjda nece!Nek padne kad se doma vratimo!Moja beba se jadna probudila u 23 i vrtila u krevetu do pol 1!Mucila se zaspat!Onda se budila jos par puta u placu..Mislim da tek od 6 lijepo spava sirota!Inace se budi u ovo vrijeme ali je umorna!Joooj,moram se pokrenut,a ne da mi se..To mi najgore!
Sta je mucilo bebu? Zubici? Jesi stigla sve obaviti prije snijega? Kod nas evo pocelo padati ko ludo!
Samo sina dovela iz skole!Muz rekao da ce mi javit hoce nas moci odvesti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nista od mojih planova!Promet u kurcu,muz nece stici,tata mi radi...I idem zvat zenu da se ispricam da necu doci kad ono nemam kuna..😬😬😬😬Bas sam ljuta!Samo da nije tog jebenog snijega sve bi obavila!I onda me muz pita da zakaj ne volim zimu!Ma fuj...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo i kod nas snijeg jupiiii 😥😥😥😥 (sarkazam)
Cijelu noc imala temp,sad je ko malo bolje al mi se cini da ce opet zakurit! Al kod nas u vrticu svi boleseni, a najvise su nam tete oboljevale!!
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Nista od mojih planova!Promet u kurcu,muz nece stici,tata mi radi…I idem zvat zenu da se ispricam da necu doci kad ono nemam kuna..😬😬😬😬Bas sam ljuta!Samo da nije tog jebenog snijega sve bi obavila!I onda me muz pita da zakaj ne volim zimu!Ma fuj…
A znam kako ti je,neki dan sam cak od muke pocela i plakat.Imam osjecaj nekad da ne stignem ni disat a kamo li ista drugo! Cak nije stvar ni do organizacije jer fakat bi mi trebali jos 24 sata u danu 😏
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Brojcana i ti u wc s publikom. 😂😂😂 Meni sad bed pred Mateom i kupanje i bilo sta jer mislim da sad kuzi vec neke stvari.
Ugolina, jedva cekam tvoj opis 50 nijansi. 😂😂😂😂😂
Super za Nikolinino spavanje i sve zubice. 👍👍👍👍👍
Dan nista posebno. Bila kod mojih malo. Snijeg ce izgleda opet zatrpati nas. ☹️☹️☹️
Evo i kod nas snijeg jupiiii 😥😥😥😥 (sarkazam)
Cijelu noc imala temp,sad je ko malo bolje al mi se cini da ce opet zakurit! Al kod nas u vrticu svi boleseni, a najvise su nam tete oboljevale!!
😂😂😂😂Svidja mi se tvoj sarkazam
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nista od mojih planova!Promet u kurcu,muz nece stici,tata mi radi…I idem zvat zenu da se ispricam da necu doci kad ono nemam kuna..😬😬😬😬Bas sam ljuta!Samo da nije tog jebenog snijega sve bi obavila!I onda me muz pita da zakaj ne volim zimu!Ma fuj…
A znam kako ti je,neki dan sam cak od muke pocela i plakat.Imam osjecaj nekad da ne stignem ni disat a kamo li ista drugo! Cak nije stvar ni do organizacije jer fakat bi mi trebali jos 24 sata u danu 😏
Joj,kako poznato....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sandra Kako je cura?Je li bolje?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo ponude,drage mame!☕☕☕🍮🍮🍮🍭🍭🍭🍭🍰🍰🍰🍦🍦🍩🍩🍬🍬🍬🍫🍫🍫🍫