Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Veljača 2018. 07:30

Dobro jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍩🍩🍩

12. Veljača 2018. 07:34

Mi smo opet prespavali noc! Smijem li se nadati da ce to sada postati stalna praksa? Brojcana zubici nam izasli svi! Znaci vise nema dezurnog krivca za sve

12. Veljača 2018. 07:40

mamika3

Helou,helou…Zene,postala sam prava kucna biljka!Krasan dan,a meni se nije dalo nikam ici!Samo smo predvecer otisli cucka prosetat!Sugav dan uglavnom!Beba spava!Za rucak dobila juhicu s mrkvicom,par zlica pojela!Nis posebnog uglavnom

Hahah tako i ja, sve cesce moram se prisiliti da izadem van,posebno ako nije neko vrijeme. Uskoro je proljece pa se nadam da ce se i to promijeniti. Znaci poceo i pesek izlaziti? Sad sa dvije bebe mozes setati

12. Veljača 2018. 07:42

Sandra31

Pozdrav mamice 🤗🤗
    Evo i mene..cijeli mjesec ludnica,bas sta Ugolina kaze ni pola sata nisam kuci 😥😥😥!
    Tu u Rijeci danas pravi proljetni dan,otisli na rosilj malo druzenje sa prijateljima predivan dan,a sada druga prica spustila se noc mala krenula sa povracanjem i 38 temp

Ajme ,prekrasno proveden dan pa ovako zavrsi! Kako je curka danas?

12. Veljača 2018. 07:55

I jos cekamo 50 nijansi na Ugolinin nacin

mamika3
    12. Veljača 2018. 09:12

Dobro jutro mame i bebe!Za dorucak imam kavu i napolitanke!Bas po mom ukusu😂Kasnije idem po sina,a jos kasnije sa malom moram obavit nesto!To s njom je u isto vrijeme kad i mali treba na judo,a muz zavrsava s poslom!Tako da ne znam ko ce di zavrdit!Ali najgore mi kaj su rekli snijeg...😭😭😭A valjda nece!Nek padne kad se doma vratimo!Moja beba se jadna probudila u 23 i vrtila u  krevetu do pol 1!Mucila se zaspat!Onda se budila jos par puta u placu..Mislim da tek od 6 lijepo spava sirota!Inace se budi u ovo vrijeme ali je umorna!Joooj,moram se pokrenut,a ne da mi se..To mi najgore!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Veljača 2018. 09:13

ilani

I jos cekamo 50 nijansi na Ugolinin nacin

Hahah....Da,i ja!Rekoh sad cu se nasmijat ziher!Mozda su ona i muz scene iz filma isprobavali!😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

12. Veljača 2018. 12:51

mamika3

Dobro jutro mame i bebe!Za dorucak imam kavu i napolitanke!Bas po mom ukusu😂Kasnije idem po sina,a jos kasnije sa malom moram obavit nesto!To s njom je u isto vrijeme kad i mali treba na judo,a muz zavrsava s poslom!Tako da ne znam ko ce di zavrdit!Ali najgore mi kaj su rekli snijeg…😭😭😭A valjda nece!Nek padne kad se doma vratimo!Moja beba se jadna probudila u 23 i vrtila u krevetu do pol 1!Mucila se zaspat!Onda se budila jos par puta u placu..Mislim da tek od 6 lijepo spava sirota!Inace se budi u ovo vrijeme ali je umorna!Joooj,moram se pokrenut,a ne da mi se..To mi najgore!

Sta je mucilo bebu? Zubici? Jesi stigla sve obaviti prije snijega? Kod nas evo pocelo padati ko ludo!

12. Veljača 2018. 13:00

Nikolina spava vec pola sata,danas je ranije legla.Bili vani sat vremena pa je valjda hladni zrak oborio.
    Inace moram priznati da je bas liepo imati prospavane noci! Osjecam se normalno nakon duzeg vremena Nadam se da ce tako i ostati.
    Bas sam si razmisljala jucer. Prvi zubic Nikolina je dobila na Bozic 2016. Sada ima sve zube. Znaci u nesto vise od godinu dana dobila je 20 zubi! Znali su joj nicati odmah po cetiri komada. Pa to treba izdrzati! Nije ni cudo sto je lose spavala .Nije lako ni biti beba.
    Imamo novu rijec. Kišopad! U prijevodu kišobran

mamika3
    12. Veljača 2018. 13:17

ilani

Nikolina spava vec pola sata,danas je ranije legla.Bili vani sat vremena pa je valjda hladni zrak oborio.
    Inace moram priznati da je bas liepo imati prospavane noci! Osjecam se normalno nakon duzeg vremena Nadam se da ce tako i ostati.
    Bas sam si razmisljala jucer. Prvi zubic Nikolina je dobila na Bozic 2016. Sada ima sve zube. Znaci u nesto vise od godinu dana dobila je 20 zubi! Znali su joj nicati odmah po cetiri komada. Pa to treba izdrzati! Nije ni cudo sto je lose spavala .Nije lako ni biti beba.
    Imamo novu rijec. Kišopad! U prijevodu kišobran

Super mi je taj vas rjecnik..Kupus,kisopad😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.