Dobar dan mame!
Ja bih jednu kavu sad. Hoce jos netko☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩
Cijelo dopodne u skitni. U skolu na informacije pa isli do Arene,Lidla. Rucak nisam napravila i sad cu morati brzinski neki saft,povrce,njoke.Dijete prije skole morat ce sendvic pojesti,mama nije skuhala nista😒
Sta ima kod vas?
Kod nas bas nista!Mala ce uskoro spavat pa cu rucak napravit!Ovo ostalo sam rjesila jutros!Mala u vrticu,sin je vani...Danas cu pileci zagrebacki,rizu i salatu!Mozda muza nagovorim da opet kupi krafne!😂😂Vidjet cemo!Mislim da cu si jednu kavicu skuhati,a kasnije cu u borbu s buhtlicom i povrcem!😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure!
Brojcana hahah ma skuzili smo da ne bi za bebaca rekla bik😁😁😁 bas nekad nebuloze ispadnu kod tipkanja.
Na informacijama ok proslo. Mora se to vise kao formalnost.
Mamika slatka nova profilna,u zimskom ruhu😁
Nemam nista posebno za prijaviti. Evo lagano tone u san pa cu i ja uskoro.
I dobro jutro!☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍩🍩🍩
Mi smo super spavali. Druga za redom prospavana noc😁 wow!
Dobro jutro drage moje ljetnice 😘😘😘😘
Kako ste mi ?
Ja nisam duuuuugo bila na forumu,nemojte me na lokaciji staviti molim vas
Helloween,everybody!Kod nas negdje radovi u zgradi pa se culo stemanje!Ali to takoooo odzvanja da smo navili muziku !Pa kad smo malo ugasili culi smo iz nekog stana isto taktove glazbe!Valjda jos nekom bilo preglasno!😂Moja beba je zaspala prvi spavanac!Evo sad u miru tipkam i pijem kavu!Mali gleda neki film,a mala pizdi!Ne znam zasto,narav valjda!Samo vristi ne,kaj god joj kazes!I ljuta je na sve!Moram se pohvalit da je jucer buhtlica cak i prihvatila povrce!Nije bas da se najela,ali pojela je vise nego inace!Nije pljuvala ni mrstila se!💪💪Grasak,mrkva,krumpir+piletina!Jedan dio smiksam,a drugi zdrobim!Tak da se uci na to!Probala sam i mogu rec da je cak bilo nekog okusa!Nije bilo bljutavo!Valjda je zato htjela!Danas cu joj to opet pa cu vidjet kak ce bit!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro drage moje ljetnice 😘😘😘😘
Kako ste mi ?
Ja nisam duuuuugo bila na forumu,nemojte me na lokaciji staviti molim vas
Hej,Mare!😘😘😘😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I dobro jutro!☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍩🍩🍩
Mi smo super spavali. Druga za redom prospavana noc😁 wow!
Hahaha..Nemoj se.ljutit,ali ko da imas malu bebu pa se veselis prospavanoj noci!😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nama dan prosao bas ok,mali bik zaspso-ja trk obukla nju i sebe i pred kucu…navukla jedno sat vremena pa morale nazad jer je bio budio…al je uzivala😄!nije se dala bas kuci…bilo bas lijepo vrijeme.vec par dana je suncano al bas ledi pa mi nije da njega vucem van -taman mi ozdravio
😂😂😂😂😂Mali bik....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
ilani 😂😂kupus-svasta😂😂
mamika nece ti mala kasice jest?nikakve ili samo povrtne?
Samo povrtne!Hoce vocne!I kupila sam neki mix riza,sljiva,marelica!To je isto pojela!Ali krumpir,tikvica..To ne bi nikako!Onda kombiniram ovo slatkasto tipa batat,butternut ,mrkva sa necim sta je inace bljutavo!Pa mi malo pojedw!Mi smo jucer imali varivo!Jela sam s njom u krilu i sama je krenula rukicom prema zlici!Dala sam joj za probu samo onu juhicu od variva!I pojela je par zlica!Nije se niti mrstila niti negodovala ko sto radi kad kasice jede!Ratmisljala sam da joj napravim spinat,ali morat cu ga s necim pomjesat!A kad se sjetim sina…Pa taj je pojeo sve sta sam mu spremil!Ali sve..Ni jednu namirnicu nije odbip!Zbilja ga je bilo milina hranit!
Joj moja nikako nije voljela spinat jest,al je mjesecima zivjela na batatu s kojim sam sve zivo mjesala-obozavala ga je..i tako sam joj se prilagodila..ono vidjela sta voli sta ne i kombinirala..al mi nikad nije radila probleme za jelo..nadam se da nece ni on
Batat je i meni super!A mislim da cu i ja tako!Vidjet sta voli pa napravit!Pa makar to jela mjesec dana😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji