Mamika da je u pitanju tajni obozavatelj ne bi valjda naplatio Lucy 350kn a opet nikad se ne zna...
Bravo za veliku naprednu buhtljicu! ma divna su djeca!
Brojcana tako i treba,samo ti uzivaj u svojim bebacima. Ne mozes ih razmaziti sa nosenjem i mazenjem, vec ako im ne postavis granice i samo udovoljavas.
Danas mm dosao s posla ,a Nikolina se toliko veselila njemu,kao nikad. Ne znam sta joj je doslo. Morao rucati s njom u krilu,jedva se odljepila od njega da ode na wc. A on sav sretan.Mislim da bi ga pustilo odusevljenje da je tako stalno
Ilani 😂😂😂😂😂Za komentar o muzevom veselju!😂😂
Brojcana Pa nek si ju nosala!Brzo prodje to vrijeme dok su mali!Moj sin ima vec 8 godina!Nije maza ko prije,samo mobitel i drustvo..Mala 6!Ona je pak ljubomorna i vise je svadja nego lijepih trenutaka!A bar me buhtlica treba!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani, bas sam htjela reci isto za Mamikin komentar. Da je obozavatelj onda je mogao platiti. 😂😂😂😂
Ma to sam valjda registrirana na toj str, vidjeli su da sam gledala to i oni odmah poslali. Mozda se vode onom ako prode, prode samo da prodaju.
E, kako menk fali vrijeme kad je M bio mali i ono mazenje i nosanje. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 A sad me samo lupa, stipa, udara, cupa. 😢
Brojcana, bas ovo sto si opisala.... 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Pa njihov miris, pa svi oni pokreti bebe.... Pa kad satima spava kraj tebe da ga ni ne osjetis. A sad me samo mlati dal rukom ili nogom. Ali dobro.... To tako mora biti. Neka samo rastu zdravi i sretni. 👼👼👼👼👼
Vecer zene! Bas je lijepo za promjenu vidjeti ovoliko postova😊 Beba spava,ja gledam film. Zapravo i ne gledam,sjedim i uzivam u miru i tisini. Vani pada ko ludo. Sutra cemo opet malo na snijeg. Malo zimskih radosti😊
Dobro jutro!
Nama noc pocela cudno. Probudila se u ponoc i do 1.30spavala mi na rukama,nije se dala u kinderbet. Poslije spavala dobro,jos se samo jednom budila.
Brojcana,kako je padalo,mislila sam bit ce do kolena,a ono slabo,mozda 5 cm. Bit ce za igru😊
Danas sam mislila do Arene. C&A ima 50%na vec snizenu robu,no vidjet cemo. Bez kolica ne mogu,a ceste su pune bljuzge,uopce nisu ociscene pa ne znam kako cemo doci do stanice😒
Jutreko!!!!Moja se cak u 8 probudila!A sad je opet zaspala prvi spavanac!Ali dobra je..Zaigra se,plazi svugdje,a kad je vrijeme spavanja onda pocne cendrati i dodje do mojih nogu!Ne moram ni gledat na sat!😂
Brojcana Vi se zbilja rano budite!Koliko on izdrzi budan?
Ilani Ja ti imam dvoja kolica!Jedna od starije kceri,a druga sta sam dobila jos za sina!Ta druga imaju tri ogromna kotaca i ne bi vjerovala kako su dobra za sva podrucja!Kamenje,suma,bljuzga..Jucer sam ih opet uzela,bila su spremljena,jer ne znam kak bi po ovoj bljuzgi dosla do skole!Sad kad ce proljece,kad cemo krenut setat po prirodi,njih cu obavezno uzet!Jedini minus mi je kaj se.prvi kotac uopce ne okrece,velika su pa je to dosta nezgodnp!Ali zbilja su kvalitetna!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo ponude,ako se jos netko slucajno izgubi pa nadje ovdje😂😂☕☕☕🍼🍼🍼🍵🍵🍵🍰🍰🍩🍩🍦🍦🍫🍫🍬🍬🍭🍭🍯🍯🍮🍮🍔🍔🍔
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika od tvoje ponude cemo se udebljati jos vise😁
Lucy kako ste? Jel ozdravio muz?
Nista od zimskih radosti na snijegu. Pada kisa. Najgore moguce vrijeme. Mrzim kad kisa ispire snijeg. Trebali smo nocas se ici sanjkati i raditi snijeska.
Joj Brojcana bas to,ne znas s njima bi li se smijao ili plakao nekad.Dobro ti to hendlas sve!
Moja je jedva zaspala opet. nikako nije htjela pustiti cicu.Ja sve cekam da ona smanjuje dojenje,a ona cica iz dana u dan sve vise.
Skuzili smo sta njoj znaci kupus! Majoneza u tubi ili kecap pa ti znaj! Nemam pojima kako to povezala sa kupusom.
Sortiraj odgovore
Najstariji