Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Veljača 2018. 08:07

Dobro jutro mame!
    Mamika hvala na ponudi! Zelim ti danas bolji dan i ljepse raspolozenje
    Lucy jel zatrpao snijeg?
    Kod nas snijega ima ali ne koliko su najavljivali. Danas su maskare,ja ih bas ne volim,ali djecu vesele. Rekla sam da cu se maskirati u punasnu kucanicu
    Planova nekih nema danas. Iako snijega malo,s kolicima je neprohodno pa ne mozemo dalje od svog dvorista.
    Sta cete vi raditi?

mamika3
    13. Veljača 2018. 09:01

Ilani Punasna kucanica😂😂😂😂😂Al sam se nasmijala!Ja danas idem samo po sina!A za rucak bas nista nemam u pripremi!Ti?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    13. Veljača 2018. 09:39

Kao sto rekoh,nikakvih planova!Osim u knjiznicu,idem po novu knjigu!Buhtlica mi malo prehladjena,muci ju nosic!Bas nemirno spava zadnje 2-3 noci!Sad je postala puno stabilnija i usavrsila pokrete!aa kad stoji i treba sjest....Meni to presmjesno!Gleda na pod pa kao krene sjest pa stane pa krene pa gleda oko sebe!I valjda kad skuzi da nece past onda sjedne!Oprezna je!😂😂Pocela je hodat uz pridrzavanje!Uz nju sam,bojim se da ne zvekne,napravi zenska par korakica!Rekla sam muzu da cemo joj na.proljece morat kupit prve cipelice!Sigurno nece htjet bit u kolicima u parkicu,ai ne treba!Sta moze nek radi!Ima tek 8 mjeseci ,a kad ju gledam ko da mi ima godinu!😍😍😍Covjece,a ovo dvoje je tek propuzalo sa 8-9 mjeseci....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    13. Veljača 2018. 16:28

Ilani, punasna kucanica. 😂😂😂😂 Dala si mi ideju.
    Brojcana ti si svaki dan u pogonu, do maksimuma. Svaka cast.
    Mateo nocas nije spavao od 3.20- 5.15. ☹️☹️☹️ Bio mokar pa sam ga cijelog presvukla i nikako vise zaspati. Onda nisam ni ja spavala jer je bio s nama i stalno se vrtio i rukom po meni isao. U igranju prije spavanja pelena se pomakla i procurilo iako nije bila velika. Inace to popravim prije spavanja, sinoc nisam. Probat cu mu obuci pelene gacice.
    Sad prije spavanja imao 37.7. stavila sam mu cepic iako to nije nesto strasno.
    I meni se spava al sad je vec malo kasno za popodnevni odmor.

Abies
    13. Veljača 2018. 21:34

Hej! Tj halloween 
    Muž vadio konce. Kao trebao hematom nestati već. Mah bude. Aaaaaaaa ako je trebalo nestat onda daj upute ako ne nestane. I da, vinogradska mu poslala račun 120kn. Majku im 
    Bile maškare. Slike budu na viberu. Preslatki su mi. Sva se rastapam 

14. Veljača 2018. 10:15

Dobro jutro mame! ☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💝💝💝💝💝 Sretno vam Valentinovo tko slavi!
    Mi ne obiljezavamo taj dan,zaljubljeni svaki dan😁
    Rucak pri kraju pa idemo van. Puse previse ali moramo malo na zrak.
    Abies preslatki su klinci u maskama,bas si ih uredila😍😍

mamika3
    14. Veljača 2018. 13:28

Ajmo,zene,ko je zaboravio da je danas post?Osim mene!Tako da muz dobio dva sendvica!A jebi ga..Ne znam kak vi,ja samo meso ne jedem!Imala sam ribe u skrinji+krumpir salata!I zapeceni strukli!Beba mi spava,pijem kavu!I tjeram malog na zadacu!Igra se s pesekom!Morala bi sobe cistit kad se beba probudi!Za promjenu,nemam peglanja!A da,pa Valentinovo je!Mi to ne slavimo!Muz prosle godine kupio ruzu!Mozda ce i ove😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    14. Veljača 2018. 16:39

Jeste zaljubljene??? 😂😂😂 Ili ce to veceras. 
    Ja dobila ruzu. Ja njemu tortu od slatkisa i dezic i gel za brijanje.
    Postimo, lignje sam pripremala. Mateu temp do 38.2. dala mu sirup prije spavanja i jos je ok. Vidjet cu jos sutra, mozda je trodnevna.

Mum of four
    14. Veljača 2018. 16:50

Jao ja zaboravila,i jos sinoc izvadila piletinu da se odledi 😣😣😣!!
    Ja svoga jos nisam vidjela  pa neznam jel mi nesto kupio,ja sam za njega pokupila svu djecu doma,doduse dvije jedna mi u skoli do 6! 
    Lucy nadam se da ce Mateu uskoro bit bolje ,moka Lara je imala 1 dan takvu temp i to je to al sam skuzila da joj 6-tica raste pa mislim da je od toga

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    14. Veljača 2018. 17:18

Evo zovem muza da mu kazem za post a on mrtav hladan ne brini se grijeh ide iz usta a ne u usta 😂😂🤣🤣😂😂

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.