Joj Brojcana bas to,ne znas s njima bi li se smijao ili plakao nekad.Dobro ti to hendlas sve!
Moja je jedva zaspala opet. nikako nije htjela pustiti cicu.Ja sve cekam da ona smanjuje dojenje,a ona cica iz dana u dan sve vise.
Skuzili smo sta njoj znaci kupus! Majoneza u tubi ili kecappa ti znaj! Nemam pojima kako to povezala sa kupusom.
Kupus 😀😀😀
Petri tako jabuka papoje...i puno hrane joj papoje
Živi svi. Mm nadrapao, grana ga opalila po glavi. Ima šavove (a ćelav)... Aktiviram se kasnije
Ljubim sve
Joj Brojcana bas to,ne znas s njima bi li se smijao ili plakao nekad.Dobro ti to hendlas sve!
Moja je jedva zaspala opet. nikako nije htjela pustiti cicu.Ja sve cekam da ona smanjuje dojenje,a ona cica iz dana u dan sve vise.
Skuzili smo sta njoj znaci kupus! Majoneza u tubi ili kecappa ti znaj! Nemam pojima kako to povezala sa kupusom.
To je kupus?😂😂Djizs..Pa ja to ne bi nikad pogodila!E,kako hodanje?Je li sad stabilna vec ili ju jos moras pratit u stopu?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kaj delate,bapci?Ja se spremam peglat,imam brdo toga!Muz je u nabavci!Beba zaspala!Za rucak sam varivo,ostat ce i za sutra!Ovaj put nenamjerno!😂Mala ce me.izludit!Nece uopce lijepo sjedit u hranilici,pa ju vezem pa placem!Stagniram s kasicama!Bar povrtnim!Skuham pa bacim skuham pa bacim!Sutra ce dobit batat,mrkvu i piletinu!Kolko ona pojede ne mogu ni smiksat tak malu kolicinu!😂Tak da zasad jos uvijek najvise mlijeka dobiva!Ali ono kaj ja jedem to bez problema!Danas je htjela probat juhu!I puding od vanilije!To je naravno htjela!Al malo je dobila!Jedva cekam da smije sve pocet jest!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani kupus je tuba kecapa ili majoneze??? 🤔🤔🤔🤔 Inteligentna Nikolina. I ja bih u c@a, da mi je blize. 😢😢😢😢😢
Brojcana, svaka cast za sve stl stizes, zeno!!!
Abies, kako muz? Jel on ono imao oteklinu??
Ja cijeli dan lopatala snijeg. Doma i kod mojih. Otopilo se dosta ali kad ga odbacam brze se tu otopi pa ga ni nema a javljaju niske temp pa da ne bude led.
Mm jos bolestan, ali bolje je. Naravno da je uvjeren da je najveci bolesnik na svijetu i nista ne moze sto ga trazim. Muski. 😰😰😰😰
Vecer cure! Pokusaj uspavljivanja br.2 😃
Mamika ma hoce cura konkretnu hranu a ne tamo neke bebi kasice😁 Joj sjecam se tih borbi oko dohrane. Moja pak voce nije nikako htjela.
Brojcana pa i vi cete zacas na dohranu😲 ajme sto leti vrijeme!
Lucy i ja mrzim kad je mm bolestan. Nepodnosliv je onda. Nije fer. Mi sebi ne mozemo dozvoliti takvo ponasanje.
Abies😘 Neka brzo zaraste rana tm. Petra i papoje😊 pa ima smisla,to je za papati 😊
Mamika nisam ti odgovorila. Hodanje. A jos ju vodim za ruke po vani. Doma uz namjestaj hoda. Nece se ona jos dugo pustiti mislim. No koraci su sigutrniji i stabilniji. Ide to naprijed. Na vjezbama su rekli da sve radi dobro,pravilno stavlja noge pa sam mirna. Njoj za sve treba vise vremena sto se motorike tice.
Mamika, i ja se sjecam plakanja nad kasicama. I ja i on smo plakali. Nekad sam znala biti grozno ljuta na njega jer nije htio jesti sto bih napravila. A recepte uzela s grupe Domace kasice za bebe i sve nesto fenci quinoja, amarath, bio ovo, bio ono..... bas sam bila glupa. Umjesto da sam pustila sve i manje se zivcirala i njega maltretirala jer on sad jede sve bez problema, hvala Bogu.
Ilani, super sto Nikolina stabilnije hoda!!! Cura ce se pustiti kad bude spremna. Znamo mi Nikolinu. 😉😉😉😉
Mamika nisam ti odgovorila. Hodanje. A jos ju vodim za ruke po vani. Doma uz namjestaj hoda. Nece se ona jos dugo pustiti mislim. No koraci su sigutrniji i stabilniji. Ide to naprijed. Na vjezbama su rekli da sve radi dobro,pravilno stavlja noge pa sam mirna. Njoj za sve treba vise vremena sto se motorike tice.
Slazem se s Lucy,kad bude spremna pustit ce se!Ali nije to po meni toliko ni bitno kolko je vazno da ona hoda!😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
ilani 😂😂kupus-svasta😂😂
mamika nece ti mala kasice jest?nikakve ili samo povrtne?
Samo povrtne!Hoce vocne!I kupila sam neki mix riza,sljiva,marelica!To je isto pojela!Ali krumpir,tikvica..To ne bi nikako!Onda kombiniram ovo slatkasto tipa batat,butternut ,mrkva sa necim sta je inace bljutavo!Pa mi malo pojedw!Mi smo jucer imali varivo!Jela sam s njom u krilu i sama je krenula rukicom prema zlici!Dala sam joj za probu samo onu juhicu od variva!I pojela je par zlica!Nije se niti mrstila niti negodovala ko sto radi kad kasice jede!Ratmisljala sam da joj napravim spinat,ali morat cu ga s necim pomjesat!A kad se sjetim sina...Pa taj je pojeo sve sta sam mu spremil!Ali sve..Ni jednu namirnicu nije odbip!Zbilja ga je bilo milina hranit!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji