Ugolina, prosli tjedan je dobio to u ruku i nije bilo nuspojava. Samo je tamo puno plakao, najvise do sada. Do sad ne bi ni zaplakao kod cijepljenja.
Nemam bas nesto za pisati. Svaki dan isti. Navecer malo se natezemo sa spavanjem. On ne bi ni u 22 isao spavati ali ga stavim da si previse ne remeti ritam.
Danas kod mene puse kao ludo. Ne mozes biti vani. A mene glava boli.
Helloween!!!! Gdje ste svi? Jel vas zatrpao snijeg?? Kod mene ga ima dosta i stalno pada. Javili su da ce padati do srijede pa cemo vidjeti. Mateo nije odusevljen snijegom. Izbjegava i hodati po njemu. Kad sam ga pustila van hodao je tik uz kucu gdje nema snijega jer zbog napustenog krova nije napadao.
Nista novo za prijaviti. Svakodnevne obaveze i poslovi, ali danas cu malo zabusavati i uzivati u toplom krevetu.
Hej mame!
Nama bas bezvezan dan. Snijeg je pao ali jako malo,samo napravio bljuzgu i blato pa uopce nije za setnju ni s kolicima ni bez njih. Izasli samo do ducana. U podrumu nam pukla cijev pa zbog toga ne smijem danas pustati vodu u kuhinji. Skuhala nekako ali sude sve stoji. Valjda ce mm uspjeti to srediti veceras . Drugo nema nista posebno.
Cure, zamrijet ce nam tema... 😥😥😥😥 A toliko smo dugo izdrzale. Ja sam mislila da cemo pisati ovdje i kad nam klinci krenu u skolu. 😂😂😂😂
Lucy da i meni je bas zao sto je forum sasvim zamro. Bilo nam je bas lijepo ovdje se druziti. Steta...
Brojcana, bome uz njih dvoje ne stignes ni pratiti sve. Bitno da su zdravi.
Kod mene nocas bio snijeg al se topi vec. Mm na bolovanju jer je bolestan. M danas slabo spavao jer nam dosao gls s paketom koji uopce nisam narucila, 350 kn??? Ne znam od kud im ideja da salju stvari za koje ne posaljes narudzbu. Nit sam dobila kakav mail. Obicno kad nesto narucim dobije potvrdu na mail. Sad nista. Nisam ga uzela, nek vrate.
Inace, moji svi bolesni, mama, tata, baka, muz. Nadam se da necemo Mateo i ja pokupiti. A nocas nisam nista mogla spavati.
Brojcana sve stignes?? Otkrij svoju tajnu pliiz
Lucy, a valjda paket zalutao.Mozda su na krivu adresu isporucili.
Brzo ozdravljenije svima tvojima, a ti i Mateo ostanite zdravi!
Evo moj se mis probudio i opet vice "kavu kavu".Kazem ma idemo prvo post napisati.Ona ponavlja "post".Sve zivo ponavlja tko sta govori. I pocela je u nizovima pricati kada nesto prepricava.Naprimjer auto, baka,sok,kolace,cips.Sve ja jasno,gdje je bila i sto je jela
Covjece ,pa tu ima i dijaloga...😱😱😂😂!
Brojcana I ja sam znala ujutro sve rjesit dok je mala bila mladja i duze spavala,a sad nelad uspijem kavu popit u miru!!haha...Ali dobra je...Zna se i zaigrat s necim!Nije da zuji uokolo nonstop!
Lucy Mozda tajni obozavatelj?😂Ionako ce uskoro Valentinovo!
Ilani Kava,post.....Sve ponavlja!Dobro da ne pusis!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Beba spava,ja sam si vazno pripremila peglanje!A ne da mi se...Za rucak mi ostalo samo mlince priprenit!Mali jede kekse pa mu brojim..Moram!Bio kod bake neki dan,ona pred njega stavi onu kupovnu biskvitnu roladu!Muzu ostala dva komada!Popizdila sam!Ne smije se tak ostavljat pred njim jer nema granice!I onda se pocne debljat!Buhtlica napreduje!Usavrsila je sve radnje!Stabilna je dosta,pustim ju da istrazuje po stanu!Ali jedamput dnevno padne nazalost pa se udari jadna!Preslatka je...Kad vicem na ove svoje onda i ona pocne vristat!Njij to valjda igra!😂😂👐Ili kad zovem psa onda ona pocne-aaaa,aaaa....😂Seka ju voli nasmijavat,a ova pak jedva doceka!Ceri joj se naveliko
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji