Ja radila tortu mm za rodendan sutra. A od jutra isto bila ljuta na njega ali kroz dan to ispari.
Mamika, ti si na kontracepcijskim, jel ne?? Jel i na njima puca pms?? Citala sam da s njima tijelo misli da je stalno trudno pa ni ne proizvodi jajasca. Jel i onda dolazi do pmsa?? 🤔🤔🤔🤔🤔
O da,itekako dolazi...Drzi me nekih 4-5 dana!Apetit nenormalan,slatko cim oci otvorim,,zivcanost ....Tih par dana ko da nisam svoja!I cak mi se cini da je sve to pojacano zbog kontracepcije!Jutros sam se probudila normalna!Znaci da je za ovaj mjesec proslo!Bar se nadam..😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam danas napravila skoro pa geberalku!Ostala mi kupaona i ormar u hodniku!I buhtlica me zeznula!Inace odspava dva sata drugi spavanac,a danas 45 min!A ja usred posla…Ukratko,dobila sam zivcani slom!Posla ko u prici,a ona cendra jer nece bit u hranilici nego da ju nosamAli sam si sredila terasu,posto imam mali stan,visak se stavlja tamo pa zgleda ko Jakusevac!I stavila si stolicu za kavicu!Da,samo jednu!Ko jebe muza..😂😂
Ko jakusevac aaaahahahshaahaahahshsha
Trebala sam slikat ..Prije i poslije..😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dan svima!
Kaj se dela? Mi kaucujemo cijeli dan...kad se zlicka probudi,idemo kod svekrica na rucak...bas se veselim parazitiranju jer gladna sam ko pas...plus nedjeljom uvijek napravi zena kolac neki mmmmmmm...
Ovaj tjedan bio mi je izuzetno naporan i na poslu pogotovo,a i doma psihicki zbog zlicinog cijepljenja..
Na poslu svaki dan ostajali svi duze,pripremali za jedan dogadaj koji se odrzavao u petak,nebitno..
Zlica nije isla i vrtic mjesecima,a narocito sam ju ostavila jos doma sad nakon bozicnih praznika da se ne razboli jer je imala cijepljenje u srijedu..i kaj se dogodi? Tjedan dana prije se razboli..neka viroza koja je trajala prek vikenda..al u pon je bila zdrava..dodemo u sri na sistematski..i kaze dr.proslo dva dana od temp, nije bila tak strasno bolesna da je pila atb, pregledala ju uzduz i poprek, veli zdrava je,moze se cijepit..i proslo ostatak dana ok...stavljala sam joj neprestano.obloge.. I sve je proslo u redu,ali cu vam sad pisati o svojim glupim strahovima koje sam prozivljavala 🔫 inace ona jako nemirno spava,a tu noc ona se pomakla nije..mislim si,ma valjda ju samo omamilo jer prvo to cijepivo kad je primila s dva mj takoder je prespavala pol dana.. Al oko tri uj ja skuzim da dijete ne mice tu nogu uopce, USRAALAAA SAAAM SEEEE!!!!! I onda sam ju prstom upiknula u ubod i cuknula je s nogom..aj reko ok,do jutra..ujutro,ona inace odma hop na noge,akcija, kad jbte ona meni lezi i opet ne mice nogu 😱😱😱😱😱 boze sto me prepala..a moze bit jadna,kako ju bolilo, nije ju htjela micati jer je mislila kako ce ju bolit,plus valjda se i ukocila..ja stavim nju na pod da stoji,stajat moze, hodat moze al sepa i pokazuje da ju boli..za sat vremena ju dosla sveki cuvat,a dijete zivnulo, s kauca gore dolje, cupka okolo... Odahnula sam..al da ne pricam koliko sam se kroz dan preisptivala jesam li trebala cijepiti ili ne,pojela sam se ziva...al opet,pa valjda pedica zna covjece,a fkt je zdrava bila... Oko podne me muz nazvo da je zakurila,al nije prelazilo 37.7-37.8 u guzi,osim navecer 38 u guzi prije spavanja,al pala joj na spavanju zacas na 36.6 sama i od onda nema...super je sada,ko bog... Sad sam vas malo udavila,al bas me izjedalo taj dan..
Ugolina, koje cjepivo? Protiv cega? Mi se sad protiv ospica i narucila nas 28.3 jos jedno i rekla da smo mirni do 4.g.I ja se uzasno bojim cijepljenja i posljedica. Ne moras nista objasnjavati.
Zlica nije isla i vrtic mjesecima,a narocito sam ju ostavila jos doma sad nakon bozicnih praznika da se ne razboli jer je imala cijepljenje u srijedu..i kaj se dogodi? Tjedan dana prije se razboli..neka viroza koja je trajala prek vikenda..al u pon je bila zdrava..dodemo u sri na sistematski..i kaze dr.proslo dva dana od temp, nije bila tak strasno bolesna da je pila atb, pregledala ju uzduz i poprek, veli zdrava je,moze se cijepit..i proslo ostatak dana ok…stavljala sam joj neprestano.obloge.. I sve je proslo u redu,ali cu vam sad pisati o svojim glupim strahovima koje sam prozivljavala 🔫 inace ona jako nemirno spava,a tu noc ona se pomakla nije..mislim si,ma valjda ju samo omamilo jer prvo to cijepivo kad je primila s dva mj takoder je prespavala pol dana.. Al oko tri uj ja skuzim da dijete ne mice tu nogu uopce, USRAALAAA SAAAM SEEEE!!!!! I onda sam ju prstom upiknula u ubod i cuknula je s nogom..aj reko ok,do jutra..ujutro,ona inace odma hop na noge,akcija, kad jbte ona meni lezi i opet ne mice nogu 😱😱😱😱😱 boze sto me prepala..a moze bit jadna,kako ju bolilo, nije ju htjela micati jer je mislila kako ce ju bolit,plus valjda se i ukocila..ja stavim nju na pod da stoji,stajat moze, hodat moze al sepa i pokazuje da ju boli..za sat vremena ju dosla sveki cuvat,a dijete zivnulo, s kauca gore dolje, cupka okolo… Odahnula sam..al da ne pricam koliko sam se kroz dan preisptivala jesam li trebala cijepiti ili ne,pojela sam se ziva…al opet,pa valjda pedica zna covjece,a fkt je zdrava bila… Oko podne me muz nazvo da je zakurila,al nije prelazilo 37.7-37.8 u guzi,osim navecer 38 u guzi prije spavanja,al pala joj na spavanju zacas na 36.6 sama i od onda nema…super je sada,ko bog… Sad sam vas malo udavila,al bas me izjedalo taj dan..
Razumijem kak ti je bilo!😢😢Ali bitno da je sad sve ok!Ja ti isto danima prije cjepljenja pratim kako je!Ako imalo smrca ja ne zelim cijepit!Ak mora bit ful zdrava,onda mora!A susjeda mi kaze da je njen mali kasljao pa se cijepio!Da je dr rekla da moze..Ne znam,ja ipak ne bi!Nama je sljedece sa godinu dana!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina, koje cjepivo? Protiv cega? Mi se sad protiv ospica i narucila nas 28.3 jos jedno i rekla da smo mirni do 4.g.I ja se uzasno bojim cijepljenja i posljedica. Ne moras nista objasnjavati.
Pa na ovo zadnje sto je vas narucila za treci mjesec..to ti je cetvrta doza onih cjepiva prvih na dva cetri sest mjeseci...
Hvala bogu,sve je ok proslo
Mamika,ma kao bitno da nema temp... Uglavnom, sve je super naposlijetku i proslo..
E da lucy, s pet godina ide slijedece
Uh, Ugolina, sad cu bit jos vise u komi kad je to tako zlicu bolilo?? 😖😖😖
Nama rekla da sljedece s 4 godine.
Uh, Ugolina, sad cu bit jos vise u komi kad je to tako zlicu bolilo?? 😖😖😖
Nama rekla da sljedece s 4 godine.
A ovo sto ce mateo sada primiti ti ide u ruku...i da, to je cjepivo podnijela najbolje od svih ostalih, ko da ga niti nije primila!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji