Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    24. Siječanj 2018. 17:33

Zvala za narudzbu kod fizijatra. Dobili termin 15.3. 😨😨😨😨😨 Ali rekao mi da nazovem 8.2. mozda ce biti neki blizi termin. M se probudio ranije s popodnevnog spavanja jer nisam lezala uz njega i vec sad je neki pospan. Vecer ce biti zanimljiva. Danas nisam imala ideja za rucak pa je bila samo juha, krumpir u rolu i neke kiflice. Mm za sutra narucio zapeceni grah.
    Mamika, zavidim ti na citanju. Uz Matea to ne mogu. On odmah zgraba knjigu i trga listove. Voli drapati papir. A to su mi rekli da djeci s motorickim problemima treba dati da puno drapaju papir. Ilani jesi cula za to?

mamika3
    24. Siječanj 2018. 19:05

Lucy16

Zvala za narudzbu kod fizijatra. Dobili termin 15.3. 😨😨😨😨😨 Ali rekao mi da nazovem 8.2. mozda ce biti neki blizi termin. M se probudio ranije s popodnevnog spavanja jer nisam lezala uz njega i vec sad je neki pospan. Vecer ce biti zanimljiva. Danas nisam imala ideja za rucak pa je bila samo juha, krumpir u rolu i neke kiflice. Mm za sutra narucio zapeceni grah.
    Mamika, zavidim ti na citanju. Uz Matea to ne mogu. On odmah zgraba knjigu i trga listove. Voli drapati papir. A to su mi rekli da djeci s motorickim problemima treba dati da puno drapaju papir. Ilani jesi cula za to?

Lucy,citam dok spava!Drugacije ne mogu!Drugi spavanac joj traje sat i pol do dva!Prije toga sam sve napravila pa sam se bas zgustala!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    24. Siječanj 2018. 19:08

ilani

Mamika bravo za citanje! Jel zanimljiva knjiga? I ja jedem cokoladu😁🔫
    Ugolina super za kavu! Ti funkcioniras bez greske bez obzira na rano ustajanje. Dok sam radila, nakon prve smjene sam bila apsolutno krepana,bas za nista.Joj kad se sjetim samo😓

Je,je...Zanimljiva je!Da nema buhtlice vec bi bila na polovici!Sad ce ona spavat pa cu nastavit!E,ja isto nakon prve smjene nisam bila za nis!Rano sam se dizala pa na nogama stalno pa po klince..Jebi ga,umor cini svoje!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

24. Siječanj 2018. 23:31

Lucy ne sad prvi put cujem ovo za papir. Inace Nikolina nista ne drapa. Cak kad joj dam reklamni letke ona ih lijepo lista i komentira slike. Moja starija kcer bas voljela drapati papir. Znala jednu maramicu izderati u sitne sitne komadice i sloziti od njih hrpu,tako se mogla igrati po sat vremena. Bas se pitam sad jel to pokazatelj necega u razvoju??

25. Siječanj 2018. 07:31

Dobro jutro svima!☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍩🍩🍩
    Danas je plan napraviti kolac i uzivati😊 volim takve planove!

mamika3
    25. Siječanj 2018. 08:00

ilani

Dobro jutro svima!☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍩🍩🍩
    Danas je plan napraviti kolac i uzivati😊 volim takve planove!

Onda nek ti se ostvare svi planovi!😘Koji kolac radis?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    25. Siječanj 2018. 08:05

Dobro jutro!Moji jucer zaspali prije pol 22 tako da su od jutra bili spremni na rasprave!Ja jedva gledam,a oni ko da je podne!😂Mojoj bebi idu donji zubici u paru!Zato je sva cendrava!Sirocek mali....Jucer navecer nakon budjenja  sam ju uzela u narucje,onako ko bebu i tako ju nosala neko vrijeme😢😢A bude to proslo! Moram joj gel kupit!Za rucak ne znam...Imam neko meso u skrinji,mozda saft..Bumo vidli...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    25. Siječanj 2018. 12:37

Ja sinoc kasno legla. I taman kad sam legla, Mateo se poceo buditi pa sam ga stavila k nama. Preko noci jednom nesto plakao ali kad sam ga uzela zaspao nazad.
    Danas se cijepi protiv ospica i sva sam nervozna zbog tog cijepljenja. 😥😥😥😥😥😥

25. Siječanj 2018. 13:57

Lucy,sretno na cjepljenju! Bit ce to dobro sve,ne brini!
    Mamika kolac od kestena. Ovaj  http://www.kolaci.biz/kesten-kocke.html  Eno ga u hladnjaku,jos nisam probala. Zubici a da svima nam poznate te muke. Pusa buhtljici da ju ne boli puno
    Beba spava,ja uzivam kako sam i najavila Danas sam tako odlucila.

Lucy16
    25. Siječanj 2018. 22:03

Cijepili se oko 16.30. ilani hvala, nadam se da ce biti ok. Veceras bio mali cendrav i zacrvenio se u obrazima i bradi ali to je brzo proslo. Pazit cu jos nocas. Najvise me brine sto se to cjepivo povezuje s autizmom. 
    Mama mi opet lose. Trebala je veceras na hitnu ali se nije dala. Ujutro ju vozim njenom dr.u bolnicu. U pon je dosla doma i ponadala sam se da ce sad ici na bolje, ali eto....
    Isplanirala sam u ned rucak u Moslavackoj prici za mm rodendan. Nadam se da cemo moci otici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.