Lijep je dan. Razmisljam hocu li u soping danas ili da radim tortu ili samo da idemo setati Torta bi bila povodom nase sutrasnje godisnjice. Ma vidjet cemo...
Mamika ta ista susjeda svaki put kad me vidi komentira kako sam se udebljala i pita jesam li opet trudna.Ma "simpaticna "zenska totalno
Lijep je dan. Razmisljam hocu li u soping danas ili da radim tortu ili samo da idemo setatiTorta bi bila povodom nase sutrasnje godisnjice. Ma vidjet cemo…
Mamika ta ista susjeda svaki put kad me vidi komentira kako sam se udebljala i pita jesam li opet trudna.Ma "simpaticna "zenska totalno
😂😂😂😂😂Susjeda iz snova kolko vidim....Hahaha..Ima jedna izreka..Svaki je susjed dobar dok nije preglasan!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lijep je dan. Razmisljam hocu li u soping danas ili da radim tortu ili samo da idemo setatiTorta bi bila povodom nase sutrasnje godisnjice. Ma vidjet cemo…
Koju tortu???
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma nista od torte. Ne da mi se. Sutra napravim kolac. Odavno zelim isprobati jedan sa kesten pireom pa eto sutra cu.
Rucak gotov. Usisala. Slozila ves. Sad cica, pelena i van na sunce😊☀
Vecer mame!
Kod nas nista posebno novo se ne dogada. Danas bili dosta vani,vozili i biciklic. Kako je lijepo vrijeme i svi su susjedi izasli na zrak pa smo dobili hrpu komentara na hodanje i sto ju vodim za rukice po vani. Jedna sto stalno sece pse pitala me zasto ne kupim djetetu one neke remencice za hodanje da joj ruke oslobodim. Ja kazem sta uzicu ko za psa? Zena se uvrijedila🔫🔫🔫
Lucy ja sam jos goru stvar napravila. Odgodila sam kontrolu kod neuropedijatra jer nisam navrijeme odvela dijete na vadenje krvi🔫 Nemajka.
Ugolina,ne damo temu,ne brini!😁💕
Sanjarka,ajde na raport!😁
Joj kaj bi ja spickala sve te tvoje susjede i njihovu "brigu" i njihov nos i di mu nije mjesto 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 waaaa
Smjena mi zavrsava za 15 minuta...a onda si idem sa sogi na kavu,napokon! Nisam ju sto godina vidla..
Kaj vi delate?
Bok,bapci!Ja jedem cokoladu poslije rucka!😄😄Danas sam se organizirala pa sam procitala 50 str knjigegti sa buhtlicom!💪💪💪Sad planiram pospremit nasu sobu i vjesto izbjeci peglanje!Po ko zna koji put ...😂😂😂😂Mali cita lektiru!Cuckolina je super!Od pon ostane sama recimo po sat,sat i pol!Stavim ju na njeno mjesto,kazem cuvaj kucu i odem!Ne cujem da cvili za mnom!I kad dodjemo doma ona uvijek spava!I po noci vise ne cvili toliko,samo kad treba piskit!Jos samo da prihvati taj povodac...Idem se igrati sa buhtlicom!😘😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ispravak...Ispalo da sam procitala 50 str s buhtlicom!😂😂😂😂Mission imposible!Ne znam kak je to ispalo tak
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika bravo za citanje! Jel zanimljiva knjiga? I ja jedem cokoladu😁🔫
Ugolina super za kavu! Ti funkcioniras bez greske bez obzira na rano ustajanje. Dok sam radila, nakon prve smjene sam bila apsolutno krepana,bas za nista.Joj kad se sjetim samo😓
Sortiraj odgovore
Najstariji