Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    27. Prosinac 2017. 23:07

Sanjarka se kravi 😂😂😂😂 napokon!!!

mamika3
    27. Prosinac 2017. 23:53

Ugolina

Sanjarka se kravi 😂😂😂😂 napokon!!!

Cita nas pa se i ona odlucila!😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

28. Prosinac 2017. 12:12

Ugolina a jesi me namamila na mahune,sad bi i ja... 😀😀😀
    Moja curka je skoro 3 puta srusila bor, morala sam trcat svaki put da spasim situaciju jer skida dolje kuglice i vuce cijeli bor, danas joj vise nije zanimljivo, sva sreca 😅
    Sad ju tjeram da ode spavat al se neda, za poludjet s njom

mamika3
    28. Prosinac 2017. 12:47

Izgleda da cu i ja sljedece godine bor spasavat😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    28. Prosinac 2017. 14:07

mejica

Ugolinaa jesi me namamila na mahune,sad bi i ja… 😀😀😀
    Moja curka je skoro 3 puta srusila bor, morala sam trcat svaki put da spasim situaciju jer skida dolje kuglice i vuce cijeli bor, danas joj vise nije zanimljivo, sva sreca 😅
    Sad ju tjeram da ode spavat al se neda, za poludjet s njom

Isli na detox kod mojih na mahune, naposlijetku se do kraja dana opet prezderali ko svinje pa sam danas kuhala poriluk 😂😂😂

Ugolina
    28. Prosinac 2017. 14:16

Jedna popodnevna ☕☕☕☕☕☕
    Moja uopce ne dira bor jer nemre do njega 😂.. Bor je na stolu,a jos je ormaric niski ispred stola i ne moze preko ormarica do gore..al kaj je zanimljivo,moze do jaslica kada je na kaucu,al jednostavno nije zainteresirana..i kod mojih je malo dirala kuglice i ovcice u jaslicama i to je to,nikakav posebni interes... Mozda zato kaj smo skupa kitile, tj.ja sam kitila bor,a ona mi je dodavala kuglice

uykmyjh
    28. Prosinac 2017. 15:22

Moj ignorira bor 

uykmyjh
    28. Prosinac 2017. 15:22

Jos najbolje da ce dirat one grudnjake 

28. Prosinac 2017. 15:54

I mi smo skupa kitile, cak sam joj i dala par kuglica da se igra al ipak su zanimljivije one na boru 😀😀
    Mene ove godine hrana uopce nije privlacila pa nisam ni pretjerala s nicim al za detox sam uvijek, super su mi te zdrave stvari i juhe al zadnjih dana sam bas lijena za kuhanje. Jos uvijek jako lose spava pa valjda zato. 🤔 
    Kisa nam pada danas i osudene smo biti doma cijeli dan,ona ne zna kaj bi radila od dosade, jadna, sad gnjavi jos vise nego inace 😀

Ugolina
    28. Prosinac 2017. 20:49

sandrichx3

Jos najbolje da ce dirat one grudnjake

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.