Sanjarka se kravi 😂😂😂😂 napokon!!!
Cita nas pa se i ona odlucila!😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina a jesi me namamila na mahune,sad bi i ja... 😀😀😀
Moja curka je skoro 3 puta srusila bor, morala sam trcat svaki put da spasim situaciju jer skida dolje kuglice i vuce cijeli bor, danas joj vise nije zanimljivo, sva sreca 😅
Sad ju tjeram da ode spavat al se neda, za poludjet s njom
Izgleda da cu i ja sljedece godine bor spasavat😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolinaa jesi me namamila na mahune,sad bi i ja… 😀😀😀
Moja curka je skoro 3 puta srusila bor, morala sam trcat svaki put da spasim situaciju jer skida dolje kuglice i vuce cijeli bor, danas joj vise nije zanimljivo, sva sreca 😅
Sad ju tjeram da ode spavat al se neda, za poludjet s njom
Isli na detox kod mojih na mahune, naposlijetku se do kraja dana opet prezderali ko svinje pa sam danas kuhala poriluk 😂😂😂
Jedna popodnevna ☕☕☕☕☕☕
Moja uopce ne dira bor jer nemre do njega 😂.. Bor je na stolu,a jos je ormaric niski ispred stola i ne moze preko ormarica do gore..al kaj je zanimljivo,moze do jaslica kada je na kaucu,al jednostavno nije zainteresirana..i kod mojih je malo dirala kuglice i ovcice u jaslicama i to je to,nikakav posebni interes... Mozda zato kaj smo skupa kitile, tj.ja sam kitila bor,a ona mi je dodavala kuglice
I mi smo skupa kitile, cak sam joj i dala par kuglica da se igra al ipak su zanimljivije one na boru 😀😀
Mene ove godine hrana uopce nije privlacila pa nisam ni pretjerala s nicim al za detox sam uvijek, super su mi te zdrave stvari i juhe al zadnjih dana sam bas lijena za kuhanje. Jos uvijek jako lose spava pa valjda zato. 🤔
Kisa nam pada danas i osudene smo biti doma cijeli dan,ona ne zna kaj bi radila od dosade, jadna, sad gnjavi jos vise nego inace 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji