Mi bili danas kod svekica!Bilo ok!HB buhtlica hoce svakom ici pa su ju svi po malo nosali!Od sutra sam na kruhu i vodi😂😂Malo sam previse jela!Jedino se bojim da me pms ne omete u planovima!😂Imala sam namjeru sutra bit vani u parkicu,aliiiii...Nagovjestili kisu!Nek padne navecer!I dalje odbrojavam dane do proljeca!😂😂Moram malu narucit na pregled!Ja bila bolesna pa ona i nismo otisle!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani??????Gdje si???
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja jos ne spava!🔫🔫🔫🔫🔫
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mame samo da se kratko javim. Bolesni smo i dalje. Sinoc boljelo uho a pred jutro je zakurila. Ne mogu joj nikako izmjeriti temperaturu,otima se uzas jedan. A mjerim ispod pazuha,u guzi ne bi pogotovo uspjeli izmjeriti. Danas dr. Strah me da ije pokupila gripu od seke. Starija seka isto kuri vec treci dan 40. Nije mi do niceg,samo da ozdrave . Sve je dobro kad su zdravi.
ilani nadam se da ce vas te bolestine brzo napustiti😶😶😶
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ilani Mislimo na vas!Drzite se!Nek vas prodju te bolesti!Drzim fige da nije gripa!😘😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro,mame i bebe!Mi zaspali u pol 2 ujutro!Ona bi se jadna igrala,a ja bome ne bi!Pred kraj mi je postala jaaaaako nemirna,upalila sam neku uspavanku,to ju je umirilo!Znaci,imam bebu koja dobro spava,ali u krivo vrijeme!Nisam dosad imala iskuatva s tim!😂I ako manje spava preko dana ona ce to nadoknadit navecer!Inace mi po nekoj logici ide ako manje spavaju da ce ranije zaspat jer su umorni!Ali ona nadoknadjuje!Ako se ovako i nastavi do daljnjeg samo mi je drago sto sam doma!No dubojo u sebi se nadam da ce doci dani kad ce zaspat makar u 23!😂😂Moram do Kauflanda po namirnice za detox!Imam samo caj doma!😂😂Juhu cu danas!I vise nista!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro,mame i bebe!Mi zaspali u pol 2 ujutro!Ona bi se jadna igrala,a ja bome ne bi!Pred kraj mi je postala jaaaaako nemirna,upalila sam neku uspavanku,to ju je umirilo!Znaci,imam bebu koja dobro spava,ali u krivo vrijeme!Nisam dosad imala iskuatva s tim!😂I ako manje spava preko dana ona ce to nadoknadit navecer!Inace mi po nekoj logici ide ako manje spavaju da ce ranije zaspat jer su umorni!Ali ona nadoknadjuje!Ako se ovako i nastavi do daljnjeg samo mi je drago sto sam doma!No dubojo u sebi se nadam da ce doci dani kad ce zaspat makar u 23!😂😂Moram do Kauflanda po namirnice za detox!Imam samo caj doma!😂😂Juhu cu danas!I vise nista!
Haha dobro spava u krivo vrijeme,legenda! I ja razmisljam samo juhu da jedemo,dosta mi odojka i francuske!
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Mame samo da se kratko javim. Bolesni smo i dalje. Sinoc boljelo uho a pred jutro je zakurila. Ne mogu joj nikako izmjeriti temperaturu,otima se uzas jedan. A mjerim ispod pazuha,u guzi ne bi pogotovo uspjeli izmjeriti. Danas dr. Strah me da ije pokupila gripu od seke. Starija seka isto kuri vec treci dan 40. Nije mi do niceg,samo da ozdrave . Sve je dobro kad su zdravi.
Ajmeee 😲😲😲 pa kako vas je to sve snaslo!!! Drzim fige i saljem puse ozdravilice 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji