Nama popodne bili u posjeti moja mama,buraz, drugi buraz sa zenom i djetetom...ajme,bomba... Sat vremena smo pospremali dok nismo stan vratili u neku normalu 😂😂😂
I kod mene danas kisa. Izasla sam na najjaci pljusak odnijeti Mateovu njihaljku u podrum jer mi samo zauzima mjesto u kuci. Bila s njim na misi. Cijelo vrijeme setao ispred oltara. Drugo opet nista novo.
Ilani, jeste bolje??
Ilani kako tvoje cure?
Sanjarka bas mi je super procitati da se kravisnostalgija
Kod nas nista posebno nema,uglavno skitamo malo vamo malo tamo i prođe dan hahaaa
Rita dođe do bora i krene rukicom put kuglice i brzo povuce natrag ruku,i onda kaze ne ne ne ne..smjesna je..Prvi dan kad smo ga okitili dosla je s reketom do njega,ja vicem nee a ona meni mama bam bam(balun) Odjednom puno baluna za igrat tenis :-P
Danas sam malop sebe castila kupila dvi kosulje jedna nije valjala pa sam isla za nesto zamjeniti uglavnom vratila sam se kuci s dvi haljine,cizmama i majicom !!!
Psmtr....😬😬Budna je!Dokad?Ne znam!Zaspala u 22,jela u 23,budna u 24😭😭😭😭😭😭Evo je i kindacu,stoji na sve 4,njise se i smije.....Kad pocne cvilit uzet cu ju k sebi u krevet!Luda sam ko siba!Zderem sve zbog jebenog pms-a,zivcana,ljuta na sebe jer zderem sve....Klinci doma na praznicima,svadjaju se uglavnom!Rekla sam muzu da mi je bilo ljepse s njima dok su bili manji!Nemajka...Razmisljam dal da odem od jada pojest sinovu Milku!Imam i kolaca jos...😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭A bas sam se pohvalila Lucy na viberu kako necu bit budna do 1!🔫🔫🔫🔫
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani Kako su djeca??
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani kako tvoje cure?
Sanjarka bas mi je super procitati da se kravisnostalgija
Kod nas nista posebno nema,uglavno skitamo malo vamo malo tamo i prođe dan hahaaa
Rita dođe do bora i krene rukicom put kuglice i brzo povuce natrag ruku,i onda kaze ne ne ne ne..smjesna je..Prvi dan kad smo ga okitili dosla je s reketom do njega,ja vicem nee a ona meni mama bam bam(balun) Odjednom puno baluna za igrat tenis :-P
Danas sam malop sebe castila kupila dvi kosulje jedna nije valjala pa sam isla za nesto zamjeniti uglavnom vratila sam se kuci s dvi haljine,cizmama i majicom !!!
Ljubomorna sam!Ja se nikad ne pocastim...Budem valjda sljedece godine!Bit ce poneki xl u ponudi!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolinaa jesi me namamila na mahune,sad bi i ja… 😀😀😀
Moja curka je skoro 3 puta srusila bor, morala sam trcat svaki put da spasim situaciju jer skida dolje kuglice i vuce cijeli bor, danas joj vise nije zanimljivo, sva sreca 😅
Sad ju tjeram da ode spavat al se neda, za poludjet s njom
Isli na detox kod mojih na mahune, naposlijetku se do kraja dana opet prezderali ko svinje pa sam danas kuhala poriluk 😂😂😂
Dobar ti je taj tvoj detox....Pogotovo raffaello😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nama popodne bili u posjeti moja mama,buraz, drugi buraz sa zenom i djetetom…ajme,bomba… Sat vremena smo pospremali dok nismo stan vratili u neku normalu 😂😂😂
😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mala je na krevetu,odlucila sam se za Milku!Idem citat druge tame....Mozda ima budnih😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutreko....☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍬🍬🍬🍮🍮🍮🍰🍰🍰🍩🍩🍩!Ponudite se,drage Klokanice!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji