Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Prosinac 2017. 20:50

Nama popodne bili u posjeti moja mama,buraz, drugi buraz sa zenom i djetetom...ajme,bomba... Sat vremena smo pospremali dok nismo stan vratili u neku normalu 😂😂😂

Lucy16
    28. Prosinac 2017. 21:34

I kod mene danas kisa. Izasla sam na najjaci pljusak odnijeti Mateovu njihaljku u podrum jer mi samo zauzima mjesto u kuci. Bila s njim na misi. Cijelo vrijeme setao ispred oltara. Drugo opet nista novo.
    Ilani, jeste bolje??

lan@luk@rit@
    28. Prosinac 2017. 23:15

Ilani kako tvoje cure?
    Sanjarka bas mi je super procitati da se kravisnostalgija
    Kod nas nista posebno nema,uglavno skitamo malo vamo malo tamo i prođe dan hahaaa
    Rita dođe do bora i krene rukicom put kuglice i brzo povuce natrag ruku,i onda kaze ne ne ne ne..smjesna je..Prvi dan kad smo ga okitili dosla je s reketom do njega,ja vicem nee a ona meni mama bam bam(balun) Odjednom puno baluna za igrat tenis :-P
    Danas sam malop sebe castila kupila dvi kosulje jedna nije valjala pa sam isla za nesto zamjeniti uglavnom vratila sam se kuci s dvi haljine,cizmama i majicom !!!

mamika3
    29. Prosinac 2017. 00:09

Psmtr....😬😬Budna je!Dokad?Ne znam!Zaspala u 22,jela u 23,budna u 24😭😭😭😭😭😭Evo je i kindacu,stoji na sve 4,njise se i smije.....Kad pocne cvilit uzet cu ju k sebi u krevet!Luda sam ko siba!Zderem sve zbog jebenog pms-a,zivcana,ljuta na sebe jer zderem sve....Klinci doma na praznicima,svadjaju se uglavnom!Rekla sam muzu da mi je bilo ljepse s njima dok su bili manji!Nemajka...Razmisljam dal da odem od jada pojest sinovu Milku!Imam i kolaca jos...😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭A bas sam se pohvalila Lucy na viberu kako necu bit budna do 1!🔫🔫🔫🔫

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Prosinac 2017. 00:10

Ilani Kako su djeca??

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Prosinac 2017. 00:13

lan@luk@rit@

Ilani kako tvoje cure?
    Sanjarka bas mi je super procitati da se kravisnostalgija
    Kod nas nista posebno nema,uglavno skitamo malo vamo malo tamo i prođe dan hahaaa
    Rita dođe do bora i krene rukicom put kuglice i brzo povuce natrag ruku,i onda kaze ne ne ne ne..smjesna je..Prvi dan kad smo ga okitili dosla je s reketom do njega,ja vicem nee a ona meni mama bam bam(balun) Odjednom puno baluna za igrat tenis :-P
    Danas sam malop sebe castila kupila dvi kosulje jedna nije valjala pa sam isla za nesto zamjeniti uglavnom vratila sam se kuci s dvi haljine,cizmama i majicom !!!

Ljubomorna sam!Ja se nikad ne pocastim...Budem valjda sljedece godine!Bit ce poneki xl u ponudi!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Prosinac 2017. 00:14

Ugolina

mejica

Ugolinaa jesi me namamila na mahune,sad bi i ja… 😀😀😀
    Moja curka je skoro 3 puta srusila bor, morala sam trcat svaki put da spasim situaciju jer skida dolje kuglice i vuce cijeli bor, danas joj vise nije zanimljivo, sva sreca 😅
    Sad ju tjeram da ode spavat al se neda, za poludjet s njom

Isli na detox kod mojih na mahune, naposlijetku se do kraja dana opet prezderali ko svinje pa sam danas kuhala poriluk 😂😂😂

Dobar ti je taj tvoj detox....Pogotovo raffaello😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Prosinac 2017. 00:17

Ugolina

Nama popodne bili u posjeti moja mama,buraz, drugi buraz sa zenom i djetetom…ajme,bomba… Sat vremena smo pospremali dok nismo stan vratili u neku normalu 😂😂😂

😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Prosinac 2017. 00:18

Mala je na krevetu,odlucila sam se za Milku!Idem citat druge tame....Mozda ima budnih😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Prosinac 2017. 08:56

Jutreko....☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍬🍬🍬🍮🍮🍮🍰🍰🍰🍩🍩🍩!Ponudite se,drage Klokanice!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.