Hej,zene,bebuskara se probudila,a s kolacima sam zavrsila!Jedna smjesa je u smecu!Imam kokos roladu,bajaderu,pitu sa sirom i orasima i kuglice od keksa!Meni su prisjeli!😂Zurila sam se dok je mala spavala!Moram kuhinju zglancat jis!Nisam dosad jela pa sam se pocastila sendvicem!Sad se druzim s bebom,a onda opet na biznis!💪💪
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I eto badnjaka.... 🎄🎄🎄🎄🎄🎄😂😂😂
Kako ste????
Okitili ujutro bor,pospremili boravak da je taj dio gotov...ocistila kupaonu,napravila jedan kolac.. Pogledala svoju seriju, zlica prekasno zaspala zbog toga,al dobro...sad cekamo da se probudi pa cemo na rucak kod muzevih staraca..u planu mi prec kuhinju i podove i cao...al bez zamaranja..ak stignem ok,ak ne opet ok..iako voljela bi... Voljela bi zlicu na djecju polnocku odvest,al i o tom potom,vidjet cemo kak ce sve ispast..ili ostat doma pa gledat sam u kuci 😂
Kod nas sve spremno!Jos samo navecer podove obrisem!A mislim da cu peglanje ostavit!Vidjet cu jis!Jedva cekam da poklone stavimo pod bor!Imala sam bas laganini Badnjak!Svaki dan po nesto,jucer kolaci i imali smo vremena za setnjicu!Moram priznat da okiceni bor zbilja daje poseban stih!Beba spava...Obozavam to malo cudo!Nevjerojatno kolko je ona nasmijana i vesela!😍😍😍😍
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer zene drage 😊
Uzivate? Ja uspavljujem malu zvijer, bas je otporan na spavanje postao.
Ja sam ok, ne skroz zdrava al dobro je moglo je i gore. Temp vise nemam, glava napokon pustila, grlo jos boli no septolete i propolis su tu pa se da izgurati 😉
No ipak danas se uhvatila sređivanja pa mi doslo lose, tako da sam odustala ipak od velikih napora, sto je tu je sad. Jucer sam napravila jedan kolac i okitili bor..mislila sam danas jos jedan kolac no predomislila sam se, zdravlje je važnije.
Bili kod mojih na ručku i veceri, danas nije post no ipak bio riblji meni 😋
Službeno je započela zderacina 😁
Zaspao je, nek ucvrati pa ga prebacujem u krevet, i moram poklone pod bor stavit 🤓
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod nas sve spremno!Jos samo navecer podove obrisem!A mislim da cu peglanje ostavit!Vidjet cu jis!Jedva cekam da poklone stavimo pod bor!Imala sam bas laganini Badnjak!Svaki dan po nesto,jucer kolaci i imali smo vremena za setnjicu!Moram priznat da okiceni bor zbilja daje poseban stih!Beba spava…Obozavam to malo cudo!Nevjerojatno kolko je ona nasmijana i vesela!😍😍😍😍
I P je bio bas vesela i nasmijana beba 😍 predivno!
I sad se puno smije i veseli je, no sve više iskazuje svoju prgavost, baraba moja, volim sto je takav 🤣 stalno smo u svadji hehe
Vecer zene drage 😊
Ja sam ok, ne skroz zdrava al dobro je moglo je i gore. Temp vise nemam, glava napokon pustila, grlo jos boli no septolete i propolis su tu pa se da izgurati 😉
No ipak danas se uhvatila sređivanja pa mi doslo lose, tako da sam odustala ipak od velikih napora, sto je tu je sad. Jucer sam napravila jedan kolac i okitili bor..mislila sam danas jos jedan kolac no predomislila sam se, zdravlje je važnije.
Zaspao je, nek ucvrati pa ga prebacujem u krevet, i moram poklone pod bor stavit 🤓
Hahaha...Sluzbeno zapocela zderacina!😂😂Drago mi je sto si bolje!I bome nema veze koliko kolaca ima na stolu!Moja isto zajebava sad sa spavanjem
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I eto badnjaka…. 🎄🎄🎄🎄🎄🎄😂😂😂
Kako ste????
Okitili ujutro bor,pospremili boravak da je taj dio gotov…ocistila kupaonu,napravila jedan kolac.. Pogledala svoju seriju, zlica prekasno zaspala zbog toga,al dobro…sad cekamo da se probudi pa cemo na rucak kod muzevih staraca..u planu mi prec kuhinju i podove i cao…al bez zamaranja..ak stignem ok,ak ne opet ok..iako voljela bi… Voljela bi zlicu na djecju polnocku odvest,al i o tom potom,vidjet cemo kak ce sve ispast..ili ostat doma pa gledat sam u kuci 😂
Isli na polnocku? Mi cemo ujutro na misu 😊
Vecer zene drage 😊
Hahaha…Sluzbeno zapocela zderacina!😂😂Drago mi je sto si bolje!I bome nema veze koliko kolaca ima na stolu!Moja isto zajebava sad sa spavanjem
Ne spava jos?
A da bas zderacina, tek je Badnjak a meni vec dosta svega. Sta je najgore pola kolaca nisam ni probala jer mi ne stane, pa me to nazivcira jer bi ja bas sve probala 🙈
Eeej!!
Obavili malu polnocku ipak... Zbor pjeva,zlica pljesce na kraju i u onoj tisini povikne iz sveg glasa "DUGAAAAA!!!!" (kao druga pjesma!) 😂😂😂
Presmijesna!!!
Zaljubljena sam 😍
Sada cmrljimo na kaucu i gledamo tv i cekamo Bozic 🎄
Sanjarko,vec sutra si ti ko nova 😂
A zlica 😂😂😂 😍😍😍
Baba pekla tortu neku od sira i pukla joj po vrhu, i govori ona Petru pukla torta, i tako on ponavlja za njom, i pita ga ona nakon par minuta tko je puka, a on kaze baba 🤣🤣🤣 aj posli je na to pitanje odgovara tota ( torta) al na prvu pukla baba hihi
Joj blago ti se na zaljubljivanju,kako nece u zadnje vrijeme zaspe prije 22, 22.30 mm zaspe prije njega 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji