Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    29. Prosinac 2017. 10:43

Mamika zadnja navecer sva zivcana i ljuta i prva ujutro vesela i s bogatom ponudim. Sto se dogodilo izmedu??? 😂😉😎
    Mi tri budenja. Cendrav je od jutra, samo bi se nosao a leda mi otpadaju. Narastao i udebljao se decko. 

mamika3
    29. Prosinac 2017. 11:31

Lucy16

Mamika zadnja navecer sva zivcana i ljuta i prva ujutro vesela i s bogatom ponudim. Sto se dogodilo izmedu??? 😂😉😎
    Mi tri budenja. Cendrav je od jutra, samo bi se nosao a leda mi otpadaju. Narastao i udebljao se decko.

Hahahaha.....Jutarnji sam tip osobe ocito!😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Prosinac 2017. 18:14

Ilani Kako ste?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

29. Prosinac 2017. 20:43

Vecer mame!
    Nekoliko puta sam pokusavala danas napisati ali bi me svaki put Nikolina prekinula. Jako je cendrava i samo bi na rukama bila cak i spava ili na rukama ili sa mnom u krevetu. Inace je bolje,temperature nema vise. Starija seka isto danas prvi dan da nema. temp. ali je boli sve kaze,a tako i izgleda. Cini se da je na redu mm a i mene hvata. Bit ce ludi docek Nove Godine sve mi se cini. No dobro prezivjet cemo. Glavno da su djeca sad bolje

29. Prosinac 2017. 20:50

Vidim da je tu glavna novost sto se Sanjarka kravila napokon😁 neka neka ,sigurno nije ni dugo trajalo.

LLR uziva u zivotu i shoppingu,blago ti se! Mene cak ni snizenja ne privlace ovaj put zbog svega.
    Mamika je temperamentna kao uvijek,znaci sve je pod kontrolom😉😁
    Evo toliko od mene zasad. Odoh pokusati se otusirati jer ne mogu ovih dana ni to od nje. Jedva cekam!

mamika3
    29. Prosinac 2017. 21:09

Ilani Super sta su djeca bolje!Nadam se da ce vas ipak zaobici!Nikolina bolesna pa je zato jadna cendrava!Drago mi je sto si se uspjela javit!Saljem puse ozdravilice!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Prosinac 2017. 21:13

Od 17 sati sam imala vrlo usphesan detox!O onome prije toga necemo!😂😂Sutra smo trebali ici od jutra kod moje sogorice!No mislim da cemo samo popodne!A ujutro negdje otici prosetat!Zamolila sam muza da odemo nekam jer cu izludit u stanu!Danas bili do Lidla i malo u parkicu!Fali mi malo otvorenog prostora!Danas napravila pizzu!Sutra ne znam!Mozda sataras!I povrca mi fali!Nadam se da ste mi dobro!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    29. Prosinac 2017. 22:33

Kinezi se opet javili. 😏😣
    Mi danas bili na slikanju u foto studiju i na Zrinjevcu. Mm predlozio da odemo pa ajde. Nije bila bas velika guzva, Mateo prehodao sve skoro koliko i mi. Najveci problem bio naci parking.
    Zubi mu valjda idu jer stalno ima prst u ustima, slini jako i cendrav je nekada. Drugo opet nista novo. U Importanama sam gledala jaknu, muzu se svidjela u izlogu jedna, ali problem je bio sto su mi oko struka siroke, a u ramenima male. 
    Ilani, nadam se da ce bolest tebe i tm zaobici. 😘😘😘

mamika3
    30. Prosinac 2017. 09:50

Jutrekoooo.....Slavim!!!!!!Beba mi zadpala ,u 23!Wuhuuuuu.......☕☕☕🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍰🍰🍰🍮🍮🍮🍕🍕🍕🍻🍻🍻🍹🍹🍹🍷🍷🍷🎇🎇🎉🎉🎊🎊🎆🎆

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    30. Prosinac 2017. 12:34

lan@luk@rit@

Ilani kako tvoje cure?
    Sanjarka bas mi je super procitati da se kravisnostalgija
    Kod nas nista posebno nema,uglavno skitamo malo vamo malo tamo i prođe dan hahaaa
    Rita dođe do bora i krene rukicom put kuglice i brzo povuce natrag ruku,i onda kaze ne ne ne ne..smjesna je..Prvi dan kad smo ga okitili dosla je s reketom do njega,ja vicem nee a ona meni mama bam bam(balun) Odjednom puno baluna za igrat tenis :-P
    Danas sam malop sebe castila kupila dvi kosulje jedna nije valjala pa sam isla za nesto zamjeniti uglavnom vratila sam se kuci s dvi haljine,cizmama i majicom !!!

😂😂😂😂😂 umrla sam od smijeha prvo za ritu i balune, a onda za tvoj soping 😂😂😂 sva sreca sto ti ta jedna nije odgovarala hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.