Dobro jutro,mame i bebe!Mi zaspali u pol 2 ujutro!Ona bi se jadna igrala,a ja bome ne bi!Pred kraj mi je postala jaaaaako nemirna,upalila sam neku uspavanku,to ju je umirilo!Znaci,imam bebu koja dobro spava,ali u krivo vrijeme!Nisam dosad imala iskuatva s tim!😂I ako manje spava preko dana ona ce to nadoknadit navecer!Inace mi po nekoj logici ide ako manje spavaju da ce ranije zaspat jer su umorni!Ali ona nadoknadjuje!Ako se ovako i nastavi do daljnjeg samo mi je drago sto sam doma!No dubojo u sebi se nadam da ce doci dani kad ce zaspat makar u 23!😂😂Moram do Kauflanda po namirnice za detox!Imam samo caj doma!😂😂Juhu cu danas!I vise nista!
Aaaahahaha 😂 dobro je to, sjecas se kad ste citavu noc bile budne 😵😵😱😱
Konacni neki mir pa da napisem post! Kod mojih sam,zlica spava,ja cmrljim kraj nje...
Tako se i mojoj malo poremetio raspored sad ovih dana i pomaknula mic po mic spavanje za sat,dva,tri..i zadnjih dva dana se navecer ide spavat u 23,a inace ide u 20, pol 21 max... I onda svi skup produzimo ujutro...E ne moze... Danas smo se svi probudili u 7:20 da se vratimo u normalu... Kad se opet krene u vrtic imat cemo svi skup sranje ak sad pustim da se sve razuzda,iako je i meni drago ujutro odspavat do pol devet,devet...
Svaki dan smo bili negdje..badnjak kod muzevih,bozic ujutro kod njih pa kod mojih do 20 navecer,pa jucer opet kod njegovih jer mu je stari stjepan i onda danas opet kod mojih na mahune,a i sogi je ivana 😂😂😂 ... Sad koji dan ne mislim ic bas nikuda...jedino u petak jos kod muzeve babe i sestricne,al to cemo u jutarnjim satima..
Nesto nam se i puno ljudi najavilo da ce banut ovih dana i tak..
I nakon svega ja se opet prezderem..al ovaj put mahuna..
Dobro jutro,mame i bebe!Mi zaspali u pol 2 ujutro!Ona bi se jadna igrala,a ja bome ne bi!Pred kraj mi je postala jaaaaako nemirna,upalila sam neku uspavanku,to ju je umirilo!Znaci,imam bebu koja dobro spava,ali u krivo vrijeme!Nisam dosad imala iskuatva s tim!😂I ako manje spava preko dana ona ce to nadoknadit navecer!Inace mi po nekoj logici ide ako manje spavaju da ce ranije zaspat jer su umorni!Ali ona nadoknadjuje!Ako se ovako i nastavi do daljnjeg samo mi je drago sto sam doma!No dubojo u sebi se nadam da ce doci dani kad ce zaspat makar u 23!😂😂Moram do Kauflanda po namirnice za detox!Imam samo caj doma!😂😂Juhu cu danas!I vise nista!
I lovre je tako prije nego bi izregulirao spavanje i dosao na jedno dnevno. Nadam se da je kratkog vijeka!
Aaaahahaha 😂 dobro je to, sjecas se kad ste citavu noc bile budne 😵😵😱😱
Imas pravo,trebam bit zahvalna!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani, nadam se da cete brzo ozdraviti svi!!!! 😘😘😘😘
Kod mene nema mira, gosti ili mi u gostima. Nista drugo nema bitno. Mateo se svako malo sjeti skidati kuglice s bora.
👋👋👋👋 Svima.
Danas nam dosao tip promjenit nekaj vezanoz Bnet!Uzeli drugi paket,milijun programa....Mm ki da dobio novu igracku!😂Bili popodne u parkicu,malo za promjenu!Bilo i djece i odraslih!Detox mi je super isao cijeli dan dok sad nisam pojela tri komada kokos rolade!😂Moja beba nije spavala od 12 do 15!Zaspala do 16!I sad spava od 17!Vise se ni ne trudim pohvatat raspored!hahah.....Sutra rekli kisu ,al sam se dgv sa susjedom za druzenje kod nas ili njih!Bumo vidli
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hello mame 😘
Kravim se na kaucu 😁 bilo bi bolje da se ne kravim , ovaj zaspao prije 18h kad smo se vracali od sveki i jos spava, ocekujem da ce mi do jutra skakat po glavi 😭😭
Sveki je na go ovaj tjedan, izrazila zelju da ga cuva pa ga ujurro umjesto u jaslice vozimo k njoj. Meni pase, ionako je slinav
Nemam nista novo za prijavit, pere me ova juzina vani 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Haha dobro spava u krivo vrijeme,legenda! I ja razmisljam samo juhu da jedemo,dosta mi odojka i francuske!
I meni dosta francuske, samo nju jedem ima 3 dana 😥😥
Ilani, nadam se da cete brzo ozdraviti svi!!!! 😘😘😘😘
Kod mene nema mira, gosti ili mi u gostima. Nista drugo nema bitno. Mateo se svako malo sjeti skidati kuglice s bora.
👋👋👋👋 Svima.
P razbio 3 kuglice prvi dan i od onda mir 🤸♂️
Mame samo da se kratko javim. Bolesni smo i dalje. Sinoc boljelo uho a pred jutro je zakurila. Ne mogu joj nikako izmjeriti temperaturu,otima se uzas jedan. A mjerim ispod pazuha,u guzi ne bi pogotovo uspjeli izmjeriti. Danas dr. Strah me da ije pokupila gripu od seke. Starija seka isto kuri vec treci dan 40. Nije mi do niceg,samo da ozdrave . Sve je dobro kad su zdravi.
Joj Ilani 😔😔😔 nadam se da nije gripa! Javi se 🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji