Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    30. Prosinac 2017. 12:35

mamika3

Psmtr….😬😬Budna je!Dokad?Ne znam!Zaspala u 22,jela u 23,budna u 24😭😭😭😭😭😭Evo je i kindacu,stoji na sve 4,njise se i smije…..Kad pocne cvilit uzet cu ju k sebi u krevet!Luda sam ko siba!Zderem sve zbog jebenog pms-a,zivcana,ljuta na sebe jer zderem sve….Klinci doma na praznicima,svadjaju se uglavnom!Rekla sam muzu da mi je bilo ljepse s njima dok su bili manji!Nemajka…Razmisljam dal da odem od jada pojest sinovu Milku!Imam i kolaca jos…😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭A bas sam se pohvalila Lucy na viberu kako necu bit budna do 1!🔫🔫🔫🔫

Ajme koji los dan imas,covjece... Nadam se da je danas bolji!?!

Ugolina
    30. Prosinac 2017. 12:37

Lucy16

Mamika zadnja navecer sva zivcana i ljuta i prva ujutro vesela i s bogatom ponudim. Sto se dogodilo izmedu??? 😂😉😎
    Mi tri budenja. Cendrav je od jutra, samo bi se nosao a leda mi otpadaju. Narastao i udebljao se decko.

😂😂😂😂
    Godio mu je ovaj bozic i prezderavanje hahahaga

Ugolina
    30. Prosinac 2017. 12:39

ilani

Vecer mame!
    Nekoliko puta sam pokusavala danas napisati ali bi me svaki put Nikolina prekinula. Jako je cendrava i samo bi na rukama bila cak i spava ili na rukama ili sa mnom u krevetu. Inace je bolje,temperature nema vise. Starija seka isto danas prvi dan da nema. temp. ali je boli sve kaze,a tako i izgleda. Cini se da je na redu mm a i mene hvata. Bit ce ludi docek Nove Godine sve mi se cini. No dobro prezivjet cemo. Glavno da su djeca sad bolje

Joooj bas mi drago to procitati i nadam se da nece i vas ostale primit!!!! A koliko je dana nikolina kurila?

Ugolina
    30. Prosinac 2017. 12:40

ilani

Vidim da je tu glavna novost sto se Sanjarka kravila napokon😁 neka neka ,sigurno nije ni dugo trajalo.

LLR uziva u zivotu i shoppingu,blago ti se! Mene cak ni snizenja ne privlace ovaj put zbog svega.
    Mamika je temperamentna kao uvijek,znaci sve je pod kontrolom😉😁
    Evo toliko od mene zasad. Odoh pokusati se otusirati jer ne mogu ovih dana ni to od nje. Jedva cekam!

😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    30. Prosinac 2017. 12:41

mamika3

Jutrekoooo…..Slavim!!!!!!Beba mi zadpala ,u 23!Wuhuuuuu…….☕☕☕🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍰🍰🍰🍮🍮🍮🍕🍕🍕🍻🍻🍻🍹🍹🍹🍷🍷🍷🎇🎇🎉🎉🎊🎊🎆🎆

U jebote,tocno se po postu vidi da si se naspavala aaahahaha

Ugolina
    30. Prosinac 2017. 12:44

Lucy16

Kinezi se opet javili. 😏😣
    Mi danas bili na slikanju u foto studiju i na Zrinjevcu. Mm predlozio da odemo pa ajde. Nije bila bas velika guzva, Mateo prehodao sve skoro koliko i mi. Najveci problem bio naci parking.
    Zubi mu valjda idu jer stalno ima prst u ustima, slini jako i cendrav je nekada. Drugo opet nista novo. U Importanama sam gledala jaknu, muzu se svidjela u izlogu jedna, ali problem je bio sto su mi oko struka siroke, a u ramenima male.
    Ilani, nadam se da ce bolest tebe i tm zaobici. 😘😘😘

A covjece,mi iz zg pa nismo uspjeli u grad a planiramo...nikako da bude lijepo vrijeme...a danas kad je predivno ocekujem buraza i sogi u posjeti.. Mozda bi mogla im predlozit da idemo svi?

Ugolina
    30. Prosinac 2017. 12:51

Kako ste mi?
    Pobjegla sam u sobu i cekam da muz uspava zlicu? Cujem da mu prica nesto hahaha...
    Inace,kad ju ja po danu uspavljujen to uvijek traje,jer me zeza,pa zica cicu koju nedam po danu pa se svadamo i tak..on ju brze ipak uspava..a sad mu se nes neda...
    Detox...ostavili smo 75 kn u pekari maloprije 🔫 😂  ajmo rec da smo se pocastili jer rijetko to prakticiramo.. Bili sat vremena kod svekrica na kavi... 
    Oko pol tri bi ovaj mladi buraz i njegova cura trebali doc...
    I tak...pao je dogovor za novu.. Sutra na rucak kod svekrica nakon dnevnog spavanca,a od njih produzujemo popodne kod mojih slavit novu... Skupe se kumovi/susjedi obicno, vatrometra i ostale artiljerije hrpa, pa cemo eto tak kakti "slavit"... Prezderavat se i tako...
    Samo si zelimo da udemo svi zajedno zdravi u novu,za razliku od prosle godine kad mi je zlica zakurila 😥

mamika3
    30. Prosinac 2017. 17:54

Hej,zene,kako ste?Cime se bavite?Mi upravo klopali sarmu!Nakon cjelodnevnog detoxa bas mi je pasala!Kod sogi bili,nis posebnog!Nudi nas ruckom,a skuha za dve osobe!Naravno,nismo bili gladni!Da ne bi jos brojala kolko zlica mogu uzet,a da ostane ostalima!Sad mi stan smrdi po kis zelju!😂
    Sutra ide svecenik!Brz je!5 min i gotovo,nema zadrzavanja..😂Jel mi vjerujete da ja uopce nemam pojma koji je dan?😂Za sutra planiramo uzet nekakve grickalice!Cuge ima...Kolaci nikakvi!Nema sanse!Ak mala zaspi prije ponoci bome cu i ja skup s njom!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    30. Prosinac 2017. 17:55

Ugolina

Kako ste mi?
    Pobjegla sam u sobu i cekam da muz uspava zlicu? Cujem da mu prica nesto hahaha…
    Inace,kad ju ja po danu uspavljujen to uvijek traje,jer me zeza,pa zica cicu koju nedam po danu pa se svadamo i tak..on ju brze ipak uspava..a sad mu se nes neda…
    Detox…ostavili smo 75 kn u pekari maloprije 🔫 😂 ajmo rec da smo se pocastili jer rijetko to prakticiramo.. Bili sat vremena kod svekrica na kavi…
    Oko pol tri bi ovaj mladi buraz i njegova cura trebali doc…
    I tak…pao je dogovor za novu.. Sutra na rucak kod svekrica nakon dnevnog spavanca,a od njih produzujemo popodne kod mojih slavit novu… Skupe se kumovi/susjedi obicno, vatrometra i ostale artiljerije hrpa, pa cemo eto tak kakti "slavit"… Prezderavat se i tako…
    Samo si zelimo da udemo svi zajedno zdravi u novu,za razliku od prosle godine kad mi je zlica zakurila 😥

😂😂😂😂75 kn u pekari?Sta na kolace?Burek?😂😂😂Zakon ste!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    30. Prosinac 2017. 21:22

mamika3

Ugolina

Kako ste mi?
    Pobjegla sam u sobu i cekam da muz uspava zlicu? Cujem da mu prica nesto hahaha…
    Inace,kad ju ja po danu uspavljujen to uvijek traje,jer me zeza,pa zica cicu koju nedam po danu pa se svadamo i tak..on ju brze ipak uspava..a sad mu se nes neda…
    Detox…ostavili smo 75 kn u pekari maloprije 🔫 😂 ajmo rec da smo se pocastili jer rijetko to prakticiramo.. Bili sat vremena kod svekrica na kavi…
    Oko pol tri bi ovaj mladi buraz i njegova cura trebali doc…
    I tak…pao je dogovor za novu.. Sutra na rucak kod svekrica nakon dnevnog spavanca,a od njih produzujemo popodne kod mojih slavit novu… Skupe se kumovi/susjedi obicno, vatrometra i ostale artiljerije hrpa, pa cemo eto tak kakti "slavit"… Prezderavat se i tako…

😂😂😂😂75 kn u pekari?Sta na kolace?Burek?😂😂😂Zakon ste!

Dva kruha (jer dolaze gosti,jel), dva bureka, dve pizze, dva lisnata visnja/vanilija, mali slanci 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.