Danas cistila, ali kod sestre. Uselila se u novu kucu. 👍👍👌👌👌👍👍👍👌💪💪💪
Muz spekao odojka. 👌👌👌 Sutra kod mame malo pospremim, u ned usisam, francusku, bor i to je to. Drugo nista bitno. Ne zamaram se previse. Mateo je dobar. Trojke mu pocele izlaziti pa ga i to valjda muci. Nemam dojam da je Bozic. Vrijeme je pretoplo.
Vecer mame!
Mi smo bubani. Temperatura nos i najgore-grozan kasalj. Prosla noc bila teska a mislim da slijedi jos jedna takva.Vidjet cu mozda sutra odem u dezurnu ambulantu jer poslije ako se sta zakomplicira mogu samo na hitnu.
Danas cistila, ali kod sestre. Uselila se u novu kucu. 👍👍👌👌👌👍👍👍👌💪💪💪
Muz spekao odojka. 👌👌👌 Sutra kod mame malo pospremim, u ned usisam, francusku, bor i to je to. Drugo nista bitno. Ne zamaram se previse. Mateo je dobar. Trojke mu pocele izlaziti pa ga i to valjda muci. Nemam dojam da je Bozic. Vrijeme je pretoplo.
Jel ti sestra zivi blizu tebe?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer mame!
Mi smo bubani. Temperatura nos i najgore-grozan kasalj. Prosla noc bila teska a mislim da slijedi jos jedna takva.Vidjet cu mozda sutra odem u dezurnu ambulantu jer poslije ako se sta zakomplicira mogu samo na hitnu.
Ilani,brzo ozdravite!I nadam se da vas nece kasalj mucit nocu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja ove godine,nit sam kaj pocela cistit,a valjda niti nebum..zapravo,ne stignem, kaj stignem na badnjak i to je to..i bas me briga..tak i tak mi nitko nikad ne dode,uvijek mi idemo okolo parazitirat..
Al uopce se ne zamaram… Kolace pecem sutra s mamom..kolko cu uspjet uz ovu svoju zlicu
😂😂😂Parazitski.....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo moja budna zadnjih pola sata!Mozda bi i spavala,ali starija je dosla blizu sobe i glasno pricala,zalupila vratima.....Na moju zamolbu da se stisa zavristala necu!!😬😬Sutra ce valjda svi,iskreno se nadam svi,otici kod svekrica po odojka!Samo nek idu...U miru cu kolace radit dok ce mala spavat!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani, nadam se da Nikolina nece biti jako bolesna i da ce brzo proci da uzivate u blagdanima. 😘😘😘😘
Mamika, seka mi je bila bliza na staroj adresi. Sad je dalje, ali nije predaleko, nekih 5-6 km.
Hello zene, samo brzinski pozdrav.
Uspila sam se razbolit 2 dana prije Božića , odlicno 🙄
Grlo i glava me rasturaju, temp do 38. Kuca, kolaci...aaaaa!
Ilani kako je Nikolina?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,suosjecam .Nista par aspirina da mozes funkcinirati bar malo i nemoj se previse opterecivati.
Nikolina je bolje danas,nije bilo potrebe ici dr. Veceras mozda cak odemo malo u kvart gledati predstavu i zive jaslice. Nije prehladno.
Hello zene, samo brzinski pozdrav.
Uspila sam se razbolit 2 dana prije Božića , odlicno 🙄
Grlo i glava me rasturaju, temp do 38. Kuca, kolaci…aaaaa!
Ilani kako je Nikolina?
Sanjarka,drzi se!Znam kak ti je lose,a jos k tome i pripreme!😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji