Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    22. Prosinac 2017. 21:13

Danas cistila, ali kod sestre. Uselila se u novu kucu. 👍👍👌👌👌👍👍👍👌💪💪💪
    Muz spekao odojka. 👌👌👌 Sutra kod mame malo pospremim, u ned usisam, francusku, bor i to je to. Drugo nista bitno. Ne zamaram se previse. Mateo je dobar. Trojke mu pocele izlaziti pa ga i to valjda muci. Nemam dojam da je Bozic. Vrijeme je pretoplo.

22. Prosinac 2017. 21:25

Vecer mame!
    Mi smo bubani. Temperatura nos i najgore-grozan kasalj. Prosla noc bila teska a mislim da slijedi jos jedna takva.Vidjet cu mozda sutra odem u dezurnu ambulantu jer poslije ako se sta zakomplicira mogu samo na hitnu.

mamika3
    22. Prosinac 2017. 22:38

Lucy16

Danas cistila, ali kod sestre. Uselila se u novu kucu. 👍👍👌👌👌👍👍👍👌💪💪💪
    Muz spekao odojka. 👌👌👌 Sutra kod mame malo pospremim, u ned usisam, francusku, bor i to je to. Drugo nista bitno. Ne zamaram se previse. Mateo je dobar. Trojke mu pocele izlaziti pa ga i to valjda muci. Nemam dojam da je Bozic. Vrijeme je pretoplo.

Jel ti sestra zivi blizu tebe?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Prosinac 2017. 22:39

ilani

Vecer mame!
    Mi smo bubani. Temperatura nos i najgore-grozan kasalj. Prosla noc bila teska a mislim da slijedi jos jedna takva.Vidjet cu mozda sutra odem u dezurnu ambulantu jer poslije ako se sta zakomplicira mogu samo na hitnu.

Ilani,brzo ozdravite!I nadam se da vas nece kasalj mucit nocu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Prosinac 2017. 22:40

Ugolina

Ja ove godine,nit sam kaj pocela cistit,a valjda niti nebum..zapravo,ne stignem, kaj stignem na badnjak i to je to..i bas me briga..tak i tak mi nitko nikad ne dode,uvijek mi idemo okolo parazitirat..
    Al uopce se ne zamaram… Kolace pecem sutra s mamom..kolko cu uspjet uz ovu svoju zlicu

😂😂😂Parazitski.....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Prosinac 2017. 22:44

Evo moja budna zadnjih pola sata!Mozda bi i spavala,ali starija je dosla blizu sobe i glasno pricala,zalupila vratima.....Na moju zamolbu da se stisa zavristala necu!!😬😬Sutra ce valjda svi,iskreno se nadam svi,otici kod svekrica po odojka!Samo nek idu...U miru cu kolace radit dok ce mala spavat!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    23. Prosinac 2017. 09:37

Ilani, nadam se da Nikolina nece biti jako bolesna i da ce brzo proci da uzivate u blagdanima. 😘😘😘😘
    Mamika, seka mi je bila bliza na staroj adresi. Sad je dalje, ali nije predaleko, nekih 5-6 km.

Sanjarka88
    23. Prosinac 2017. 13:53

Hello zene, samo brzinski pozdrav.
    Uspila sam se razbolit 2 dana prije Božića , odlicno 🙄
    Grlo i glava me rasturaju, temp do 38. Kuca, kolaci...aaaaa!  
    Ilani kako je Nikolina? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

23. Prosinac 2017. 15:10

Sanjarka,suosjecam .Nista par aspirina da mozes funkcinirati bar malo i nemoj se previse opterecivati.
    Nikolina je bolje danas,nije bilo potrebe ici dr. Veceras mozda cak odemo malo u kvart gledati predstavu i zive jaslice. Nije prehladno.

mamika3
    23. Prosinac 2017. 15:35

Sanjarka88

Hello zene, samo brzinski pozdrav.
    Uspila sam se razbolit 2 dana prije Božića , odlicno 🙄
    Grlo i glava me rasturaju, temp do 38. Kuca, kolaci…aaaaa!
    Ilani kako je Nikolina?

Sanjarka,drzi se!Znam kak ti je lose,a jos k tome i pripreme!😘

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.