Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    21. Prosinac 2017. 14:16

Bravo Mamika za kile!!!
    TPol, super sto dolazis u Hr, malo medu svoje. Napunit ces baterije.
    Ugolina, i ja svasta stavim pod bor ali mislim da ove godine nista od toga. 
    Drago mi je da su svi ozdravili koji su bili bubani!!! 
    Ovo vrijeme kao da ide proljece a ne Bozic. Imam jos zavrsne radove po kuci, to cu u nedjelju ujutro. I kod mame malo otici pospremiti. Danas cemo valjda u zadnju nabavu po sitnice koje jos trebaju. 

uykmyjh
    21. Prosinac 2017. 16:22

Ugolina

Ja sam luda.. 😂
    Uglavnom, svake godine sam imala pravi bor,ove godine kupili umjetni…
    Inace napravim uvijek ogromne jaslice jer mi je to neki gust i cifram oko njih ko luda, uvijek dovucem pravu mahovinu iz sume i slamu posudim od susjeda koji imaju i tak da toga bude citavo cudo pod borom… Al obicno svakakvih bica i izade iz toga koliko god ocistim od zemlje 😂 pa mi se sad zbog zlice to takoder neda..i kao ja vidla u bauhausu kupit ciste te mahovine bez bica unutra…i isli mi danas vidjet i naravno,sve zivo u tom bauhausu rasprodano…idem okolo,sizim, gledam kaj bi mogla umjesto tog obda kupit..i gledam tam neko umjetno lisce,girlande,gluposti,nis mi se ne dopada…i na kraju vidim za kupit tepison umjetna trava 😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄😄😄 i kupim dva kvadratna metra toga,jos covjeka tam isprcala da mi rezucka manje komade

😂😂😂😂😂 Zakon 😂

TPol
    21. Prosinac 2017. 16:45

Ugolina Haha bas sam se ismijala za tvoje jaslice 
    Lucy nadam se da ćeš uspjet sve 
    Mimika super za kile !   

mamika3
    21. Prosinac 2017. 18:27

Mi radimo one keksice,sa oblicima!Fakat ih ne volim radit!Nered od tog brasna,sto godina dok se ispece par tura...Pa i kuhinju jos poslije spremaj...Ali ajde,obecala sam maloj!Sad tu pisem da ne cvilim pred njom😂😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Prosinac 2017. 10:31

Nema nikog pa sam ja dosla!😘😘😘😘Evo vam ponude!☕☕☕🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍳🍳🍳🍎🍎🍏🍏🍉🍉🍇🍇🍅🍅🍓🍓🍒🍒🍍🍍!Nemojte se prestrasit,danas zdrava ponuda!😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Prosinac 2017. 10:38

Evo pere se vec druga masina vesa!I zadnja!Pa ce se susit do Nove godine!Moram budit bebu pa idem po sineka!Samljela sam pola kg keksa,trebam jos tolko!I jos sam pospremala,prala kupaonu!Mozgala s muzem di cemo poklone sakrir!Jos ih vozi u autu!😂😂Zasad mi ide po planu da se ne prenatrpam s poslovima na Badnjak!Al stigbe se to promjenit!hahaha....Sutra su mi kolaci na repertoaru!Ipak necu kupovat onaj dio kaj sam planirala jer sam dosta novaca dala za ovo kaj mi treba!A da,najavili 10 stupnjeva!Kolko mi je to ruzno za Bozic,tolko mi je lijepo sta cemo moci van izaci u setnju!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Prosinac 2017. 10:41

Joj,da ,moj tepih....Ne da mi vrag mira opet cu ga oribat!Makar da posvjetli za nijansu!😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    22. Prosinac 2017. 13:43

mamika3

Ugolina

Ja sam luda.. 😂
    Uglavnom, svake godine sam imala pravi bor,ove godine kupili umjetni…
    Inace napravim uvijek ogromne jaslice jer mi je to neki gust i cifram oko njih ko luda, uvijek dovucem pravu mahovinu iz sume i slamu posudim od susjeda koji imaju i tak da toga bude citavo cudo pod borom… Al obicno svakakvih bica i izade iz toga koliko god ocistim od zemlje 😂 pa mi se sad zbog zlice to takoder neda..i kao ja vidla u bauhausu kupit ciste te mahovine bez bica unutra…i isli mi danas vidjet i naravno,sve zivo u tom bauhausu rasprodano…idem okolo,sizim, gledam kaj bi mogla umjesto tog obda kupit..i gledam tam neko umjetno lisce,girlande,gluposti,nis mi se ne dopada…i na kraju vidim za kupit tepison umjetna trava 😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄😄😄 i kupim dva kvadratna metra toga,jos covjeka tam isprcala da mi rezucka manje komade

😂😂😂😂😂😂😂To ja imam u hodniku!Posto su plocice i kad je vani sugavitis od vremena sve se zmaze i unese unutra!Pa smo stavili taj tepisob!Nijedan drugi tepih nije mogao stat jer su bili predebeli!A kaj si napravila s tim?

Pa ide pod bor umjesto mahovine 😂 velim da sam luda

Ugolina
    22. Prosinac 2017. 14:22

Ja ove godine,nit sam kaj pocela cistit,a valjda niti nebum..zapravo,ne stignem, kaj stignem na badnjak i to je to..i bas me briga..tak i tak mi nitko nikad ne dode,uvijek mi idemo okolo parazitirat..
    Al uopce se ne zamaram... Kolace pecem sutra s mamom..kolko cu uspjet uz ovu svoju zlicu

mamika3
    22. Prosinac 2017. 20:19

Za popizdit!Moja se hoce samo nosit!Hodam ko idiot po stanu cijeli dan!Nece bit u krilu,nece nikakvu igracku,nece plazit po kreveti....A kak je krenulo  opet ce mi kasno zaspat!Umorna sam!Cin sjednem pocne tulit!I tuli dok ju ne uzmem!Idem ju okupat!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.