Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    07. Prosinac 2017. 21:24

Helloween,everybody!Veliki igraju s tatom Covjece,glupiraj se!Mala se primirila pa sad normalno igraju!Bili kod susjede jedne,buhlica bila nervozna!Nikad nije takva pa mislim da je zib!Inace.mi sjedi u krilu i igra se s necim!Tu i tamo ustanem!Ali danas ni sekunde nije sjedila!Nonstop se vrtila,cenkala,nis ne pase...Pa sam onda vecinu vremena setala s njom,to ju je smirivalo!I grize ludjacki sve!Ja cu valjda sljedeci tjedan kupit ostatak svoje ideje!I poslati!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    07. Prosinac 2017. 21:32

Mare Napokon da i ti lagano!
    Ugolina Postajes normalna!Kuhas u normalno vrijeme!😂😂
    Abies I mom sinu pogadjali venu!Nisam ja bila s njim,nego muz!Sta zeljezo sirup zube unistava zube?Ili sam krivo skuzila?
    Lucy Sretno s odvikavanjem!Nemoj odustati!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    08. Prosinac 2017. 05:52

Ugolina ja skuham 5-6l juhe pa zaledim. Al ne zaledim mrkvu. Ili sarmu, punjenu papriku i sl. Skuham i višak u led. 
    Nije mi rekao cifru samo da je željezo malo ispod granice. Mamika da, svi preparati željeza unište zube. Sinu čim je počeo dobivat željezo fleke po zubima i sad su strava 😖
    Gdje su nove cure?

Abies
    08. Prosinac 2017. 05:53

Evo sad je zakipila
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🥛🥛🥛🍯🍫🔫🔫

Ugolina
    08. Prosinac 2017. 06:55

mare1989

Ugolina

Ljudi moji,danas sam se malo opametila i skuhala sad navecer da ne moram ujutro haha,samo dovrsit

Dugo ti je trebalo da dode iz guzice u glavu pa da tako kuhas😂😂😂😂😂😂😂😂
    Salim se,bravo ugolina

Haha,a znas zasto tak kuham...u muvingu sam obicno od pet ili sest ujutro i ne stajem do navecer dok ona zaspe u 20... Tipa dodem doma u pet sest popodne i fali mi i ta dva sata se bas posvetim njoj,igramo se i tak to i kad ona zaspe na cici tak umirim se i ja i onda jednostavno vise nemam snage,budrm tolko iscrpljena i samo pozelim otic spat...eventualno se onda pak posvetim malo muzu jer ni njega ne vidim cijeli dan pa mi i on fali i lakse mi je onda tak ranije se dic ujutro

Ugolina
    08. Prosinac 2017. 07:00

Hvala na kavi...
    Kaj se tice juhe u skrinji, sama juha joj je slab rucak,vazno mi je sve ovo iznutra,meso mrkva itd...a kako ostaje s muzem,on nije nesto vjest u hranjenju, pa joj napravim od sveg tog iz juhe kasicu ko maloj bebi jer sam onda ziher da ce mu sve pojest

Mum of four
    08. Prosinac 2017. 10:16

Jutro,ajme koje vrijeme danas 😥😥😥😥😥😣😣😣,taman za postenu glavobolju!i i dalje svi doma bubani sad je i Lara krenula sa kasljanjem (to je srednja😁)!!
    Abies nemora znacit da ce i njoj upropastit zubice,meni je starija pila sirup za zeljezo i sa zubicima nije bilo problema,mislim da to ovisi o kvaliteti zuba! Meni najmanja razbila prednja dva jedan skroz do mesa drugi malo manje,na tom sto je skroz stavili plombicu i nadam se da ce drzat jer inace bi imala rupicu u zubu pa bi stalno hrana ulazila! Ona ima jako losu kvalitetu zuba cim zagrize nesto tvrdje ode komadic 😥😥😥

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

08. Prosinac 2017. 11:49

Abies jadna Petra i ti, samo nek zeljezo poraste da se ne mucite s tim kapima, ne znam kakva je kod uzimanja takvih lijekova, mi se uvijek borimo.
    Mare opet leda? Probaj odmorit koliko je moguce i brz oporavak ti zelim 😘
    Ugolina  bravo za kuhanje i metalicu 😁 slazem se ovo za druzenje, niste cijeli dan skupa, vazno je da provodite vrijeme zajedno a s vremenom se i uhodas sa ranim ustajanjem ☺
    Mamika mi prvi zubic dobili sa 6 mj, ako sam dobro vidjela beba sad ima 6 mj? Moguce da ju muce, izdrzite to sa sto manje muke 😘
    Lucy sretno sa odvikavanjem, mozete vi to ☺😘

uykmyjh
    08. Prosinac 2017. 13:20

Ugolina

A ja sam isla tak sretna na posao..nasla sam neki davno izgubljen cd od metallice 😂😂😂 ajme kaj je trestalo iz auta 😂😂😂😂😂😈

mamika3
    08. Prosinac 2017. 13:54

Hej,zene!Helloween!Mislim da nikad ne bum taj pozdrav zaboravila!😂😂Starija je kod frendice u prizemlju,beba spava,sinek bleji u tv!Ja kuham i perem ves!Buhtlica se jucer u kindacu okrenula na bok ,bila je ledjima naslonjena na resetke od kindaca,i ispruzila je ruku i bila u tom polozaju!Valjda ste skuzil!!Sad ne znam jel to bilo slucajno ili se htjela okrenut pa nije mogla!Ali iz tog polozaja se sinek posjeo!Tog se sjecam ko da je bilo jucer!Na bok,ispruzena ruka pa se tom rukom odgurnuo!Ali ipak mislim da je slucajno,danas to nije napravila!E,zene,koje kolace pecete za Bozic?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.