Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Prosinac 2017. 07:57

Dobro jutro mame!☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍬🍬🍬🍬🍭🍭🍭🍭🍭🍩🍩🍩🍩🍩🍦🍦🍦🍧🍧🍧 puno slatkisa danas uz kavu😁 Svim imenjacima i imenjakinjama sretan mendan!🎁🎁🎁🎂🎂🎂🎄🎄🎄🎅🎅🎅

mamika3
    06. Prosinac 2017. 08:01

Jutrekooo.....😘😘😘😘
    Ilani Haha...Sumnjam da ti je to rekla da ti umiri dusu!Ona vidja na stotine djece i ne bi rekla bezveze
    Tpol Cupavica dresira?Haha....Da mene pogleda onim okama dala bi joj i mobitel i laptop i tv....😂😂
    Sandra Kako je curka?
    Lucy Je li muz bio zadovoljan poklonom?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    06. Prosinac 2017. 08:16

Ilani sretan imendan maloj Nikolinici😙😙😙
    Tpol joj tako valjda sva djeca😥😥 moja ako joj nedam yotobe ona ludi!
    mamika kaslje uzas al bar nema temp danas
    ugolina da bas ju je bilo ruzno slusat kako dise😣😣

Djecica super sretna zbog poklona,al koliko vidim da sam im samo hrpu slatkisa stavila isti ucinak bi bio 🤣🤣

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mamika3
    06. Prosinac 2017. 08:49

Sandra Potpisujem ovo za slatkise!Moji dobili onu lizalicu fuckaljku i s tim se najvise zabavili!Veli mm da je mogao i samo to kupit!😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    06. Prosinac 2017. 10:32

Hahah ,a ne ja trcala po centrima trazit igracke,a nogla sve obavit 50 metara od kuce 😂😂

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Ugolina
    06. Prosinac 2017. 14:04

Nikolinici sretan imendan 😘😘😘😘😘
    A moja jutros, kazem da je dobila poklone i ona sva sretna a kad ih je vidla, reakcija nula..zapravo pocela je cvilit i popizdila jer valjda to nije u njenoj rutini i ona si nije pogledala pjesmice na djecja tv i nije si popila caj..al zato kad jd sve to obavila je krenula rasturat aaahaha... Ona je ko mi ujutro,ono, ne diraj me dok kavu ne popijem 😄😄

mamika3
    06. Prosinac 2017. 14:43

Ugolina

Nikolinici sretan imendan 😘😘😘😘😘
    A moja jutros, kazem da je dobila poklone i ona sva sretna a kad ih je vidla, reakcija nula..zapravo pocela je cvilit i popizdila jer valjda to nije u njenoj rutini i ona si nije pogledala pjesmice na djecja tv i nije si popila caj..al zato kad jd sve to obavila je krenula rasturat aaahaha… Ona je ko mi ujutro,ono, ne diraj me dok kavu ne popijem 😄😄

Ahahahaha....Zlica rob navika!😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    06. Prosinac 2017. 16:32

Ilani i Mamika, sretni imendani vasoj djecici!!!!! 🎊🎉🎀🎁🎈🎈🎈♥️🎉
    Mateo isto nije imao nikakvu reakciju na poklone. Pogledao i okrenuo se. Ni igracka mu se ne svida. Ima geometrijska tijela koja treba staviti u kutiju kroz prorez za svako tijelo. 
    Ja dobila poklon od tajne prije!!!! Bas, bas me razveselio. 😁😁😁😁😁😁😁  Hvala nasoj tajnoj priji. Necu jos imenovati dok i drugi ne dobiju poklone.
    Danas kod sveki kolinje, tako da Mamika, nisam s muzem ni bila. Nisam nista mogla pomoci jer moram stalno paziti na Matea, a i vozila sam necaka logopedu.

mare1989
    06. Prosinac 2017. 19:13

Helloween 😂😂😂
    Ilani sretan imendan Nikolini
    Mamika sretan imendan sinu
    Ugolina nije odusevljena zlica 😁😁😁😁 trebala si joj dati jedan zid da moze sarat pa bi vidila veselja😉😉
    Mi bili kod mojih na rucku nakon sto sam issu pokupila,pa je i tamo sv Nikola bio
    Cijelo jutro me leda bole ali navečer me bas ulovila,sad mi muz mazao kremu i toplu oblogu 

mamika3
    06. Prosinac 2017. 20:03

Hej,bapci i bebci!Mi smo bili u Supernovoj na predstavi!I to otisli  u 10 min!Muz vidio da pripremaju ,kaze da provjerim kad pocinje!Taman ga zovem da kazem da je u 17 i eto njega na vratima!A ja taman dosla izvana ,vodila malog na trening!Uglavnom,predstava je predobra!Ful duhovita i bome sam se nasmijala!Npr,Snjeguljica se gusi zbog jabuke,umire,ali ipak izvadi mobitel i opali selfie uz tekst-Ah,jos jedan jer sam lijepa,ali mrtva!😂😂😂😂😂Bilo je toga jos!Onda su klinci isli do Sv Nikole i poslije sudjelovali u igrama!A buhtlici sto veca buka ona lakse zaspi!I najbolji dio dana!Prva sam stigla do mobitela ocito...Hihihihihi...SRELI SMO UGOLINU!I njenu Zlicu i muza!Naljutila ih je oboje,bili su ozbiljni ,samo se ona smijala!😂😂😂Sala!Zlica je bas slatka!Htjela je da se slikamo,al nisam bila lijepa u tom trenu pa sam odustala!😂😂Budemo drugi put!😂😂Na novozagrebackoj kavi!haha

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.