Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    05. Prosinac 2017. 20:15

mare1989

DRI NIKOLA…
    Kao prvo da ti kažem…ove godine il me zaobiđi u širokom luku ili se počni ponašat normalno. Sve što sam od tebe tražila nisi mi donio (a nisam te tražila ništa nemoguće i neostvarivo).
    Mislim postaješ društveno neodgovoran. To što ti misliš da sam ja malo prerasla poklone debelo si se zajebo. Pa ja poklone volim najviše na svijetu ali ne one koje mi ti šalješ nego one koje ja naručim.
    Nego ovako hvataj ti to pinkalo kad već ne čuješ i piši…
    1.Hoću Maldive..10 dana… alone !!

2.Novi auto ispod čekića i da bude crven, da vuče na radost

3.Hoću torbicu sa 165 pregrada jer se više nemogu snaćI u ovoj maloj, šta god stavim u nju misteriozno nestane, kad se samo sjetim onih dvadeset kn sam tražila mjesecima!

4.Hoću cipele sa visokom potpeticom i haljinicu boje petroleja il crne il svejedno

5.Hoću da mi Lanny Kravitz pjeva za Novu Godinu, poslije da me masira

6.Hoću da imam zlatnu karticu kad već nemam zlatnu ribicu jer ove ribice kaj ja imam nit ispunjavaju želje nit pjevaju, a jedu ubi bože!!

Ovo pišem pri zdravoj svijesti i bistroj pameti.

I…nemoj da poludim,nemoj da ja poludim pa da vidiš šta sve hoću!!

PS: Mir u svijetu, više hrane, bolji život i ostale pi*ke materine ostavljam za misice… nemam ja vremena da se bakčem trivijalnostima !!!

ugodan dan Vam želim

😂😂😂

Ugolina
    05. Prosinac 2017. 20:17

ilani

Da se pohvalim sada i ovdje. Moja Nikolina napokon je pocela otkrivati cari hodanja. Jucer cijelo popodne je hodala oko stola u dnevnom boravku ukrug,mic po mic nesigurno ali i to je pocetak. Jos se ne zna samostalno ustati ,ustaje se uz malu pomoc,no skuzila je korakeI svidjelo joj se! Jako sam sretna zbog toga,sad znam da je s mojom curicom sve u najboljem redu i da ce trcati sa ostalom djecom jednoga dana bez problema,samo joj treba vise vremena za sve te motoricke izazove. Danas idemo na kontrolu fizijatru,reci cu sve nase novosti.Mislim da nece biti zadovoljna sto smo je postavili na noge prije nego se sama ustala,ali ja ne mislim da smo pogrijesili.Mislim da smo je samo potaknuli s time i da ce tako brze prohodati. Nisu ni sami doktori i fizioterapeuti mogli nam reci sto ju sprecava da krene - misici u redu,mozak zdrav. U glavnom-bas sam sretna!

Bas sam sretna zbog svih vas 😊😊😊😊😊😘😘😘

Ugolina
    05. Prosinac 2017. 20:22

Lucy16

Tajne prije, jel rano da poklon posaljem sutra?? Ja bih ipak voljela dobiti ga pred Bozic.

Hahaha, nije rano!! Ja svoj poslala jucer!!!! 😂😂😂 
    A ovo sto kazes, ako slucajno dobijes ranije sacuvaj ga zatvorenog i otvoris za bozic 😂😂😂😂 
    Ja se nebi mogla suzdrzat  haja

Ugolina
    05. Prosinac 2017. 20:24

mamika3

Zaboravila kupit tijesto za rucak,najbitniji dio ja zaboravim!psmtr….A ne da mi se do ducana opet ici!Joooooj…….Beba spava,veliki su vani!Ja pospremala!Nis posebnog uglavnom!Guglam jucer gluposti raznorazne i naidjem na recenicu za one koji pokusavaju smrsavit!Citira"Sjedni gola ispred ogledala i pokusaj pojest taj tanjur hrane!😂😂😂😂😂

Aaaaaaahahahahahahagahahajahahafaha def bi ostala bez apetita 😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    05. Prosinac 2017. 20:26

Sandra-bronhitis 😵😵😵😵😵😱😱😱😱😱😱 moja zlica imala dva sa sedam mjeseci i umirem od tada cim joj nos zasmrkavi 😥😭 hvala bogu,nije se ponovilo! Jel jako pisti?? Brz oporavak  😘

curicax3
    05. Prosinac 2017. 21:56

Ilani...procitala zadnjih par str.i samo navratila da napisem da sam presretna zbog Nikolinice🤗🤗🤗curka je cekala svoj imendan da se pokaze😉nek sad i tebi bude srce na mjestu napokon❤veliku pusu joj saljemo😘

mamika3
    05. Prosinac 2017. 22:38

Ilani Sta su vam rekli tamo na vjezbama?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

TPol
    05. Prosinac 2017. 23:56

Ilani jeeej bas sam sretna zbog vas znam kolko čekaš te korake dugo ❤️❤️❤️❤️  

Mene cupavica umara nemogu ni na internet eto vidite dokle je došlo čim vidi mobitel skače po meni ... užas 

06. Prosinac 2017. 00:02

Curica😘😘😘hvala ti😊 Svrati cesce!
    Mamika bili kod fizijatra na kontroli. Rekla je da je ok ako sama hoda uz namjestaj samo da je ne vodimo za ruke.I dalje poticati puzanje i vjezbati iskorak i podizanje jer po njenoj procjeni nije jos zrela za hodanje. Rekla je i da 10% zdrave i na vrijeme rodene djece iz nekog nepoznatog razloga ne prohodaju kako bi trebali do 16 mjeseca zivota,Nikolina izgleda spada u tu skupinu s tim da je ona ranije rodena. Uglavnom rekla je da ne brinem i samo budem strpljiva.Sve drugo je super. Rekla je za Nikolinu da je jako inteligentna. Valjda da mi malo umiri dusu😊

06. Prosinac 2017. 00:04

TPol haha razumijem te,i moja obozava mobitel. Mislim da smo i mi napokon u fazi da necu moci mrdnuti od nje,stalno trebam paziti jer hoce na noge a jako je nestabilna jos.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.