Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    06. Prosinac 2017. 21:41

mamika3

Hej,bapci i bebci!Mi smo bili u Supernovoj na predstavi!I to otisli u 10 min!Muz vidio da pripremaju ,kaze da provjerim kad pocinje!Taman ga zovem da kazem da je u 17 i eto njega na vratima!A ja taman dosla izvana ,vodila malog na trening!Uglavnom,predstava je predobra!Ful duhovita i bome sam se nasmijala!Npr,Snjeguljica se gusi zbog jabuke,umire,ali ipak izvadi mobitel i opali selfie uz tekst-Ah,jos jedan jer sam lijepa,ali mrtva!😂😂😂😂😂Bilo je toga jos!Onda su klinci isli do Sv Nikole i poslije sudjelovali u igrama!A buhtlici sto veca buka ona lakse zaspi!I najbolji dio dana!Prva sam stigla do mobitela ocito…Hihihihihi…SRELI SMO UGOLINU!I njenu Zlicu i muza!Naljutila ih je oboje,bili su ozbiljni ,samo se ona smijala!😂😂😂Sala!Zlica je bas slatka!Htjela je da se slikamo,al nisam bila lijepa u tom trenu pa sam odustala!😂😂Budemo drugi put!😂😂Na novozagrebackoj kavi!haha

Aaaahahahahaaaa a da, ja sam stvarno prstila od ljepote s vecinom raspadnutnom frizurom spletenom u pet ujutro,poflekane trenirke iz vrtica,razmazanom sminkom takoder od negdje pol sest ujutro, s poluoduzetom facom jer sam sat vremena prije bila kod zubara pa je injekcija jos drzala 😂😂😂😂 
    Uglavnom, mamika vam je ljudi moji zivi pis,ko sto je i tu na forumu,u svakoj recenici nes izvalja hahahaaaa..bas si simpa

mamika3
    06. Prosinac 2017. 22:38

Ugolina

mamika3

Hej,bapci i bebci!Mi smo bili u Supernovoj na predstavi!I to otisli u 10 min!Muz vidio da pripremaju ,kaze da provjerim kad pocinje!Taman ga zovem da kazem da je u 17 i eto njega na vratima!A ja taman dosla izvana ,vodila malog na trening!Uglavnom,predstava je predobra!Ful duhovita i bome sam se nasmijala!Npr,Snjeguljica se gusi zbog jabuke,umire,ali ipak izvadi mobitel i opali selfie uz tekst-Ah,jos jedan jer sam lijepa,ali mrtva!😂😂😂😂😂Bilo je toga jos!Onda su klinci isli do Sv Nikole i poslije sudjelovali u igrama!A buhtlici sto veca buka ona lakse zaspi!I najbolji dio dana!Prva sam stigla do mobitela ocito…Hihihihihi…SRELI SMO UGOLINU!I njenu Zlicu i muza!Naljutila ih je oboje,bili su ozbiljni ,samo se ona smijala!😂😂😂Sala!Zlica je bas slatka!Htjela je da se slikamo,al nisam bila lijepa u tom trenu pa sam odustala!😂😂Budemo drugi put!😂😂Na novozagrebackoj kavi!haha

Aaaahahahahaaaa a da, ja sam stvarno prstila od ljepote s vecinom raspadnutnom frizurom spletenom u pet ujutro,poflekane trenirke iz vrtica,razmazanom sminkom takoder od negdje pol sest ujutro, s poluoduzetom facom jer sam sat vremena prije bila kod zubara pa je injekcija jos drzala 😂😂😂😂
    Uglavnom, mamika vam je ljudi moji zivi pis,ko sto je i tu na forumu,u svakoj recenici nes izvalja hahahaaaa..bas si simpa

Sad kad se ovak opisujes mogla sam se i slikat onda!😂😂😂😂😂😘😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

06. Prosinac 2017. 23:41

Ugolina rasplakala se od smijeha na tvoj opis sebe😁😁😁😁😁😁 ipak ocito i nisi tako lose izgledala kad te Mamika prepoznala😁

mamika3
    07. Prosinac 2017. 07:05

ilani

Ugolina rasplakala se od smijeha na tvoj opis sebe😁😁😁😁😁😁 ipak ocito i nisi tako lose izgledala kad te Mamika prepoznala😁

Ma neeee....Zeli da se ja bolje osjecam  zbog masne kose skupljene u pundju i bljedolike face jer se nisam stigla sminkat!Ali Ugolinu pogledas u one plave oke i nis drugo ne vidis!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

lan@luk@rit@
    07. Prosinac 2017. 08:36

mamika3

ilani

Ma neeee….Zeli da se ja bolje osjecam zbog masne kose skupljene u pundju i bljedolike face jer se nisam stigla sminkat!Ali Ugolinu pogledas u one plave oke i nis drugo ne vidis!

Vas dvi ste legende,da mi je bilo vidit taj susret

Ugolina
    07. Prosinac 2017. 13:29

ilani

Pisaaam aaahahaha

Ugolina
    07. Prosinac 2017. 13:32

A jeste lude haha...
    Kaj ovo,danas nitko kavu nije skuho?? Ajmo ko ce skuhat,treba mi neka popodnevna 😂😂😂 djecica spavaju,ne micu se,hrcu,ja napisala dokumentaciju i koju sam trebala i koju nisam jos trebala...meditiram ..ova iz sobe prek puta ima nekog posla pa ne moze lajat samnom 😂  i tak... A vi nis ne pisete... 😥 pa nemam kaj citat 😭

Ugolina
    07. Prosinac 2017. 13:34

lan@luk@rit@

mamika3

ilani

Ma neeee….Zeli da se ja bolje osjecam zbog masne kose skupljene u pundju i bljedolike face jer se nisam stigla sminkat!Ali Ugolinu pogledas u one plave oke i nis drugo ne vidis!

Hahaha,to ste trebali vidjet, ajme sad kad prevrtim film,pogledamo se, uperimo prst jedna u drugu ko mala djeca,pocnemo vristat i grlit se aaahaha

mamika3
    07. Prosinac 2017. 14:40

Ugolina

lan@luk@rit@

mamika3

ilani

Hahaha,to ste trebali vidjet, ajme sad kad prevrtim film,pogledamo se, uperimo prst jedna u drugu ko mala djeca,pocnemo vristat i grlit se aaahaha

😂😂😂😂😂A dobro si rekla,ko mala djeca!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    07. Prosinac 2017. 14:43

Moja susjeda rodila!!!!!Jedva docekala zena!Haha.....Treca curica!Ja radila sa sinom one sirne kolacice!Za popizdit!Nisam za detalje!Slijedi ukrasavanje,ali cekam da zavrsi tu matematiku!Cekala sam da mala zaspi,da nekaj napravim,a sad mi se pak nis ne da!Rucak od jucer!Ne da mi se kuhat!Sutra cu

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.