Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    02. Prosinac 2017. 13:47

mejica

Mare brzo ozdravi 😘
    Ugolinael radis i kakve vjezbe doma?

Trebala bi,ali ne... Trebala bi vjezbat svaki dan do kraja zivota i vec vidim da cu pozalit sto ne, al eto...trebam si napisat podsjetnik na kalendar i nac vremena

02. Prosinac 2017. 14:20

Ugolina

mejica

Mare brzo ozdravi 😘
    Ugolinael radis i kakve vjezbe doma?

Trebala bi,ali ne… Trebala bi vjezbat svaki dan do kraja zivota i vec vidim da cu pozalit sto ne, al eto…trebam si napisat podsjetnik na kalendar i nac vremena

Da, tesko je uz posao i malo dijete al mozda dok ona zaspi da si izdvojis malo vremena, ili prije spavanja, bas sam dobila dojam da ti je jako tesko dok pocne bolit 😐

lan@luk@rit@
    02. Prosinac 2017. 15:15

Pozdrav mame!!
    Mamimka drago mi je da si bolje i nadam se da se nece ponovit!!
    Ugolina ti sve u čas postrojis cak i ormar
    Sandra malena ti je bez pelena od 3'mj zivota? Ili sam krivo razumjela?
    Tpol nam se puno seta s cupavicom tako i treba!!
    I dalje ne pamtim ni slova.n
    Kod nas veselo od jutra!!mm od danas na godišnjem,u jednu ruku se veselim a u drugu ne hshss poremetit ce mi moju rutinu,al naviknut cu se brzo pa cu kukat kad se bude vracao radit!!standardno!ja sam ujutro odradila svoje plivanje,nakon toga smo izasli na rucak sa cijelom ekipom..Rita nije imala mira,pa je vecinu vremena setala s tatom ..a baš sam je pohvalila kako se s njom moze u miru rucat,prosli put je bila super !!
    Sad m vodi malog na utakmicu,R spava,a ja cu se i miru posvetit mojoj najstarijoj curi :)
    Mame uživajte u vikendu!!

mamika3
    02. Prosinac 2017. 15:27

Hej,mame!Moji otisli vec odavno,mi same!Bile u setnji pa u Kauflandu!Popizdila sam!Celkam tamo za meso,guzvetina,zena spora!Ova desno na salamama valjda posluzuje samo salame!Trazim nesto,hocu pitat di je otprilike,nikog zivog!Dosjem na blagajnu a red do pola ducana!Ali zbilja toliki...Samo sam ostavila kosaru i uz psovanje sebi u bradu izasla!Otisla do Lidla usput!Bili su mi moji s  necakinjom,buhtlica se probudila!Mislila sam da ce malo bit nervozna zbog toga!Ma kakvi...Nabaci zenska smile od uha do uha ,dedi u krilu,i uziva!Samo da je netko pored nje!Zvala kolegicu za bozicnicu,inace smo ju dobivali u ovo vrijeme,ali nitko nista ne govori!Muz se javio ovom privatnom gazdi,treba mu dat novce,ali se ovaj ne javlja!Jebo te,odradis pa moras molit za novce!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    02. Prosinac 2017. 15:34

Llr Jel se inace bavis plivanjem,ili ovako malo za odmor?
    Mejica Ne mozes disat od malicke?Moja je imala brata tako da se uvijek vukla za njim i igrala!Rijetko kad da je trazila bas mene!Ali sad to nadoknadjujemo sa drustvenim igrama!Imam u zadnje vrijeme problema s usima!Ovo lijevo me bolilo nekih dva dana,ali vanjski dio!Nisam lijecila pa je mozda i od toga!Moguce!
    Sandra Jel otisao smrad iz nadmadraca?
    Ugolina Moj dio ormara ti isto tak zgleda,onda me muz spota da na kaj to lici!Samo ga pitam da na kaj bi njegov licio da ga ja ne slazem!😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

lan@luk@rit@
    02. Prosinac 2017. 15:52

mamika3

Llr Jel se inace bavis plivanjem,ili ovako malo za odmor?
    Mejica Ne mozes disat od malicke?Moja je imala brata tako da se uvijek vukla za njim i igrala!Rijetko kad da je trazila bas mene!Ali sad to nadoknadjujemo sa drustvenim igrama!Imam u zadnje vrijeme problema s usima!Ovo lijevo me bolilo nekih dva dana,ali vanjski dio!Nisam lijecila pa je mozda i od toga!Moguce!
    Sandra Jel otisao smrad iz nadmadraca?
    Ugolina Moj dio ormara ti isto tak zgleda,onda me muz spota da na kaj to lici!Samo ga pitam da na kaj bi njegov licio da ga ja ne slazem!😂

Nisam bila mi prilika kupit sad na crnom petku,imam problem s lumbalnim dijelom kralježnice pa najvise zbog toga,nije mi ni vratna u nekom stanju pa nije na odmet +imam skoliozu vidljivu prostim okom tako da svevti je jasno.Jednom rječju raspad sistema ..a od osnovne se nisam bavila sportom tako da mi je prijeko potrbno vježbanje

Lucy16
    02. Prosinac 2017. 18:43

Mi nocas imali burnu noc. Non stop se budio. Ne znam zasto. Ostavila ga danas sveki i otisla u shopping. Kupilla mu cizme i paket slatkisa za sv.Nikolu. Igracaka ima more jedno. A igra se mojim plasticnim sudem. 😂😂 Utjesila me od brata zena. Necak cicao 2 g i isto se budio stalno. Kaze od kad je prestao dojiti, spava cijelu noc. 

Ugolina
    02. Prosinac 2017. 21:10

I lucy,jel bio mateo dobar babi??? Jel joj htio zaspat?
    A llr,ti isto s kicmom kuburiras 🔫 

lan@luk@rit@
    02. Prosinac 2017. 21:24

Ugolina

I lucy,jel bio mateo dobar babi??? Jel joj htio zaspat?
    A llr,ti isto s kicmom kuburiras 🔫

Nazalost da od svoje 16.kada su mi se ukljestila 4 diska ostalo je povijestnisam imala zadnje 3 god ukljestenje pa je ok,povremeno idem na masazu da mi razbija miogeloze kojih imam po vratu al s obzirom da je to skup sport ne mogu ic koliko bi trebala..al dobro je to sve

Ugolina
    02. Prosinac 2017. 21:43

A na koju foru su ti se ukljestili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.