Jutro mame!
Sandra hvala na kavi. Ajme budenja kod vas😞 valjda se nije razbudila do kraja kad se popiskila u krevet.Inace jel vec dugo bez pelene malena?
Mamika nema te jutros ni sinoc. Kako si???
TPol kava u miru,neprocjenivo!😁 Ponovilo se!
Dobro jutro!Hvala na kavi,posluzit cu se!Mala jela u 3 ,ja nisam mogla do 4 zaspat!Sin ima sad utakmicu,a onda muz planira ic kod svekrica s djecom!Ja necu ici!Prosla me vrtoglavica,ali kad sam legla pa to je bilo za popizdit!Soba u mraku,a meni se vrti i vrti!I I jos me neka mucnina uhvatila....Trajalo kratko,hB!Valjda se vise ne bu ponovilo!INis novog....Isto dan ko i zadnjih neznam kolko...Ak se proljece ne pozuri jos cu zavrsit na temi o depresiji!😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro mame!
Sandra hvala na kavi. Ajme budenja kod vas😞 valjda se nije razbudila do kraja kad se popiskila u krevet.Inace jel vec dugo bez pelene malena?
Mamika nema te jutros ni sinoc. Kako si???
TPol kava u miru,neprocjenivo!😁 Ponovilo se!
Ma vraga nista vise od spvanje,onda se i srednja digla i to je kraj za spavanje 😥😥 ah znas ono da se treba za vrtic ustat svima se spava tad! Ja vec stariju odvezla na utakmicu vratili se doma ukljucila susilicu drugu stavila prat,nadmadrac se zraci i molim boga da ne pocne smrdit!
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
I da malena mi od 3 mjeseca bez pelena
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ilani Tu sam ja,bez brige!Citala sam vas na viberu,ali mislim da je dojenje jedina tema na koju nemam komentara!Ne dojim,pa zato!☺Bilo mi nesto lose jucer pa sam samo neki kratki post napisala!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Helloween (moj novi pozdrav)
Ja opet se slabo javljam,oprostite
Danas sam bolesna ali opet sam oprala ves,stavila da se susi,složila jedan,ispeglala,usisala kucu,pobrisala prasinu i pod,djecu nahranila. Sad smo ja i mm kavu popili,sirena spava,a veliki leze.
Oprostite na ne citanju 😥
Helloween svima 😂
Jebate,koji dan,odletio mi u pm... Spavali nocas kod tate u boravku,sva sam se pokocila 🔫 i kava dorucak igrali se,i isla ja peglat,ajme koliko mi se nakupilo 🔫🔫🔫 i onda mi je zlica nes pozivcanila i otisla sam s njom u njenu sobu da joj malo promijenim okolinu i otvorila sam njen ormar i slagiralo me,uzas zivi koji nered..nije ni cudo da mi muz sere da ne zna kaj joj moze obuc dok tsk ostane doma s njom..mislim,ja sam se snalazila,al on, nema sanse haha i krenula ga slagat, malo preslozila i sve sam mu na svaku.policu napisala na traku sto je i jel za doma ili je za javnost haha..bio je bas sretan,a svo to vrijeme se zlica igrala s kapicama koje sam iskopala u tom uzasu 😂 kad ja s njom nazad u boravak a ono 13 h 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 ona mora spavat,vec je bila tsk ukomirala..vrijeme mi je samo odletilo,nije niti jela od 10 sati,a ovak cendrava niti ne moze...muz ju uspavljuje... Kad se probudi idemo na rucak kod svekrica i to picimo cim ona otvori oci jer bu glaaaadnaaa
Halloween svima 😄
Ugolina nasmijala me tvoja prica o pastelama,tocno tak bi bilo kod nas 😀😀
Mi smo zadnjih dana koma, ona je bila bolesna,spavanje nam je jako lose, stalno se budi pa sam iscrpljena,procitala sam sve al mi je tesko popamtit.
Netko je pisao za snijeg,da ga bar kod nas malo padne,mislim da bi mala bila odusevljena,voli sve novo 😊
Mamika mozda ti fali nekog vitamina? Ili tlak? El si provjerila? Nadam se da je vec bolje 😘
Kod nas isto nered, sad je zaspala pa idem napokon ocistit podove i sve kolko stignem.
I na djeti sam zadnjih dana, pojedem nekaj malo kolko uspijem uz nju,stalno smo same,nema ju tko osim mene zabavljat, muz stalno na poslu, bas nam je grozno. Nadam se da budem uspjela malo vise pisat,samo da se situacija smiri
Aha, vezano uz nestajanje teksta ja sam se opametila, kopiram prije nego posaljem 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji