Lucy Zakaj ti je muka od kolinja?Znas sta,malog babi i ti lijepo radis sto treba!
Abies Na terenu?
Sandra Javi kak je bilo kod pedice
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, zato sta ima hrpu posla oko toga. Prije sve operi i pripremi, poslije sve operi i pospremi. A sve masno. Pa nahrani 10-15 ljudi cijeli dan. Pa tri dana poslije sve vracaj na mjesto, vrati posudeno, objesi kobase, peri podove..... Uglavnom, puno posla.
Mamika, zato sta ima hrpu posla oko toga. Prije sve operi i pripremi, poslije sve operi i pospremi. A sve masno. Pa nahrani 10-15 ljudi cijeli dan. Pa tri dana poslije sve vracaj na mjesto, vrati posudeno, objesi kobase, peri podove….. Uglavnom, puno posla.
A dobro,kod mojeg pokojnog dede nije bilo bas 10-15 ljudi!Al znam kak je svekrvi kad je berba!Svekar samo narucuje jela,a ona ne zna kud bi od posla!A moja sogorica bome joj nikad ne pomogne!To mi zalosno gledat!Znaci vi idete kod njegovih pomagat,a vama nitko nije pomogao za M rodjendan?😬Jel dodje itko od svekrica kod tvojih?Za kolinje mislim
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A gle, to je sve kao nase. Jer mm jos tamo sije kukuruz i sve za te svinje. A k mojima sveki bas ne dolazi. Nit moji k njoj. Kako je mama bolesna ona ne ide bas nekuda.
Super jutro krenulo. 🔫🔫🔫🔫🔫
Prvo ne mogu zaspati id 5.30 i napisem lijep komentar gdje ponudimb☕☕☕🍵🍶🍮🍮🥛🍼🍫🍫🍩🥐🥐🍩🍵☕🍮🥛🍫🍫 i kazem da necu nuditi 🔫🔫🔫😡🔫 jer smo ipak u blagdanskom duhu 🎅🎄🎄❄️🎅🎄🎄🎅🎄🎅🎊🎀🎁🎊🎅🎄🎅 i sve mi se izbrise. Moram 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫😡😡😡😡😡😡
Oprosti,al nasmijao me post 😂
Koje zatisje na forumu…tipicna nedjelja….
Bas je usao bozicni duh u nas stan s tom svijecom…i stavili smo lampice po rubu prozora..zlica sva ushicena 😂 jos tri tjedna 🎉
Awwwww…..Kaj i ti odbrojavas?Nisam jedina ,znaci!
Naravno!!! Ja sam dijete u dusi 😂
Nema nikoga!Tipicna nedjelja!Haha….Meni bilo bas dobro na rockasu!Buhtlica bila sat vremena s tatom,dok je spavala naravno,ostatak sa mnom!A bila je dobra!Taman se rjesim nje i mala od susjede se zalijepi za mene!Haha…Nije mi bila dosadna,igrale smo se!A kasnije se ona skrivala pa trcala k nama,a buhtlica se doslovce raspametila!Smijala se sve u 16!
😂😂Muz me zivcira sam tak!Njemu je bitno samo da je doma za mobitelom!Preko ljeta mi vani on doma!Ja kod te susjede,bas smo si dobre,na kavi sto puta,on nijednom nije dosao!Mali dobio onaj hooverboard,isli dolje klinci u garazu,ja mu kazem ajde odi,da vidis kak sinek vozi!On nece ni na 5 min!Ljudi me pitaju da zasto nije dosao!Rekla sam da ne voli ljude,da je dovoljan sam sebi!Ja volim i drustvo i nasmijat se i zajebavat,aon je ko svoja stara!U svojoj fotelji s prigovorima za sve i svasta!Bas sam ljuta!😬😬😬
E razbila bi mu p....!!!!!
Koji bog stalno drka po tom mobitelu,ajde, kaj radi? A bitno da je troje djece nastancao, eee 🔫🔫🔫🔫🔫 poludim haha
Ovaj tjedan imam dva kolinja, kod sveki i mojih. 🐖🐖🐖🐷🐷. Samo da to prezivim. Mrzim to. 😡😡😡😡
Mrzis zato kaj kolju svinje ili mrzis pomagat oko kobasa, cvrljenja cvarki i to? 😂
Dobro jutro,cure!Ja popila kavu,napravila si gris bez secera!Fuuuuj…..Al sam pojela ipak!Jos ne odustajem od nivog rezima prehrane!Mislim da po deseti put vec!😂😂😂Imam peglanja,i nesto sitno pospremanja!Kasnije po malog!Mozda i do posla po bon!Muz mi salje poruku da ne gasim ni smanjujem grijanje!Kaj je vani tak hladno?Za rucak ne znam sto bi!Smislit cu tokom dana!Danas sam jedva djecu probudila!Bili su bas umorni!Zao mi ih bilo!A da se nisu svadjali nego odma zaspali duze bi spavali!
Nije tak hladno,ali ja nisam mjerilo 😂😂😂 jutros idem na posao.. -7 ❄⛄❄⛄❄⛄❄❄ ali meni bilo taman, plus suho,nema vjetra nema padalina... Obozavam zimu
Sortiraj odgovore
Najstariji